Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Merginos, kurios turit juodus UGG, pasakykit ar ant ju matosi baltos zymes nuo drusku?
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2012 11 20, 20:16)
Niu taip, ir labai siaip geras. Bet kad ant vieno raso suede, o ant kito ne? g.gif

O kur turiu tai raso ant buteliuko suede.

cia jis tiktu ir bearpaw avalynei?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 19:26)
Merginos, kurios turit juodus UGG, pasakykit ar ant ju matosi baltos zymes nuo drusku?

Mano mama turi, tai viskas matosi, bet sakyčiau lygiai taip pat kaip ir ant rudų 4u.gif Jei gerai impregnuoji, viskas gerai nusivalo biggrin.gif
Atsakyti
Siulau ir as per mergaites pirktus David Khan juodus vaskuotus dzinsus. Dydis 26. wub.gif
user posted image
Atsakyti
dillards yra kokia nuolaida? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 19:26)

Treti metai nešiosiu, nebuvo nei vienos demes. Gal aš vaikstau kažkaip stebuklingai biggrin.gif bet ir per pliurzę nešiojau, nieko
Atsakyti
http://www.6pm.com/b.....zfcTest=mat:1

kazin si spalva labai sviesiai pilka?gal kuri turit?
Atsakyti
Mergaites, laiskuti atrasykit, prasau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cuddle: 20 lapkričio 2012 - 19:52
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 20:26)

QUOTE(zakiene @ 2012 11 20, 20:31)
Mano mama turi, tai viskas matosi, bet sakyčiau lygiai taip pat kaip ir ant rudų 4u.gif Jei gerai impregnuoji, viskas gerai nusivalo biggrin.gif

Turiu juodus, matosi, gerai impregnuoju kasmet po pora kartu ir nenusivalo tos baltos demes schmoll.gif
Atsakyti
Mergaites, sakykit, TOMMY GIRL rubeliu dydziai atitinka? Imti toki, koki nesioji?
Atsakyti
Dekui mergytems uz siuntinuka wub.gif 4u.gif
Sios Guess kelnytes nerealios wub.gif labai graziai atrodo,patogios ,medziaga minkstute bigsmile.gif zodziu vertos demesio mirksiukas.gif kam tinka dydis imkit bigsmile.gif Taip pat aciu uz DSW batukus,realiai zymiai grazesni wub.gif su 24cm peda, 7 idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 20:26)

reikia impregnuot pasukuot ir naudot juoda purskekli deja daznai bet uztat batai visada atrodo kaip nauji smile.gif
Atsakyti