Merginos, kurios turit juodus UGG, pasakykit ar ant ju matosi baltos zymes nuo drusku?
QUOTE(rimaitytetyte @ 2012 11 20, 20:16)
Niu taip, ir labai siaip geras. Bet kad ant vieno raso suede, o ant kito ne?
O kur turiu tai raso ant buteliuko suede.
O kur turiu tai raso ant buteliuko suede.
cia jis tiktu ir bearpaw avalynei?
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 19:26)
Merginos, kurios turit juodus UGG, pasakykit ar ant ju matosi baltos zymes nuo drusku?
Mano mama turi, tai viskas matosi, bet sakyčiau lygiai taip pat kaip ir ant rudų Jei gerai impregnuoji, viskas gerai nusivalo
Siulau ir as per mergaites pirktus David Khan juodus vaskuotus dzinsus. Dydis 26.
dillards yra kokia nuolaida?
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 19:26)
Treti metai nešiosiu, nebuvo nei vienos demes. Gal aš vaikstau kažkaip stebuklingai bet ir per pliurzę nešiojau, nieko
Mergaites, laiskuti atrasykit, prasau
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 20:26)
QUOTE(zakiene @ 2012 11 20, 20:31)
Mano mama turi, tai viskas matosi, bet sakyčiau lygiai taip pat kaip ir ant rudų Jei gerai impregnuoji, viskas gerai nusivalo
Turiu juodus, matosi, gerai impregnuoju kasmet po pora kartu ir nenusivalo tos baltos demes
Mergaites, sakykit, TOMMY GIRL rubeliu dydziai atitinka? Imti toki, koki nesioji?
QUOTE(savita1 @ 2012 11 20, 20:26)
reikia impregnuot pasukuot ir naudot juoda purskekli deja daznai bet uztat batai visada atrodo kaip nauji