Dar iskepiau))) negaliu sostot...
Tiesa meduolius kepu visada pagal sita receptuka(rusu kal.)
http://loravo_keyart...e-pech/#more-98Esu isbandziusi visus siulomus cia SM , sitas man asmeniskai skaniausias ir DAUG iseina
Ir visada kepu sios nerealaus skonio Kaledinius sausainius Kipferl ...nuodeme
..tirpsta burnoi ...
200 g minkšto sviesto
100 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
250g miltų
100g smulkiai sumaltų migdolų
1 trynis
vanile
cukraus pudros pabarstymui
Visus produktus sudėti į virtuvinį kombainą arba dubenį ir gerai išmaišyti . Tešla pusvalandžiui ideti į šaldytuvą.
Formuoti sausainiukus.
Dėti į įkaitintą orkaitę iki 180*C temperatūros ir kepti apie 10-15 min. iki aukso geltonumo spalvos.
Atvėsusius sausainius gausiai apibarstyti cukraus pudra.
Ir sitie Spitzbuben irgi- labai-labai- labai skanus
(kam reikes recepto- isversiu)
Trapus, sviestiniai..labai