gal kas nores prisijungti
Nusiunciau mergaitems 20% gymboree koduka
Turim pradėtus rinkti užsakymus:
www.cku.com
www.toysrus.com
www.bathandbodyworks.com
www.ae.com
www.finishline.com
www.theperfumespot.com
www.1-save-on-lens.com
www.envirosax.com
www.luckyscent.com
www.luckyvitamin.com
www.nyxcosmetics.com
www.iherb.com - 10% nuolaida
www.victoriassecret.com
www.campmor.com
www.talbots.com - 30% nuolaida
www.shoesurfing.com - 10% nuolaida
www.crazy8.com
www.dermstore.com - 20$ nuolaida nuo 100$
www.shoemetro.com
www.perpetualkid.com
www.lilydirect.com
www.beyondtherack.com
www.dillards.com
www.sierratradingpost.com
www.drugstore.com
www.fragranceshop.com
www.giorgioarmanibeauty.com
www.bostonproper.com
www.famousfootwear.com
www.gymboree.com
Junkitės ir prie čia nepaminėtų parduotuvių, pirksim viską, kas susirinks (arba nereikia laukti prisijungiančių)
BENDRA TEMOS IŠPARDUOTUVĖ
www.cku.com
www.toysrus.com
www.bathandbodyworks.com
www.ae.com
www.finishline.com
www.theperfumespot.com
www.1-save-on-lens.com
www.envirosax.com
www.luckyscent.com
www.luckyvitamin.com
www.nyxcosmetics.com
www.iherb.com - 10% nuolaida
www.victoriassecret.com
www.campmor.com
www.talbots.com - 30% nuolaida
www.shoesurfing.com - 10% nuolaida
www.crazy8.com
www.dermstore.com - 20$ nuolaida nuo 100$
www.shoemetro.com
www.perpetualkid.com
www.lilydirect.com
www.beyondtherack.com
www.dillards.com
www.sierratradingpost.com
www.drugstore.com
www.fragranceshop.com
www.giorgioarmanibeauty.com
www.bostonproper.com
www.famousfootwear.com
www.gymboree.com
Junkitės ir prie čia nepaminėtų parduotuvių, pirksim viską, kas susirinks (arba nereikia laukti prisijungiančių)
BENDRA TEMOS IŠPARDUOTUVĖ
QUOTE(ledi_x @ 2012 11 20, 04:17)
as vis ziuriu i vix maudymukus ir galvoju ar tiktu bandeu modelis mazai krutinei (A dydziui), ar ten yra koks pakietinimas ar kazkas panasaus?
Visos cia sneka, kad bandeu skirta mazoms krutinems, bet as kazkur skaiciau kazkoki straipsni, kad jos netinka mazoms krutinems ir zinok kur tiesa kol, pats neisbandai tol nesuzinai Pagal savo patirti galiu pasakyti, kad man su B dydziu bandeu mazina krutine cia is VIX, bet vis dedu vilti, kad cia tik toks modelis pasitaike tad turiu minti dabar isbandyti is VS bandeu tipo maudoma. Tikiu, kad jis nemazins o net didins
QUOTE(amliv99 @ 2012 11 20, 09:19)
Visos cia sneka, kad bandeu skirta mazoms krutinems, bet as kazkur skaiciau kazkoki straipsni, kad jos netinka mazoms krutinemes ir zinok kur tiesa kol, pats neisbandai tol nesuzinai Pagal savo patirti galiu pasakyti, kad man su B dydziu bandeu mazina krutine cia is VIX, bet vis dedu vilti, kad cia tik toks modelis pasitaike tad turiu minti dabar isbandyti is VS bandeu tipo maudoma. Tikiu, kad jis nemazins o net didins
Is savo patirties galiu pasakyti, kad ir VS bandeu stiliaus maudomai mazina optiskai krutine Mano irgi B dydis
Linute, parasiau Jums laiskeli
QUOTE(krista08 @ 2012 11 20, 15:24)
Is savo patirties galiu pasakyti, kad ir VS bandeu stiliaus maudomai mazina optiskai krutine Mano irgi B dydis
Echh o taip tikejausi
Aciu uz info
Labas rytas mergaites, ar dar renkat Armani Beauty su - 20, atsiusciau nediduka
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 11 20, 08:29)
Labas rytas mergaites, ar dar renkat Armani Beauty su - 20, atsiusciau nediduka
Renka-yra sąrašiukyje
O tada su C dydziu krutine koki dydi VIX reikia imti, nes skaiciau, kad su B ima L dydi, tai su C jau neta? Is su klubais 94-95 cm imti apacia S ar M?
Aciu
Aciu
QUOTE(amliv99 @ 2012 11 20, 08:19)
Visos cia sneka, kad bandeu skirta mazoms krutinems, bet as kazkur skaiciau kazkoki straipsni, kad jos netinka mazoms krutinems ir zinok kur tiesa kol, pats neisbandai tol nesuzinai Pagal savo patirti galiu pasakyti, kad man su B dydziu bandeu mazina krutine cia is VIX, bet vis dedu vilti, kad cia tik toks modelis pasitaike tad turiu minti dabar isbandyti is VS bandeu tipo maudoma. Tikiu, kad jis nemazins o net didins
bet aš suprantu, kad jie tinka mažoms krūtinėms ne dėl to, kad ją didiną, o todėl, kad geriau laikosi ir tvarkingiau atrodo.
Dėkis kokią nori formą jei nėr krūtinės tai ir neatsiras ji, na nebent ten bus visokie push upai ir pan.
QUOTE(Ditele @ 2012 11 20, 09:31)
Renka-yra sąrašiukyje
Ieskojau Armani Bueaty ir nemaciau, kad kad turi buti Giorgio.... nu rytas dar tik, matyt neatsibudau... reikia eiti kavos gerti... Aciu Ditele
Sveikos
gal žinote kur ieškoti ne sintetinių kvapų į spintą?
gal žinote kur ieškoti ne sintetinių kvapų į spintą?
QUOTE(keistuole @ 2012 11 20, 08:35)
bet aš suprantu, kad jie tinka mažoms krūtinėms ne dėl to, kad ją didiną, o todėl, kad geriau laikosi ir tvarkingiau atrodo.
Dėkis kokią nori formą jei nėr krūtinės tai ir neatsiras ji, na nebent ten bus visokie push upai ir pan.
ir aš taip manau
mergaitės o su 94 apatinę dalį vix imt S ar M jei be raištelių?