Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Freke @ 2012 12 18, 13:09)
nu va receptas
Teslai :

450 g. miltu
150 g. cukraus
100 g. riebalu ( dejau EVE)
2 kiausiniai
100 g, medaus ( dejau dirbtini)
2 arb. sauksteliai gesintos sodos
norimu prieskoniu
nauja porcija bus su kepimo milteliais arba tik vienu sauksteliu. pasirodo  jo pilnai  ax.gif

Na as supratau taip, kad deti jau nugesintos sodos 2 saukstelius, o kepimo milteliai ir yra gesinta soda smile.gif Siaip del to sodos skonio as jos ir privengiu i kepinius deti, daugiau naudoju kepimo miltelius, nors soda lyg ir sveikiau skaitosi.
Atsakyti
user posted image

user posted image

ir man pavyko is trecio karto biggrin.gif:D pastatyt namuka
Atsakyti
PIRASA, norečiau paklausti kokiu glajumi dengiate pirštinaites?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 12 18, 01:32)
aciu uz priminta nuoroda 4u.gif  seniai jau norejau ji pabandyti, nes suzavejo si foto wub.gif

galvoju ar nesigaus kaip mieline bulka, nes teko ragaut pirktinio tai nuo bulkos oi kaip toli, aisku ten prideta visko
Atsakyti
pirasa, ziauriai grazuuu bigsmile.gif noriu formeliu, noriu taip moket dekoruot, noriu tokios dovanos..trept trept kojele tongue.gif biggrin.gif

dar rugiageles tapkes miegot neleidzia....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia P: 18 gruodžio 2012 - 19:27
QUOTE(GITALE @ 2012 12 18, 20:21)
galvoju ar nesigaus kaip mieline bulka, nes teko ragaut pirktinio tai nuo bulkos oi kaip toli, aisku ten prideta visko

nepabandzius, nezinosi biggrin.gif biggrin.gif reik pasibandyti
Atsakyti

Eiliniu, kaip ir visos, baltymas ir pudra.

Ačiū visoms už pagyras. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirasa: 18 gruodžio 2012 - 21:22
QUOTE(Peledziukas @ 2012 12 18, 12:58)
Ir dar kartą pasikartosiu su klausimu apie Outker balto šokolado glajų, ar puošėte kas su juo meduolius? Ar reikia visą iš karto sunaudoti, ar galima atidėti kelioms dienoms ir vėl antrąsyk atsišildyti?

galima ir kita diena ir po savaites mirksiukas.gif

QUOTE(pirasa @ 2012 12 18, 13:38)
O čia mano pirštinės :

wub.gif wub.gif o trafareta daree pati, ar turite tokia formele?
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 12 18, 22:24)
wub.gif  wub.gif  o trafareta daree pati, ar turite tokia formele?

Trafaretą dariau pati.
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 12 18, 19:21)

nesigaus tongue.gif as irgi galvojau kad bus eiline bulka, bet tikrai verta ismegint mirksiukas.gif

pirstines pasakiskos wub.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Visu pirma isgirsiu pirstinytes thumbup.gif super gera ideja 4u.gif reks ir man siandien uzsimaisyti tu pirstinyciu thumbup.gif
O vat ir man iskilo koks kalusimas. Noriu tortuka puosti sokolado sienelemis. Ir vat nu niekur nerandu kaip graziai apjuosus tortuka sujungti ta sujungimo siulyte g.gif Gal cia i pagalba reikia maistiniu kliju? Ir dar vat idomu,kaip ta juostele uzdeti geraja puse,nes maniske visada buna bloga puse i lauka blush2.gif
Aciu is kart uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2012 12 18, 16:04)
dar nebandziau, bet manau meduoliams tiks, bent as ketinu juo puosti, tik sakiau gal savaitgali daugiau prikepsiu visko, kad pakeli per karta sunaudociau  g.gif

Ačiū labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Erdve @ 2012 12 18, 16:54)

maciau kartojosi klausimas apie Otker sokoladini glaju. tai butent del jo patart negaliu, bet sienas klijavau istirpdzius balta sokolada. tai jei budavo ilgesne pertrauka tarp klijavimu ir jis man sustingdavo tai vel pasildydavau ir klijuodavau smile.gif tai gal ir Otker glaistui tas pats galiotu smile.gif beje, niekaip man graziai nesilydydavo baltas sokoladas ant garu, vis i kazkoki gumula susokdavo, tai pabandziau mikrobanginej ir issilyde be jokiu problemu ir greitai smile.gif
beto dekoruot pabandziau pagal recepta kur nereikia zalio kiausinio baltymo. maisiau trintus morengus su cukraus pudra ir vandeniu. spalva super balta gavosi smile.gif konsistencija irgi patiko man smile.gif tik vat sunku tuos morengus sumalti taip,kad visai gabaliuku neliktu.

Puiki mintis apie balto šokolado ištirpdymą, reiks kitąmet oabandyt, šiemet jau sunaudosiu tą pirktinį iš pakelio. Kažkaip bijau aš tą baltymą dėti, o gražios baltos spalvos labai norisi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(egzotikaa @ 2012 12 18, 23:24)
galima ir kita diena ir po savaites  mirksiukas.gif

Dėkui smile.gif
Atsakyti