jau po truputuka matau ruošiamės visos šventėm...suvargau aš šiandien,bet pagaliau iveikiau,dvejos rogės jau sustatytos,dar laukia dvejos ir du namukai...bet jau galiu pasakyti,reikia kantrybės,tad visoms to ir linkiu
sarah grazu
as sian namuka pastaciau
as sian namuka pastaciau
QUOTE(sarah- @ 2012 12 03, 22:28)
jau po truputuka matau ruošiamės visos šventėm...suvargau aš šiandien,bet pagaliau iveikiau,dvejos rogės jau sustatytos,dar laukia dvejos ir du namukai...bet jau galiu pasakyti,reikia kantrybės,tad visoms to ir linkiu
[urlJ=http://www.radikal.ru][/url]
[urlJ=http://www.radikal.ru][/url]
Nerealu!!! Kiek daug ideta darbo!! Ir as noreciau tOkiu rogiu:)
Gal turit iskarpu nuOroda?
Dar klausimas visoms dekoruojancioms su baltymu ir cukraus pudra..kaip zinot kad neuzskresim salmanelioze?
O jau grozybiu mergaites prigaminot,net valgyti uzsinorejau.
Reiks ir man pradeti meistrauti
Reiks ir man pradeti meistrauti
sarah-, nuostabu
Nevalgykit, jei bijot Nauduokit tik kaip papuosima.
QUOTE(Eglu @ 2012 12 03, 23:19)
kaip zinot kad neuzskresim salmanelioze?
Nevalgykit, jei bijot Nauduokit tik kaip papuosima.
QUOTE(Eglu @ 2012 12 03, 23:19)
Dar klausimas visoms dekoruojancioms su baltymu ir cukraus pudra..kaip zinot kad neuzskresim salmanelioze?
As nuplaunu su soda.
Parodysiu ir as savo pirma "blyna". Pernai neisdrysau, kepiau tik egles, o siemet pabandziau ir laaaaabai patiko
Merginos, o po kiek laiko galima dar valgyt ta glaista su baltymais?
Roges fantastiskos
merginos, sakykit, kiek meduoliukų papuošiu baltymu iš vieno kiaušinio? dėkui
QUOTE(Latte @ 2012 12 03, 18:07)
Kokia priemone paišote ant meduolių? Mane domina būtent linijų piešimas? Su švirkštu ar kaip kitaip?
Kartoju klausimą, nes niekas nesureagavo
Dar noriu pasiteirauti dėl glaisto ar užteks citrinos sulčių+cukraus pudros papuošimui, ar būtinas baltymas naudoti?
QUOTE(Latte @ 2012 12 04, 09:32)
Dar noriu pasiteirauti dėl glaisto ar užteks citrinos sulčių+cukraus pudros papuošimui, ar būtinas baltymas naudoti?
O jus nepatingekit tema perskaityti, tikrai ne karta buvo apie tai kalbeta. Ir nereikes kartoti klausimu.
QUOTE(jurginėlis @ 2012 12 04, 07:58)
merginos, sakykit, kiek meduoliukų papuošiu baltymu iš vieno kiaušinio? dėkui
tikrai daug
QUOTE(Latte @ 2012 12 04, 10:32)
Aš piešiu iš kepimo popieriaus susukta tūtele, mažą galiuką piešimui prakerpu, o viršuje stipriai užsuku...
Valgymui skirtus kepinius visada dekoruoju glajumi iš citrinos sultys + cukraus pudra ir tikrai pakankamai balta būna spalva, jei noriu paspalvinti, pvz., rudai spalvai dedu kakavą į glajų, rausvai spalvai dedu aviečių sulčių