Ltwai, ką planuoji imti GNLD?
O ką apie Tre en en galėtumėt papasakoti geriančios?
QUOTE(hermess @ 2012 11 19, 20:49)
gal kas turit issisaugoje nuoroda, kur pasitikrint kosmetikos galiojima? kiek randu internete kur galima pasitikrint, nera man reikalingos firmos..
http://makeup-review....ua/decoder.php
Labas vakaras,
labai AČIŪ Rudaplaukei ir Fabianai uz prekytes
Alaniukui už dalybas Ačiū
Viskas , tik viena vyriška striuke is lansend, gal kas turi xxl ir nori keisti i xl...kazkaip per krutine gal noretusi erdviau:
http://www.landsend....~228889_59.html
Alaniukui už dalybas Ačiū
Viskas , tik viena vyriška striuke is lansend, gal kas turi xxl ir nori keisti i xl...kazkaip per krutine gal noretusi erdviau:
http://www.landsend....~228889_59.html
Sveikos. Gal žadat neužilgo užsakinėti iš ae.com? Galėčiau prisijungti su $18, jeigu iki siuntimo trūksta, bet išpardavimai 20d. baigsis.
Papildyta:
Arba, sutikčiau dalintis šipingą, jeigu kas prisijungtų dar. Nes labai geros nuolaidos ten dabar.
Papildyta:
Arba, sutikčiau dalintis šipingą, jeigu kas prisijungtų dar. Nes labai geros nuolaidos ten dabar.
QUOTE(Linutelia @ 2012 11 19, 21:19)
Ltwai, ką planuoji imti GNLD?
Blaskausi tarp Formula IV ir Caroteinoid Complex . Ka tik skambinau platintojai Lietuvoje, tai patare siuos . Bet pati pripazino, kad GNLD Lietuvoje ir USA sudetis skiriasi
Vakaras tiesiog nuostabus -viskas, kaip nulieta ir labai Ačiū Rudaplaukei su Fabuku - TH kelnikės su 102/103 idealiai ir labai fainutės, elastingos , mažius savo Acorn tapkėmis patenkytas varinėja , Denim&Supply džinsiukai nerealūs-minkštučiai, tamprūs, ne per stori ir ne per ploni, spalvikė , 34 ilgis aukštaūgėms idealiai (ėmiau 30/34 dydį su savo matmenimis, jei kam aktualu )- žodžiu, Denim&Supply džinsiukai mano mylimukai, nes kiek turiu, tai visi , o prie jų Lauren Jeans Co. šita bliuskelė kaip gerai tinka - S dydis amn idealiai ir net rankovių bei pačios ilgis , Macadamia aliejukas odai irgi l. fainas-gerai susigeria ir minkština, drėkina odą gerai, vitaminą C bandysiu ryt-kaip tik mano turėtas šiandien pasibaigė , Timberland batai- , o dabar dar ir kaina jų nereali-kam patinka toks stiliukas, rekomenduoju .
Ir, aišku, ačiū labai Alaniukui ir jos mažajam pagalbinykui !
Ir, aišku, ačiū labai Alaniukui ir jos mažajam pagalbinykui !
QUOTE(ltwai @ 2012 11 19, 22:33)
Blaskausi tarp Formula IV ir Caroteinoid Complex . Ka tik skambinau platintojai Lietuvoje, tai patare siuos . Bet pati pripazino, kad GNLD Lietuvoje ir USA sudetis skiriasi
Aš nežinau ko man reiktų Bet dabar aš biški nusilpus, reiktų kažko pasistriprinimui, atsistatymui Carotenoid'us tai geriau. Įdomu kaip tie Formula IV Gal kažką tau papasakojo apie juos?
Ditele, kokie Timberland batukai faini Kaip su dydžiais?
QUOTE(linamog @ 2012 11 19, 12:56)
Rasykit pedos ilgi, tiek dydziai nieko nesako.
Jei pedos ilgis 26cm, tai koks dydis tiktu?
mergaitės, iherb dar nenupirkot? galiu atsiųst?
QUOTE(Jonozmona @ 2012 11 19, 13:28)
Labas vakaras,
Alaniukui [/b]už dalybas Ačiū
Alaniukui [/b]už dalybas Ačiū
QUOTE(Ditele @ 2012 11 19, 13:33)
Vakaras tiesiog nuostabus -viskas, kaip nulieta ir labai
aciu uz pirkinukus
QUOTE(6Combo9 @ 2012 11 19, 13:30)
Sveikos. Gal žadat neužilgo užsakinėti iš ae.com? Galėčiau prisijungti su $18, jeigu iki siuntimo trūksta, bet išpardavimai 20d. baigsis.
Papildyta:
Papildyta:
renkam uzsakyma
QUOTE(Alatėja_ @ 2012 11 19, 13:43)
mergaitės, iherb dar nenupirkot? galiu atsiųst?
dar nenupirkom, galima jungtis
vix 30% nuolaida SALE prekems
O 6pm yra kodukas