Na va, darbeliai jau nudirbti
Per Kaledas vienas toks turetu atkeliauti i skyriu dovanu nuo mamytes is UK http://www.e-senukai...is-bater_2.html
Kito "labai panasaus i sita kur nuorodeje, jau seniai nenaudojamo bet geros kokybes, svaraus" atvezima is Airijos derinam su vezejais. http://www.toys.ie/S...f2-0704c0a49e6c
JEI po Kaledu ju dar nebus skyriuje - tada jau imsimes plano B.
Kiek gerų naujienų
Reiks atskiro garažo, jei visos transporto priemonės susirinks
Reiks atskiro garažo, jei visos transporto priemonės susirinks
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 11 26, 17:23)
Per dienele atsirado dar dvi stumdukus norincios nupirkti mamytes, taigi is dovanelems skirtu pinigu ju pirkti tikrai nereikes
Vadinasi pirksim daug karoliukų ir vielučių vaikų rankdarbiams, nes jų kaip pritrūkstam, taip pritrūkstam..
Na, jeigu atliks pinigėlių nuo dovanų pirkimo
gretusiu - ačiū už visas pastangas
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 11 26, 21:00)
Vadinasi pirksim daug karoliukų ir vielučių vaikų rankdarbiams, nes jų kaip pritrūkstam, taip pritrūkstam..
Kad nera uz ka - tikslas gi tas pats, koks skirtumas, is kurio "saltinio"
Siandien nuveziau 3 dezes dovaneliu i Advento kojines, tai ten geeeeeraaaa sauja visokiu mergaitisku apyrankiu karoliuku... Ilgam pasipuos visas skyrius
Apyrankes iš karoliukų darom kartais.. O einamiausias ten - biseris
Tiesa, dabar yra viena mergaitė, kuri tik apyrankes veria
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 11 26, 21:52)
Apyrankes iš karoliukų darom kartais.. O einamiausias ten - biseris
Atrodo, turiu biserio - nuvesiu i skyriu jei rasiu.
O kokios puikios naujienos Super.
Gretusiu tu fantastiška
Aš kalbėjau du K mama. Tai popieriaus tiems darbeliams turi prisivežus. Visą dėžutę atsivežus, o palatoj laikyt joms kol kas neleido, tai sakiau, kad nuneštų į žaidimų kambarį. Sutarėm, kad aš nupirksiu polistirolo kiaušinius-ten tokius zuikius iš jų daro ir klijų, o paskui kai reiks ir popieriaus . Gal jei rasiu dar kokių "vidurių" nupirksiu, tik kai aš be fntazijos ir žinių.... Nes man vien skaitant jūsų žodžius-biseris ir pan. plaukai šiaušiasi
Gretusiu tu fantastiška
Aš kalbėjau du K mama. Tai popieriaus tiems darbeliams turi prisivežus. Visą dėžutę atsivežus, o palatoj laikyt joms kol kas neleido, tai sakiau, kad nuneštų į žaidimų kambarį. Sutarėm, kad aš nupirksiu polistirolo kiaušinius-ten tokius zuikius iš jų daro ir klijų, o paskui kai reiks ir popieriaus . Gal jei rasiu dar kokių "vidurių" nupirksiu, tik kai aš be fntazijos ir žinių.... Nes man vien skaitant jūsų žodžius-biseris ir pan. plaukai šiaušiasi
QUOTE(NERA @ 2012 11 27, 10:23)
Gretusiu tu fantastiška
Ni ni, as reali. Siuo metu pinigeliu turim 3 vnt pirkti, du nenauji pazadeti (vienas apie 12-20 is Airijos turetu parvaziuoti), viena pazadejo tokia nereali mamyte is UK, kuri per Kaledas kartu vaziuos i skyriu - tai nori nuvezti kaledine dovana. Zodziu, siai dienai nuspresim, kiek ir kokiu perkam, nes noriu viena ir i Santariskes nusiusti - ten mamos su mazaisiais koridorius slifuoja... Uzteks visiems, atrodo
Aisku, visciukus skaiciuosim rudeni ir geriau zvirblis rankoje... Ale jau puse darbo padaryta
Šiandien virtuvėj virdulio dangtelis nulūžo
Perkeliau i kita tema kur labiau i tema
QUOTE(dahlia+++ @ 2012 11 19, 09:47)
Ačiū už pirmąsias žinutes į AŽ Miela, kad jums rūpi ligoniukai, kad norit juos pradžiuginti
Dar noriu paminėti, kad turiu besigydančių vaikučių sąrašą (vardas, amžius). Kas norėsite paruošti vaikams dovanėles - sąrašiuką jums išsiųsiu, galėsite patys nuspręsti kokio amžiaus vaikui, berniukui ar mergytei ruošit.
Dar noriu paminėti, kad turiu besigydančių vaikučių sąrašą (vardas, amžius). Kas norėsite paruošti vaikams dovanėles - sąrašiuką jums išsiųsiu, galėsite patys nuspręsti kokio amžiaus vaikui, berniukui ar mergytei ruošit.
noreciau sarasiuko aciu