Sveikos
Šiandien bandžiau kepti meduoliukus pagal cipciuko receptą, bet iškilo keli klausimukai:
1) Ten miltų norma 450g, bet man kol tešla pasidarė įmanoma minkyti suėjo vos ne dar tiek pat. Taip gali būti?
2) Recepte rašo kad įdėjus nugesintą sodą masė turėtų užputoti, bet man taip nebuvo

Gal ką nors negerai padariau
3) Ir gal kas žinot kokiu grietinės kiekiu reiktų tai daryti? Aš 1 arb. š. sodos bandžiau nugesinti 1 valg. š. grietinės, ar gerai taip?
4) Kočiojant tešlą velniškai lipo prie pagrindo? Ar visuose receptuose taip?
5) Ir dar cipciukas rašo, kad iš to kiekio jai gavosi 122 meduoliai

Man viso labo kokie 30...
Va tokie klausimai man iškilo po šio vakaro.. Gal kuri patyrusi galėtų į juos atsakyt

Norėčiau kepti didesnį kiekį, bet bijau kad kažką blogai darau.
Dar norėčiau kepti namelį, bet jį tikriausiai geriau daryti iš kietesnių meduolių receptuko, tiesa? Ir kada maždaug reikėtų pradėt konstruot kad išsilaikytų geros būkės iki kalėdų? Juk į dėžutę jau nebesukišiu jo.. O taip tikriausiai gali labai sudžiūti?
Ačiū kurios netingėsit atsakyt
Aš ne profesionalė, bet vakar su dukrytėm ir mes kepėm meduoliukus pagal ši receptuką, tai pakomentuosiu
5) Kiekis priklauso nuo formelių dydžio. Mes darėme 4 dydžių
[attachmentid=225762]