Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Rovena @ 2012 12 14, 13:56)
sakykit, o kokiam kiekiui miltu-kiek tu prieskoniu dedat mirksiukas.gif
Papildyta:
oi, kaip suprantu Jus biggrin.gif
pati vakar nuo dusios minkiau sia tesla. Jei kitos teslos nuo  minkymo dekingos lieka, tai si.. kuo toliau tuo labiau nemalonesne ir trapesne daresi verysad.gif
supykusi-"ismeciau" i balkona nakciai( kaip ir rekomenduojama pagal recepta-palikt nakciai)
siryt parsinesiau... net rankos nekyla is jos kept..
jauciuosi ne tik nusivylusi, bet ir niekam tikusi namu seimininke  bash.gif

Man tas pats su sia tesla atsitiko,siaubas nezinau ka daryt?trupa nors tu ka,o planavau siandien dovanu nesti siu sausainiu,negi ja mest lauk? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovena @ 2012 12 14, 12:56)
sakykit, o kokiam kiekiui miltu-kiek tu prieskoniu dedat mirksiukas.gif

400g miltų dedu 2 arbat. šaukštelius prieskonių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2012 12 14, 14:00)
Man tas pats su sia tesla atsitiko,siaubas nezinau ka daryt?trupa nors tu ka,o planavau siandien dovanu nesti siu sausainiu,negi ja mest lauk? g.gif

Na va tesla isgelbeta smile.gif imusiau kiausini ir ant stalo isminkiau miltu pabarscius.Manau,kad reikia i tesla kiausinio,kad netrupetu ,jei yra laikoma per nakti saldytuve rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 12 14, 12:16)
drinks_cheers.gif
Baigėsi naminiai meduolių prieskoniai...teks pirkti. Gal pasidalintumėte kurie jums patys pačiausi?
Jau žiūrėjau IKI Gurmans, bet ten ir rudas cukrus įeina, tai man nepatiko schmoll.gif
"Delona" prekiauja, bet man ten paprikos ir pankoliai nelabai kaip nuskambėjo g.gif
Tai, mamytės, kurie jums patys pačiausi? ax.gif

Delonos as naudojau, man patiko smile.gif
Papildyta:
O siaiop anksciau pati dedavau pagal savo skoni, nusipirkus keturiu rusiu prieskonius smile.gif
Atsakyti
mergaitės patarkit kokį aguoninį torta išsikepti, kokį bandėt baigiu išdurnėti besirinkdama lotuliukas.gif gal yra čia Klaipėdiečių, Turgaus gatvėje esančioje vyninėje pyragas nerealus, gal kas receptą žinot g.gif
Atsakyti
Rugiagele, jau tapkes wub.gif wub.gif thumbup.gif kas per formele?

as antras roges isdroziau bigsmile.gif

user posted image

ir namu pristaciau, tik kantrybes po viena fotkint jau nebeturiu biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pirkau arevitos irangoj smile.gif
cia Man tos tapkutes labai juokingos atrodo smile.gif anyta vakar pamate ant stalo sitiek tapkiu net nusisypsojo biggrin.gif
Atsakyti
kiek laiko tu kepei tas tapkutes? smile.gif paziurejau rinkiny keturios dalys raso. tai suprantu 2 klumpes gaunasi. tai tu orkaitej po dvi ir kepei? ar kaip?
Papildyta:
Ule, simpatiskai tavo namukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rovena @ 2012 12 14, 12:56)
oi, kaip suprantu Jus biggrin.gif
pati vakar nuo dusios minkiau sia tesla. Jei kitos teslos nuo  minkymo dekingos lieka, tai si.. kuo toliau tuo labiau nemalonesne ir trapesne daresi verysad.gif
supykusi-"ismeciau" i balkona nakciai( kaip ir rekomenduojama pagal recepta-palikt nakciai)
siryt parsinesiau... net rankos nekyla is jos kept..
jauciuosi ne tik nusivylusi, bet ir niekam tikusi namu seimininke  bash.gif

Jėzau, netrupa jin... tikrai. Viena elastingiausių tešlų, kokias man yra tekę daryt. Gal miltų per daug įdėjot? Šiaip dar ją reikia gerai paminkyt po nakties, ji atšyla ir kočiojjasi kaip sviestu patepta biggrin.gif
Ir laikyt ją reik pridengus, aišku, kad laikoma kambario temperatūroj niekuo nepridengta džiūva...
Kaip tik rytoj minkysiu meduolius pagal šitą, galėsiu pasidalint įspūdžiais. O šiaip visos draugės ir bendradarbės kepa, tikrai viskas visoms pavyksta.
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2012 12 14, 17:10)
kiek laiko tu kepei tas tapkutes? smile.gif paziurejau rinkiny keturios dalys raso. tai suprantu 2 klumpes gaunasi. tai tu orkaitej po dvi ir kepei? ar kaip?
Papildyta:
Ule, simpatiskai tavo namukai smile.gif

Mes su drauge nusipirkom po du rinkinius biggrin.gif tai iskart kepesi 8 poros biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kur nusipirkti mazu persvieciamu maisiuku kalediniams sausainiukams?
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 12 14, 18:12)
Jėzau, netrupa jin... tikrai. Viena elastingiausių tešlų, kokias man yra tekę daryt. Gal miltų per daug įdėjot? Šiaip dar ją reikia gerai paminkyt po nakties, ji atšyla ir kočiojjasi kaip sviestu patepta biggrin.gif
Ir laikyt ją reik pridengus, aišku, kad laikoma kambario temperatūroj niekuo nepridengta džiūva...
Kaip tik rytoj minkysiu meduolius pagal šitą, galėsiu pasidalint įspūdžiais. O šiaip visos draugės ir bendradarbės kepa, tikrai viskas visoms pavyksta.

aš miltų dėjau mažiau negu parašyta, nes ir taip jau buvo daugoka..buvo ji pridengta..ir vis tiek kaip akmuo ir trupanti..MB sako, gal dėl to, kad cukrus ir sirupas ištirpo, tai paskui ėmė ir susitingo į ledinuką..(aš dariau pagal originalų receptą)
Atsakyti