Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(akinukas @ 2012 12 16, 14:33)
sweikutes  smile.gif  merginos o ar is tu guminiu meduoliuku teslos galima pastatyt meduolini nameli? ir ar kieti jie gaunasi? kiek meduoliuku iseina is wienos porcijos?  4u.gif

Nesuprantu, kuo jie guminiai biggrin.gif paprasti meduoliai smile.gif galima is ju statyti nameli.
Atsakyti
QUOTE(egliauskaite @ 2012 12 15, 14:31)
Kaip daromi namuku langeliai? Su trintais saldainiais kažkaip, tiesa? Kažkur skaičiau, bet nebepamenu blush2.gif
Ir dar kaip geriau aplyginti sienas kad lengviau susiklijuotų: su tarka aplyginti jau atvėsusį meduolį ar tik iš orkaitės ištrauktą apipjaustyti?
Bandysiu konstruoti namuką, tai va tokie klausimai iškilo ax.gif

As langus dariau is spalvotu ledinuku, susmulkni, idedi i langelius ir keliom minutem i orkaite. Tik mano namelis senokai pastatytas, pas mus silta namuos tai lydosi.... O gavosi labai grazus vitraziniai stiklai.
QUOTE(Elenora @ 2012 12 16, 13:17)
čia gi tie patys sausainiai, kur anksčiau buvau įdėjus smile.gif Neringai, kaip matau, pavyko. Nežinau, kodėl merginoms nepavyko...

Man gavosi, kepiau pagal recepta neringos bloge, labai skanus!
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 12 16, 16:57)
Nesuprantu, kuo jie guminiai biggrin.gif paprasti meduoliai smile.gif galima is ju statyti nameli.

Guminiai ir be galo skanus man gaunasi butent kai dedu kaip originaliame recepte deginta cukru, o su ruduoju nei karto sio skonio neisgavau.
Atsakyti
Palmadi ar galite placiau papasakoki apie tuos witrazinius nameliu langus? ar tinka bet kokie ledinukai?ar juos sussmulkinat ir dedat kepti kartu su meduoliais( ar nesudega kol meduolis iskepa?)?
Atsakyti
http://www_neringa-b...is-namelis.html
dariau pagal šį receptą ir gavosi puikiai, tik noretųsi kad būtų rudesni, skaičiau, kad reikia deginti cukrų, o kaip tai daroma smile.gif na gal juokinga, bet nesu dariusi smile.gif
Atsakyti
[quote=akinukas,2012 12 16, 20:56]
nors ne manes klausete,bet imetu receptuka http://julycupcakes....ml#.UM4NveSpBB5
Atsakyti
QUOTE(akinukas @ 2012 12 16, 18:56)
Palmadi ar galite placiau papasakoki apie tuos witrazinius nameliu langus? ar tinka bet kokie ledinukai?ar juos sussmulkinat ir dedat kepti kartu su meduoliais( ar nesudega kol meduolis iskepa?)?

jau i iskeptas detales pridejau paprastu, t y kokiu namie buvo, spalvotu ledinuku, pries tai susmulkinau juos grustuve ir idejau i orkaite kol istirpo ir tapo grazus langai. Palikau atvesti ant skardos isklotos kepimo popierium. Dabar galvoju kad reikejo storesniu...
Atsakyti
O kaip jus laikote juos iki svenciu, inde kazkokiame, supakuotus celofanu ar maiselyje?
Atsakyti
QUOTE(@mamukas@ @ 2012 12 16, 21:29)
O kaip jus laikote juos iki svenciu, inde kazkokiame, supakuotus celofanu ar maiselyje?

Ir man iškilo toks klausimas, nes pernai padariau namelius, o jie per parą išsivažiavo, tai šiemet bijau kepti, nes tik be reikalo paaukotas laikas gaunasi, o namelių labai norisi. Padariau išvadą, kad namie buvo per dregna, todel jie ir ištižo, o kaip jūs laikote? doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Įkvėpta Jūsų visų Kalėdinių kepinių, pastačiau ir aš 2 namukus.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@mamukas@ @ 2012 12 16, 21:29)

QUOTE(vilka11 @ 2012 12 16, 21:53)
Ir man iškilo toks klausimas, nes pernai padariau namelius, o jie per parą išsivažiavo, tai šiemet bijau kepti, nes tik be reikalo paaukotas laikas gaunasi, o namelių labai norisi. Padariau išvadą, kad namie buvo per dregna, todel jie ir ištižo, o kaip jūs laikote? doh.gif

Kazkur skaicius kad meduoliai turi but laikomi sandarioje medineje arba metalineje dezeje... Bet as neduoliukus sudejus i kartonine deze, tas pats su rogemis. O namelis pakankamai didelis ir keptas sau, tad puosia namus ir gasdina vaika, kad eis ten gyvent jei musu nesiklausys biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

kiekvienais metais ir aš kepu namukus ir meduolius

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Ar į šį receptą tikrai nesideda sviestas ar margarinas?
Man taip keista kai jo nėra g.gif
Atsakyti