Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

na aš kočioju storiau, nežinau išmatavimų, bet tiek daug neišeina..man norisi, kad jie tokie meduoliški būtų, stori.. ax.gif bet kiekvienąkart gaila, kad mažai išeina, nes be galo skanūs..nors šiemet pagadinau skonį su anyžium..sakiau, daugiau gyvenime nedėsiu.. doh.gif nors, danams pats tas.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Turiu išsikepusi meduolių pagal Cipciuko receptą, jei dabar supakuosiu į dovaninius maišelius, ir aišku bus teikiami per Kalėdas, nieko jiems nenutiks, per daug nesuminkštės/nesukietės? 4u.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasirodyt savo kaledini eglyna smile.gif
user posted image
ir sausainiukus ax.gif
user posted image
kepiau pagal Cipsiuko meduoliu recepta,man pats skaniausias jis kol kas...
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2012 12 20, 21:48)
Turiu išsikepusi meduolių pagal Cipciuko receptą, jei dabar supakuosiu į dovaninius maišelius, ir aišku bus teikiami per Kalėdas, nieko jiems nenutiks, per daug nesuminkštės/nesukietės?  4u.gif

Tikrai nieko nenutiks smile.gif as tiek pernai,tiek siemet jau susipakavus viska ir ramiai laukiu svenciu nail.gif
Atsakyti
Kalėdinis namukas
user posted image
Atsakyti
Kiek puikiu egliu pas poniajurate priaugo smile.gif
ir namelis simpatiskas smile.gif ziemiskas labai smile.gif
Atsakyti
gal kam pravers, NAMELIO KLIJAVIMAS STEP BY STEP bigsmile.gif

http://www.youtube.c...nU&feature=fvsr

Atsakyti

Sveikos kepejeles. Kokiu cia groziu prisiziurejau wub.gif Uzsimaisiau meduolius guminius pagal Cypciuko recepta, sakykit ar jum irgi gavosi tokia lipni ta tesla?? g.gif Dadejau net miltu daugiau nei parasyta, bet vistiek limpa doh.gif Dejau sviesta vietoj riebalu, ar nepadariau klaidos? Aciu 4u.gif Linksmu svenciu visom
newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakoja @ 2012 12 21, 20:27)
Sveikos kepejeles. Kokiu cia groziu prisiziurejau wub.gif  Uzsimaisiau meduolius guminius pagal Cypciuko recepta, sakykit ar jum irgi gavosi tokia lipni ta tesla?? g.gif  Dadejau net miltu daugiau nei parasyta, bet vistiek limpa doh.gif  Dejau sviesta vietoj riebalu, ar nepadariau klaidos? Aciu 4u.gif  Linksmu svenciu visom
newyear.gif

aš irgi vakar kepiau šiuos meduoliukus, bet nors parašyta, kad iškart kočioti man būtų reikėję gerokai daugiau miltų, todėl įdėjau 1val. į šaldytuvą ir po to labai gerai kočiojosi ir nebelipo.

Aš noriu paklausti dėl glajaus. Dėjau vieną baltymą ir apie 5 šaukštus cukraus pudros. Palikau per naktį ant spintelės, bet tas glajus man vistiek dar limpa. Ar taip turi būti ar jis pilnai sukietėti turi (kaip pvz.vien su pudra ir cirtina)? Gal per mažai pudros buvo? O gal reiktų truputį pakaitint ant meduolių uždėjus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo punkis: 21 gruodžio 2012 - 19:41
Pasirodau ir aš savo pirmus namukus ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na ka-as ir namus jau kvepinu Kaledom ir po truputi ruosiuos dovanom..
Sita dovanele nesiu vieniem kaimynams airiams susipazinimui,nes visai neseniai isikelem salia i savo namus ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Divia @ 2012 12 21, 22:32)

labai labai patinka! kaimynai turetu apake likti wub.gif
Atsakyti