Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(*Keila* @ 2012 12 17, 23:32)
aciu uz priminta nuoroda 4u.gif  seniai jau norejau ji pabandyti, nes suzavejo si foto wub.gif


drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man jau taip pabodę visi meduoliai... schmoll.gif šiemet buvau pasiryžusi tik kūčiukus kepti, bet dabar matau - dovanoms bus Pannetonės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano kalėdiniai kepiniai:

user posted image

user posted image

Dar pirštinių krūva, bet vėliau įdėsiu.
Atsakyti
Na šaunuolės mamos,kokius gražius kepinukus sukonstruoja wub.gif
Atsakyti
Perpjoviau ir as visus savo pyragus, vyrui i darba :-). Skaniausias pagal Ula thumbup.gif
O kitus du kaledinius, viena laisciau brendziuku, o kita laikiau sausai. Nepajutau beveik jokio skirtumo skonyje... Kitamet nelaistysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2012 12 18, 08:47)
Mano kalėdiniai kepiniai:



nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 12 17, 15:14)
Man užtenka sodos šaukštuką užgesinti valgomuoju šaukštu acto - nei vieno nei kito nesijaučia. Įpilu jį gerai išmaišau paputoja ir pilu į tešlą- nebetikrinu ar ten dar putos ar nebe g.gif Ir nieko nesijaučia kepinuose schmoll.gif

tai vienas saukstelis ne du kaip recepte parasyta smile.gif pasikonsultavau su konditere sake uztenka vieno. todel jums ir nesijaucia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pirasa @ 2012 12 18, 08:47)
Mano kalėdiniai kepiniai:



Labai labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledziukas @ 2012 12 17, 18:54)
O gal kas bandėte be to deginto cukraus? Ar labai spalva prarandama? O jei tiesiog rudą cukrų dėti? Baisiai tingiu tą cukrų deginti ir bijau keptuvę sugadinti  blush2.gif


Kepu pagal Cipciuka ir nieko nedeginu schmoll.gif Bandžiau ir su rudu ir su baltu cukrumi tai sakyčiau esminio skirtumo nėra...Man ir rudumo užtenka, o jei neužtenka gal kokios kakavos šaukštuka įmaišyčiau, bet su karamelėmis nesiterliočiau blush2.gif Nuotraukoje matosi kokia ta spalva.

QUOTE(Freke @ 2012 12 18, 09:40)
tai vienas saukstelis ne du kaip recepte parasyta smile.gif pasikonsultavau su konditere sake uztenka vieno. todel jums ir nesijaucia wink.gif

Du šaukšteliai sodos? blink.gif Aš kažkaip iš patirties žinau, kad užtenka vieno sodos šaukštelio ir pagal mane jis atitinka du kepimo miltelių šaukštelius.Kadangi niekada nenaudoju kepimo miltelių ir juos keičiu gesinta soda atatinkama proporcija..Nežinau ar teisingai darau ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 18 gruodžio 2012 - 11:42
Sveikos kepijeles 4u.gif
Nu pasakiskus grozius kuriat wub.gif super thumbup.gif
Ir as vat prima kart pabandziau pasidaryti meduolini namuka rolleyes.gif Bet ,o taciau... dedant i kepimo bletute issikraipe formos,tai vos suklijavau...o dar ne tokias detales namelio nusipiesiau,tai stogas isejo ne kaip jusiskiai,bet lygus doh.gif nu toks maniskis panasesnis i meduolini daugiabuti lotuliukas.gif Nu kad ir prisvyles tas pirmas blynas,bet vistiek labai dziaugiuosi ax.gif Labai nepeikit,juk pirma kart. Pasizadu tobuleti tongue.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~aura~: 18 gruodžio 2012 - 11:56
QUOTE(pirasa @ 2012 12 18, 09:47)
Mano kalėdiniai kepiniai:

O jūs eglutes pagal pirktines formeles darėte, ar pati kažkaip meistravote? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 12 18, 11:41)
Kepu pagal Cipciuka ir nieko nedeginu schmoll.gif Bandžiau ir su rudu ir su baltu cukrumi tai sakyčiau esminio skirtumo nėra...Man ir rudumo užtenka, o jei neužtenka gal kokios kakavos šaukštuka įmaišyčiau, bet su karamelėmis nesiterliočiau blush2.gif Nuotraukoje matosi kokia ta spalva.
Du šaukšteliai sodos? blink.gif Aš kažkaip iš patirties žinau, kad užtenka vieno sodos šaukštelio ir pagal mane jis atitinka du kepimo miltelių šaukštelius.Kadangi niekada nenaudoju kepimo miltelių ir juos keičiu gesinta soda atatinkama proporcija..Nežinau ar teisingai darau ax.gif

nu va receptas
Teslai :

450 g. miltu
150 g. cukraus
100 g. riebalu ( dejau EVE)
2 kiausiniai
100 g, medaus ( dejau dirbtini)
2 arb. sauksteliai gesintos sodos
norimu prieskoniu

tas pats cypciuko lotuliukas.gif arba as blondine nesuvokiu kaip pamatuoti tuos su arbatinius saukstelius sodos gesintos. t..y ja nugesinti ir matuoti ar tuos du saukstelius nugesinti? nes as savo atveju dejau 2 saukstelius ir juos gesinau. jei cia klaida butu gerai ja istaisyt nes googlej visur plaukioja cypciuko receptas meduoliu butent su dviem saukseliais gesintos sodos. na bet vaikams tiko. suvalge, nauja porcija bus su kepimo milteliais arba tik vienu sauksteliu. pasirodo jo pilnai ax.gif
Atsakyti
Dar iskepiau))) negaliu sostot...
Tiesa meduolius kepu visada pagal sita receptuka(rusu kal.)
http://loravo_keyart...e-pech/#more-98

Esu isbandziusi visus siulomus cia SM , sitas man asmeniskai skaniausias ir DAUG iseina blush2.gif
user posted image

Ir visada kepu sios nerealaus skonio Kaledinius sausainius Kipferl ...nuodeme blush2.gif ..tirpsta burnoi ...

user posted image


200 g minkšto sviesto
100 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
250g miltų
100g smulkiai sumaltų migdolų
1 trynis
vanile
cukraus pudros pabarstymui


Visus produktus sudėti į virtuvinį kombainą arba dubenį ir gerai išmaišyti . Tešla pusvalandžiui ideti į šaldytuvą.
Formuoti sausainiukus.
Dėti į įkaitintą orkaitę iki 180*C temperatūros ir kepti apie 10-15 min. iki aukso geltonumo spalvos.
Atvėsusius sausainius gausiai apibarstyti cukraus pudra.

wub.gif wub.gif wub.gif

Ir sitie Spitzbuben irgi- labai-labai- labai skanus wub.gif (kam reikes recepto- isversiu)
Trapus, sviestiniai..labai wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 18 gruodžio 2012 - 13:22