zinau kad tukstanti kartu kalbeta, bet kai reik paciai tai
as del japonisko obuoliu manu pyrago.... kaip ten su ta manu kose??? kruopas det? ar kose??? jei kose tai kokio tirstumo turi but???
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 22, 17:29)
zinau kad tukstanti kartu kalbeta, bet kai reik paciai tai
as del japonisko obuoliu manu pyrago.... kaip ten su ta manu kose??? kruopas det? ar kose??? jei kose tai kokio tirstumo turi but???
dariau n kartu - visada tik kruopas dedu, nes pyragas yra slapias - kepant jos isbrinksta, sugerdamos obuoliu sultis
merginos, mano kalediniai brandinti pyragai dar paslepti, nezinau aks darosi po ta folija ar jau galima isiimti ir iki svenciu laikyti taip, arba net supakuoti i permatoma popieriu?
QUOTE(knopke* @ 2012 12 22, 16:18)
merginos, mano kalediniai brandinti pyragai dar paslepti, nezinau aks darosi po ta folija ar jau galima isiimti ir iki svenciu laikyti taip, arba net supakuoti i permatoma popieriu?
drasiai galima. o nesulaistydavot ju?
Sveikutes, sakykit o kurie meduoliai gaunasi minksti? nemegstu tu kietu
QUOTE(geliuke @ 2012 12 22, 19:01)
drasiai galima. o nesulaistydavot ju?
ne, bandziau taip pirma karta
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 12 22, 18:16)
Sveikutes, sakykit o kurie meduoliai gaunasi minksti? nemegstu tu kietu
pagal Cipciuko recepta.
Aš tik dabar ieškau kalėdinių sausainiukų receptų , o pas daugelį čia jau tokie kepiniai brandinasi , laukia savo dienos ,beja, jie visi labai gražūs įpatingai nameliai
Nusipirkau iš Alvo "Meduolių prieskonių mišinį" ant kurio yra receptukas , gal kas esate tokį jau bandę? Keista , kad ten kiaušinio nereikia, o kiek skaičiau receptukų tai visur jie dedami
P.S. Pirmą kartą su dukryte rošiamės kepti
Nusipirkau iš Alvo "Meduolių prieskonių mišinį" ant kurio yra receptukas , gal kas esate tokį jau bandę? Keista , kad ten kiaušinio nereikia, o kiek skaičiau receptukų tai visur jie dedami
P.S. Pirmą kartą su dukryte rošiamės kepti
tute28 labai patiko eglutes
pirasa traukinukas nerealus
pirasa traukinukas nerealus