Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

QUOTE(Twixx @ 2012 12 12, 21:16)
Mergaites,o kodel man glajus ant meduoliuku sutrukinejo(per nakti) g.gif  g.gif Ka ne taip dariau-gal per tirstas g.gif .Dariau is baltymo-cukraus pudros ir citr.sulciu ax.gif Dekoravosi lengvai,graziai,bet ant rytojaus staigmena unsure.gif

Pasikartosiu-
help.gif -noriu siandien antra partija dekoruot blush2.gif -kad vel kas nesigautu unsure.gif -ar galejo man sutrukinet nuo per didelio kiekio citrinos sulciu(tik kelis lasus ivarvinau) g.gif ,o gal per tirsta padariau g.gif -bet dekoravos lengvai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Twixx @ 2012 12 13, 16:01)
Pasikartosiu-
help.gif -noriu siandien antra partija dekoruot blush2.gif -kad vel kas nesigautu unsure.gif -ar galejo man sutrukinet nuo per didelio kiekio citrinos sulciu(tik kelis lasus ivarvinau) g.gif ,o gal per tirsta padariau g.gif -bet dekoravos lengvai ax.gif

Gal tiesiog perplakete glaju, paprastai jis del to trapus buna...o kitos priezasties as tiesiog neizvelgiu....
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 12 13, 15:04)
Gal tiesiog perplakete glaju, paprastai jis del to trapus buna...o kitos priezasties as tiesiog neizvelgiu....

Neplakiau unsure.gif -tik pati kiausinio baltyma sakute paplakiau,o paskui sukau mediniu saukstu cukraus pudra ax.gif
Atsakyti
Grali, sauniai pasidarbavot smile.gif
Twixx, manau per daug cukraus pudros idejot. kazkur forume skaiciau,kad taip buna jei per daug pudros.

Eve margarinas tikrai neblogas kepiniams. anksciau pokuote buvo su eseriuku nupiesta, dabar pasikeite, man rodos kazkokie kepiniai ir nupiesti ir uzrasas lyg "Evesol" margarinas..
Atsakyti
Nera gero margarino, nera..... Bet cia tik mano nuomone, jau geriau gryni riebalai, nei....

Erdve, aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 12 13, 15:36)
Nera gero margarino, nera..... Bet cia tik mano nuomone, jau geriau gryni riebalai, nei....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grali @ 2012 12 13, 12:25)
Zinokit, su tom formelem man pasiseke, kazkada rudeni maximoje uz 1,99 pirkau, o va dabar ziuriu prekybos centruose apie 17,99 litu kainuoja tos formeles  doh.gif
O si armija iskeliaus, sau reikes kitus lipdyti  biggrin.gif

Tikraiu pasisekė thumbup.gif Aš ieškojau ineternete tokių, tai radau tik Maltos kažkokia el.pard prekiauja, bet nesiunčia į kitas šalis. Reiks dar paieškot, gal atsirado dar kokia... Arba reiks laukt, kol nukainuos vėl po Kalėdų. Aš jau ir prikepus nemažai, bet žiūriu šeimyna sparčiai naikina biggrin.gif Teks kepti dar.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2012 12 13, 15:47)
Tikraiu pasisekė  thumbup.gif  Aš ieškojau ineternete tokių, tai radau tik Maltos kažkokia el.pard prekiauja, bet nesiunčia į kitas šalis. Reiks dar paieškot, gal atsirado dar kokia... Arba reiks laukt, kol nukainuos vėl po Kalėdų. Aš jau ir prikepus nemažai, bet žiūriu šeimyna sparčiai naikina  biggrin.gif  Teks kepti dar.

As pirkau rimi pries gera menesi, buvonukainuoti, tai tiksliai nepamenu, lyg apie 9 litus gavosi
Atsakyti
QUOTE(Elenora @ 2012 12 12, 23:37)

skonis tikrai geras...bet tešla man neišėjo..nesuprantu, ką ne taip padariau..tik baigus minkyti (rodos, tokia minkštutė, gražutė, na tobula)..o po kelių minučių akmuo..galvoju, na gal taip reikia..guli guli..vis paliečiu, o ji dar kietesnė..tai paėmiau minkyt, visa trupa kaip chalva..susinervinau..sakau, negi išmesi..MB pasiūlė orkaitėj pašildyti..kažkiek padėjo, bet visi sausainiai pobaisiai, raukšlėti, trūkinėti ir pan..tai reiks slėpti tuos trūkumus glajumi..bet vis tiek norėtųsi žinoti, ką ne taip padariau..dar niekad gyvenime taip blogai nebuvo tešla išėjus.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2012 12 12, 22:25)
Aciu  4u.gif Nebuciau pagalvojusi, kad ten kazkoks ipatingas komponentas, prie kurio reikia pratintis, pepparkakor savaime labai skanus  wub.gif

o tu i pavadinima isiskaitei, isiklausei, uzrasyk si pavadinima (yuotubei), gal su klaidom rasau, ir turetum pamatyti netgi ju gaminimo eiga
4u.gif lotuliukas.gif , bet cia juokais as tik lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasirodau pirmą blyną blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Egliauskaite-labai grazu thumb_yello.gif ir kiek darbo doh.gif
Atsakyti