Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(egliauskaite @ 2012 12 13, 23:36)
Pasirodau pirmą blyną blush2.gif

Jūsų fantazija beribė - labai gražūs meduoliukai! bigsmile.gif
Žmogiukai-griaučiukai thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.parodau ir as savo pirma darbeli smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)katyte:): 14 gruodžio 2012 - 08:44
QUOTE(airius @ 2012 12 13, 23:21)
o tu i pavadinima isiskaitei, isiklausei, uzrasyk si pavadinima (yuotubei), gal su klaidom rasau, ir turetum pamatyti netgi ju gaminimo eiga
4u.gif  lotuliukas.gif , bet cia juokais as tik lotuliukas.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Ir mano siumetis menas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
kiek graziu kepiniu smile.gif ir eglutes, ir tapkes(kazkaip negraziai skamba, nors atrodo tai super), ir spalvoti meduoliukai smile.gif
Atsakyti
Sveikos, susigundziau namelio kepimu, tikrai kepsiu. Tik turiu klausima, kiek laiko gali stoveti namelis iki suvalgymo, na kad dar skanus butu, neperdziuves...jei si savaitgali kepciau o per kaledas dovanociau cia normalu? nebus pasenes?... na tiesiog nezinau... o jei supakuoti i permatoma popieriu dovanu, jis nesutroks ten? padekit...plz... g.gif
Atsakyti
http://www.worthpinn...ead-houses.html

Va čia tai jooo, gal kam idėja kils kokia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(picco @ 2012 12 14, 11:08)
http://www.worthpinn...ead-houses.html

Va čia tai jooo, gal kam idėja kils kokia  wub.gif

bigsmile.gif doh.gif doh.gif doh.gif thumbup.gif na, čia jau aukštasis pilotažas... bet, kita vertus, kai pažiūri kokių čia grožių prikuria moteriškės, tai irgi išsižioti tik ir tegali...
Atsakyti
Sveikos, einu į svečius šį savaitgalį ir noriu pasigaminti koki pyraga ar tortuką kalėdine- žiemiška tematika. Bet galvelėj jokių idėjų verysad.gif Ir dar bėda, kad laiko turėsiu labai mažai, tai dekoruoti meduoliukus tikrai nepakaks. Gal galite pametėti kokį išbandytą receptėlį? Noriu gerą įspūdį padaryti šeimininkams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 12 13, 14:08)
Baikit, nu kam tas margarinas...negi gaila sviesto..juk skonis visai kitas kepinio....

drinks_cheers.gif
Baigėsi naminiai meduolių prieskoniai...teks pirkti. Gal pasidalintumėte kurie jums patys pačiausi?
Jau žiūrėjau IKI Gurmans, bet ten ir rudas cukrus įeina, tai man nepatiko schmoll.gif
"Delona" prekiauja, bet man ten paprikos ir pankoliai nelabai kaip nuskambėjo g.gif
Tai, mamytės, kurie jums patys pačiausi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latte: 14 gruodžio 2012 - 12:16
man tai šitie wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Katinukas @ 2012 12 14, 12:26)
man tai šitie  wub.gif

sakykit, o kokiam kiekiui miltu-kiek tu prieskoniu dedat mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruttaly @ 2012 12 13, 22:10)
skonis tikrai geras...bet tešla man neišėjo..nesuprantu, ką ne taip padariau..tik baigus minkyti (rodos, tokia minkštutė, gražutė, na tobula)..o po kelių minučių akmuo..galvoju, na gal taip reikia..guli guli..vis paliečiu, o ji dar kietesnė..tai paėmiau minkyt, visa trupa kaip chalva..susinervinau..sakau, negi išmesi..MB pasiūlė orkaitėj pašildyti..kažkiek padėjo, bet visi sausainiai pobaisiai, raukšlėti, trūkinėti ir pan..tai reiks slėpti tuos trūkumus glajumi..bet vis tiek norėtųsi žinoti, ką ne taip padariau..dar niekad gyvenime taip blogai nebuvo tešla išėjus.. doh.gif

oi, kaip suprantu Jus biggrin.gif
pati vakar nuo dusios minkiau sia tesla. Jei kitos teslos nuo minkymo dekingos lieka, tai si.. kuo toliau tuo labiau nemalonesne ir trapesne daresi verysad.gif
supykusi-"ismeciau" i balkona nakciai( kaip ir rekomenduojama pagal recepta-palikt nakciai)
siryt parsinesiau... net rankos nekyla is jos kept..
jauciuosi ne tik nusivylusi, bet ir niekam tikusi namu seimininke bash.gif
Atsakyti