rugiagele26
Gal galite pasakyti iš kur pirkote maišiukus?
Merginos, kas manes klausete del recepteliu, tikrai nieko naujo neisradau. Varpelius dariau is Nerytes imbieriniu sausainiu receptelio, meduolius pagal cipciuka (tik dejau rudaji cukru ir sviesta). o tie briedziai pagal Ilonos recepteli
NUostabiai darbuojates, taip ir jau kvepia Kaledomis ir stebuklais
NUostabiai darbuojates, taip ir jau kvepia Kaledomis ir stebuklais
QUOTE(Freke @ 2012 12 17, 11:26)
nu kaip kam??? nes vis putojo putojo putojo o ir toliau sau skonis sodos jaucias jei putoja vadinas ne visa reagavo. tai ir gesinau. bet kazkokia nesamone manau gerokai padauginta. bet kai pridedi kardamonu cinamonu gvazdikeliu tai ir permusa ta soda
Man užtenka sodos šaukštuką užgesinti valgomuoju šaukštu acto - nei vieno nei kito nesijaučia. Įpilu jį gerai išmaišau paputoja ir pilu į tešlą- nebetikrinu ar ten dar putos ar nebe Ir nieko nesijaučia kepinuose
QUOTE(Erdve @ 2012 12 17, 13:01)
Aš ne rugiagelė, bet tokius mažiukus mačiau Rimi parduotuvėje dovanu pakavimo skyriuje.Jie ten supakuoti gal po 10 vnt. Bet mane domina didesni tokie pat perregimi...Gal kas kur matė? Ar tik perregimo popieriaus?
QUOTE(Erdve @ 2012 12 17, 13:01)
Viena drauge atsiunte... o ji pirko kazkur Kalipedoj... bet meduoliams kirpau maisuka perpus, nes nemazi jie.
Merginos, gal ir kvailai paklausiu, bet ar galima naudoti dirbtinį medų?
QUOTE(Di72 @ 2012 12 17, 15:57)
Merginos, gal ir kvailai paklausiu, bet ar galima naudoti dirbtinį medų?
žinoma
QUOTE(Katinukas @ 2012 12 17, 15:58)
žinoma
Ačiū Nes tikro neturim, tai jau buvau nusiminus......
o kaip padaryti juos tamsiai rudus jie man graziau ziurisi?
ir dar gal kas turi tu graziu elniu schema?
ir dar gal kas turi tu graziu elniu schema?
Sveikos mergaites Norejau pasiteirauti del Cipciuko Meduoliuku. Vakar vat bandziau kepti,bet iskilo tokia problema Nu cukru padegini keptuvej,supili i tesla ir sutraukia ji tokiais gabalais. Paskui beveik valanda sildziau sildziau idejus i puoda ant garu...Bet rezultate puse turejau isimti tu gabaliuku ir ismesti,nes jie sunkiai tirpo Nu ir ka ne taip darau,a?Kike laiko jus ta cukru deginate? ar iskart karsta supilate i tesla????ir kaip jums jis issilydo?
DEkui
Tiesa,ir virsus meduoliuku gavosi toks sutrukinejes,nelygus
DEkui
Tiesa,ir virsus meduoliuku gavosi toks sutrukinejes,nelygus
ar kepet/kepat kas nors "PANETONE" Kaledini pyraga?
truputi kalediniu pyragu istorijos
http://www.15min.lt/...ijos-682-289065
truputi kalediniu pyragu istorijos
http://www.15min.lt/...ijos-682-289065
QUOTE(Dameri @ 2012 12 16, 14:17)
Tiesa, gal vis delto kas nors zinot kur mazu maisiuku persvieciamu gauti sausainiams supakuoti?
Aš Rimi, Mandarine pirkau permatomus maišiukus, tik jie tokiais mažais auksiniais angeliukais dekoruoti, bet dėl to man dar fainesni. Tik kainos nepamenu tiksliai - supakuoti po 10, berods apie 5 lt kainavo, bet nesu tikra
pirkau praeitą savaitę, sudėta ten, kur visokie dovanų maišeliai sudėti.
Dar norėjau paklausti, gal kas dekoravote meduolius su Ouetker balto šokolado glajumi? Ten kai jau atšildai tą maišiuką, tai turbūt ir reikia visą iškart sunaudoti? Turbūt kitam sykiui nelabai išeis pasilikti ? Jei tas kitas sykis būtų po kelių dienų, gal nieko tokio?
Papildyta:
QUOTE(Usnee @ 2012 12 17, 10:04)
Aš kepiau pagal šį receptą, tik dariau iš pusės porcijos. Viską dėjau kaip parašyta, t.y. be sveisto ir viskas tikrai gerai gavosi. Manau, čia kiaušiniai atlieka tą suklijavimo vaidmenį
QUOTE(~aura~ @ 2012 12 17, 16:24)
Sveikos mergaites Norejau pasiteirauti del Cipciuko Meduoliuku. Vakar vat bandziau kepti,bet iskilo tokia problema Nu cukru padegini keptuvej,supili i tesla ir sutraukia ji tokiais gabalais. Paskui beveik valanda sildziau sildziau idejus i puoda ant garu...Bet rezultate puse turejau isimti tu gabaliuku ir ismesti,nes jie sunkiai tirpo Nu ir ka ne taip darau,a?Kike laiko jus ta cukru deginate? ar iskart karsta supilate i tesla????ir kaip jums jis issilydo?
Pirmiausia pagaminame deginto cukraus skystimą. Ant sausos keptuvės cukrus kaitinamas, kol patamsėja, tada įpilama apie 100 ml. vandens ir šaukštu maišoma, kol išsileidžia susikaramelizavęs cukrus. Tada į šį cukraus sirupą dedamas medus, prieskoniai ir t.t. pagal receptą. Viską reikia atlikti atsargiai, kad neapsidegintumėm rankų, deginto cukraus temperatūra aukšta !