Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai kepiniai

jau po truputuka matau ruošiamės visos šventėm...suvargau aš šiandien,bet pagaliau iveikiau,dvejos rogės jau sustatytos,dar laukia dvejos ir du namukai...bet jau galiu pasakyti,reikia kantrybės,tad visoms to ir linkiu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarah-: 03 gruodžio 2012 - 21:29
sarah grazu thumbup.gif

as sian namuka pastaciau 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 12 03, 22:28)
jau po truputuka matau ruošiamės visos šventėm...suvargau aš šiandien,bet pagaliau iveikiau,dvejos rogės jau sustatytos,dar laukia dvejos ir du namukai...bet jau galiu pasakyti,reikia kantrybės,tad visoms to  ir linkiu  smile.gif

user posted image

PASAKIŠKA!
Atsakyti
QUOTE(sarah- @ 2012 12 03, 22:28)
jau po truputuka matau ruošiamės visos šventėm...suvargau aš šiandien,bet pagaliau iveikiau,dvejos rogės jau sustatytos,dar laukia dvejos ir du namukai...bet jau galiu pasakyti,reikia kantrybės,tad visoms to  ir linkiu  smile.gif

[urlJ=http://www.radikal.ru]user posted image[/url]

Nerealu!!! Kiek daug ideta darbo!! Ir as noreciau tOkiu rogiu:)
Gal turit iskarpu nuOroda?

Dar klausimas visoms dekoruojancioms su baltymu ir cukraus pudra..kaip zinot kad neuzskresim salmanelioze?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglu: 03 gruodžio 2012 - 23:22
O jau grozybiu mergaites prigaminot,net valgyti uzsinorejau.
Reiks ir man pradeti meistrauti wub.gif
Atsakyti
sarah-, nuostabu bigsmile.gif

QUOTE(Eglu @ 2012 12 03, 23:19)
kaip zinot kad neuzskresim salmanelioze?

Nevalgykit, jei bijot mirksiukas.gif Nauduokit tik kaip papuosima.
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2012 12 03, 23:19)
Dar klausimas visoms dekoruojancioms su baltymu ir cukraus pudra..kaip zinot kad neuzskresim salmanelioze?

As nuplaunu su soda. 4u.gif

Parodysiu ir as savo pirma "blyna". Pernai neisdrysau, kepiau tik egles, o siemet pabandziau ir laaaaabai patiko rolleyes.gif

user posted image

Merginos, o po kiek laiko galima dar valgyt ta glaista su baltymais? g.gif

Roges fantastiskos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jupu: 04 gruodžio 2012 - 07:55
merginos, sakykit, kiek meduoliukų papuošiu baltymu iš vieno kiaušinio? dėkui
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 12 03, 18:07)
Kokia priemone paišote ant meduolių? Mane domina būtent linijų piešimas? Su švirkštu ar kaip kitaip? ax.gif

Kartoju klausimą, nes niekas nesureagavo blush2.gif

Dar noriu pasiteirauti dėl glaisto ar užteks citrinos sulčių+cukraus pudros papuošimui, ar būtinas baltymas naudoti? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 12 04, 09:32)

Dar noriu pasiteirauti dėl glaisto ar užteks citrinos sulčių+cukraus pudros papuošimui, ar būtinas baltymas naudoti? g.gif

O jus nepatingekit tema perskaityti, tikrai ne karta buvo apie tai kalbeta. Ir nereikes kartoti klausimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fortun@: 04 gruodžio 2012 - 09:34
QUOTE(jurginėlis @ 2012 12 04, 07:58)
merginos, sakykit, kiek meduoliukų papuošiu  baltymu iš vieno kiaušinio? dėkui

tikrai daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latte @ 2012 12 04, 10:32)

Aš piešiu iš kepimo popieriaus susukta tūtele, mažą galiuką piešimui prakerpu, o viršuje stipriai užsuku...

Valgymui skirtus kepinius visada dekoruoju glajumi iš citrinos sultys + cukraus pudra ir tikrai pakankamai balta būna spalva, jei noriu paspalvinti, pvz., rudai spalvai dedu kakavą į glajų, rausvai spalvai dedu aviečių sulčių 4u.gif
Atsakyti