Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

Sveikos!
Merginos, man nuo pyragu uzsilike paziurejau dar gal 3 kg dziovintu vaisiu, kompotui kai ir perdaug... Nori dar ka iskept o kazkaip nerandu, kad butu skanus pyragelis jau dabar iskepus ir kad nereiktumirkyt ar laistyt alkoholy..... Gal ka patarsit? ax.gif
Atsakyti
Prisiziurejau grozybiu ir nusprendziau pabandyt roges sumeistraut. Aisku man dar toli iki Sarah- rogiu, bet namiskiai manau bus patenkinti smile.gif
[attachmentid=225890]
Atsakyti
Šiandien Senukuose Vilniuje, Žirmūnuose, pirkau konditerinius vienkartinius maišelius dekoravimui - 100 vnt kainavo 20 Lt, šiandien 30% nuolaidą pritaikius gavosi apie 13 litų. Puikiai tinka dekoruoti meduolius (tortų rimtam dekoravimui gal mažoki jie, telpa 0,4 litro).
Sudėti prie visokių folijų, kepimo popierių etc.

Gal kam pravers 4u.gif
Atsakyti
Erdve-oho ho ho ..kiek daug roguciu ir negirkit jau taip manes,kiekvienos darbelis yra grazus,o svarbiausia su siluma darytas,man labai grazios jusu rogutes,o ir tiek darbo ideta,saunuole 4u.gif

tuo paciu imesiu vakarykscius darbus....
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2012 12 12, 11:27)
Sveikos!
Merginos, man nuo pyragu uzsilike paziurejau dar gal 3 kg dziovintu vaisiu,

jau galvojau po 3 kg rašysi užsilikę 3 kg riebaliukų biggrin.gif

QUOTE(jurga11 @ 2012 12 12, 13:05)
Šiandien Senukuose Vilniuje, Žirmūnuose, pirkau konditerinius vienkartinius maišelius dekoravimui - 100 vnt kainavo 20 Lt, šiandien 30% nuolaidą pritaikius gavosi apie 13  litų. Puikiai tinka dekoruoti meduolius (tortų rimtam dekoravimui gal mažoki jie, telpa 0,4 litro).
Sudėti prie visokių folijų, kepimo popierių etc.

Gal kam pravers  4u.gif

nu tu auksas, kad priminei apie nuolaidą senukuose thumbup.gif
Atsakyti
Sarah-, fantastiski tavo darbeliai smile.gif labai patiko ideja su sirdim smile.gif nusikopinsiu kitiems metams smile.gif siemet uzteks jau ir rogiu smile.gif dickis dar daugiabucio nori, tai gal bandysiu, jei mazius leis:)
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2012 12 12, 12:21)
jau galvojau po 3 kg rašysi užsilikę 3 kg riebaliukų  biggrin.gif

biggrin.gif reik pasisvert
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2012 12 12, 14:50)
biggrin.gif reik pasisvert

aš tai paslėpiau svarstykles iki kokio vasario mėnesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele @ 2012 12 11, 10:52)
Dėkui 4u.gif  O kaip skonis, nenukentės kaži?? Nebus per kieti vaisiai? Gal vandenyje išmirkyti? blush2.gif

Netiesa, kad alkoholis negaruoja biggrin.gif Kepant kalėdinį pyragą su išmirkytais vaisiais, taip vadinamų laipsnių neturėtų likti arba tik jų pėsakai ir brendžio aromatas. Jei iškepusį pyragą papildomai sulaistysite, tai kąsnyje alkoholio bus panašiai kaip vaistuose nuo kosulio biggrin.gif Iš patirties galiu patikinti, kad vaikams tokio tipo pyragai negražūs ir jie nelabai jo nori.
Jei manote, kad šis pyrgas priskiriamas N14 kategorijai, geriau jo nekepkite visai, nes be brendžiuko neišgausite nepakartojamo skonio (bent jau man blush2.gif ). Vaikams galima pasiūlyti kažką kito. Juk vaikai ir taip tų saldumynų gauna per akis 4u.gif .
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal žinot pjaustomo plokštainio- meduolio receptą? ax.gif Labai būčiau dėkinga.
Atsakyti
Mano vyras kai pamate Sarah- namukus tai sako: iskepk ir man toki, su atidarytom durim ir,kad is kamino ruktu smile.gif
Atsakyti
Atejau, pamaciau sarah- darbus, pamirsau ir ka pasakyti, ir ko paklausti norejau lotuliukas.gif Nu pasakiskai grazu.

Siandien kepiau cipsiuko meduolius - skanu, bet su tesla as nesusidraugavau. Per daug trapi, kas trecia meduoli reikedavo perdaryti nes perkeliant i skarda suluzdavo.

Gal kartais kas turit svedisku sausainiu pepparkakkor recepta? Patikrinta, kad tikrai gautusi traskus plonyciai smile.gif

Beje, sarah-, atsiprasau, jei praleidau, bet pagal koki recepta kepate meduolius jus? Atrodo labai grazios konsistencijos 4u.gif
Atsakyti