Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

zinau kad tukstanti kartu kalbeta, bet kai reik paciai tai doh.gif

as del japonisko obuoliu manu pyrago.... kaip ten su ta manu kose??? kruopas det? ar kose??? jei kose tai kokio tirstumo turi but???
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2012 12 22, 17:29)
zinau kad tukstanti kartu kalbeta, bet kai reik paciai tai  doh.gif

as del japonisko obuoliu manu pyrago....  kaip ten su ta manu kose???  kruopas det? ar kose??? jei kose tai kokio tirstumo turi but???

dariau n kartu - visada tik kruopas dedu, nes pyragas yra slapias - kepant jos isbrinksta, sugerdamos obuoliu sultis smile.gif
Atsakyti
merginos, mano kalediniai brandinti pyragai dar paslepti, nezinau aks darosi po ta folija biggrin.gif ar jau galima isiimti ir iki svenciu laikyti taip, arba net supakuoti i permatoma popieriu?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2012 12 22, 16:18)
merginos, mano kalediniai brandinti pyragai dar paslepti, nezinau aks darosi po ta folija biggrin.gif ar jau galima isiimti ir iki svenciu laikyti taip, arba net supakuoti i permatoma popieriu?

drasiai galima. o nesulaistydavot ju?
Atsakyti
Sveikutes, sakykit o kurie meduoliai gaunasi minksti? g.gif nemegstu tu kietu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2012 12 22, 19:01)
drasiai galima. o nesulaistydavot ju?

ne, bandziau taip pirma karta
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2012 12 22, 18:16)
Sveikutes, sakykit o kurie meduoliai gaunasi minksti?  g.gif  nemegstu tu kietu  doh.gif

pagal Cipciuko recepta.
Atsakyti

Graziu svenciu Jums, ramaus pasiruosimo, santuraus rytojaus ir stebuklingo Kaledu ryto 4u.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
Aš tik dabar ieškau kalėdinių sausainiukų receptų blush2.gif , o pas daugelį čia jau tokie kepiniai brandinasi , laukia savo dienos ,beja, jie visi labai gražūs įpatingai nameliai wub.gif
Nusipirkau iš Alvo "Meduolių prieskonių mišinį" ant kurio yra receptukas , gal kas esate tokį jau bandę? Keista , kad ten kiaušinio nereikia, o kiek skaičiau receptukų tai visur jie dedami g.gif
P.S. Pirmą kartą su dukryte rošiamės kepti blush2.gif
Atsakyti
tute28 labai patiko eglutes 4u.gif
pirasa traukinukas nerealus wub.gif
Atsakyti
Mano meduoliukai smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti