Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Ulitka @ 2012 12 18, 14:15)
Dar iskepiau))) negaliu sostot...
Tiesa meduolius kepu  visada pagal  sita receptuka(rusu kal.)
http://loravo_keyart...e-pech/#more-98

Esu isbandziusi visus siulomus cia SM , sitas man asmeniskai skaniausias ir DAUG iseina  blush2.gif

Gal galite parašyti meduolių receptą lietuviškai? Ačiū 4u.gif
O puošiate tikriausiai su konditeriniu švirkštu, kad taip lygiai išeina?
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 12 18, 11:15)
Dar iskepiau))) negaliu sostot...

labai graziai ispuosti meduoliukai 4u.gif o su kuom juos puosiat,turiu omenyje su spricu ? ar su maiseliu? g.gif ar koki kita buda zinot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 12 18, 13:53)
Gal galite parašyti meduolių receptą lietuviškai? Ačiū  4u.gif
O puošiate tikriausiai su konditeriniu švirkštu, kad taip lygiai išeina?

pasistengsiu....gal kas greiciau gales blush2.gif
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 18, 13:54)
labai graziai ispuosti meduoliukai 4u.gif o su kuom juos puosiat,turiu omenyje su spricu ? ar su maiseliu?  g.gif ar koki kita buda zinot? 4u.gif

aciu)

mergaites paisau visada su tutele...susuku is kepimo popieriaus)
Atsakyti
As taipogi dar keleta iskepiau, gal jau paskutiniai siais metais smile.gif
user posted image

Labai visu meduoliukai grazus wub.gif Traukinukas, svyturys isvis zada ateme bigsmile.gif Kokios jus saunios ir kruopscios super mamos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dameri @ 2012 12 18, 11:54)
O jūs eglutes pagal pirktines formeles darėte, ar pati kažkaip meistravote?  smile.gif

Pati piešiausi ant sviestinio popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2012 12 18, 14:58)

Ir dar kartą pasikartosiu su klausimu apie Outker balto šokolado glajų, ar puošėte kas su juo meduolius? Ar reikia visą iš karto sunaudoti, ar galima atidėti kelioms dienoms ir vėl antrąsyk atsišildyti?

dar nebandziau, bet manau meduoliams tiks, bent as ketinu juo puosti, tik sakiau gal savaitgali daugiau prikepsiu visko, kad pakeli per karta sunaudociau g.gif
Atsakyti
sveikutes kepejeles 4u.gif
As irgi intensyviai laukiu kaledu biggrin.gif su vaikais issikepem nameli, o sia savaite meistraviju roges ir meduoliukus wink.gif Dar laukia keli simtalapiai ir koks tortukas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekava: 18 gruodžio 2012 - 15:15
QUOTE(Zivukas.d @ 2012 12 18, 14:49)
o cia jau kaip sviestiniai skaitosi ar ne?

sviestiniai gal)) riesutiniai ..trapus ir tirpstancios kartu ...labai skanus)
Atsakyti
O čia mano pirštinės :

user posted image

user posted image

Atsakyti
ziuriu i sitokius meno kurinius ir galvoju "negi nebus gaila ju valgyti" smile.gif
jei mazius leistu, tai siemet dar bandyciau ka nors iskepti smile.gif

maciau kartojosi klausimas apie Otker sokoladini glaju. tai butent del jo patart negaliu, bet sienas klijavau istirpdzius balta sokolada. tai jei budavo ilgesne pertrauka tarp klijavimu ir jis man sustingdavo tai vel pasildydavau ir klijuodavau smile.gif tai gal ir Otker glaistui tas pats galiotu smile.gif beje, niekaip man graziai nesilydydavo baltas sokoladas ant garu, vis i kazkoki gumula susokdavo, tai pabandziau mikrobanginej ir issilyde be jokiu problemu ir greitai smile.gif
beto dekoruot pabandziau pagal recepta kur nereikia zalio kiausinio baltymo. maisiau trintus morengus su cukraus pudra ir vandeniu. spalva super balta gavosi smile.gif konsistencija irgi patiko man smile.gif tik vat sunku tuos morengus sumalti taip,kad visai gabaliuku neliktu.
Atsakyti
Dalis musu kepinuku...

Namelis keptas pagal cipciuko recepta, o meduoliukai ant egluyes pagal Ules sokoladiniu meduoliu recepta.
Atsakyti
vivir, kaip jaukiai sviecia jusu namelis smile.gif
Atsakyti