Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2012 11 20, 13:43)
žinoma, ne bet kokias. yra vadinamono C41 proceso juostos (dažniausiai spalvotos, bet yra ir kelios rūšys jb, bet jis bjaurus)...

Aš tai kai blond...tik kelias juostas išfotkinus sužinojau, kad yra toks C41 procesas....nes savo pirmą juostą jb bandžiau nešti ryškinti į eilinį Šiaulių foto labą biggrin.gif o kaip suprantu dauguma jb juostų ryškinamos rankomis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2012 11 20, 15:11)
Aš tai kai blond...tik kelias juostas išfotkinus sužinojau, kad yra toks C41 procesas....nes savo pirmą juostą jb bandžiau nešti ryškinti į eilinį Šiaulių foto labą  biggrin.gif  o kaip suprantu dauguma jb juostų ryškinamos rankomis?  g.gif

normalios - taip. yra tas C41 juodai baltos, bet jos biaka yra, neskanios..smile.gif
Atsakyti
Gal kas galetu, visikai zaliam sioje sferoje zmogui paaiskinti, nes labai idomu, kaip tose gamtos fotografijose yra uzfiksuojamas sviesos ruozas, na tarkim, krentantis miske, ar tiesiog pro langa palepeje? Kiek domejausi, dazniausiai fotografuojama austant, arba vakare, bet kaip techniskai tai padaroma, turbut ilgo islaikymo deka? Ar teisingai mastau? Jei nesunku, gal galima siek tiek info, fotografuot dar to nesiruosiu, bet is smalsumo.,. Ateiciai tongue.gif na, kaip pavyzdys, pirma foto, kuria dabar radau : http://www.efoto.lt/node/886543
Atsakyti
Įdedu savo žaliaakę, gal kas užmatys ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2012 11 20, 16:08)
Gal kas galetu, visikai zaliam sioje sferoje zmogui paaiskinti, nes labai idomu, kaip tose gamtos fotografijose yra uzfiksuojamas sviesos ruozas, na tarkim, krentantis miske, ar tiesiog pro langa palepeje? Kiek domejausi, dazniausiai fotografuojama austant, arba vakare, bet kaip techniskai tai padaroma, turbut ilgo islaikymo deka? Ar teisingai mastau? Jei nesunku, gal galima siek tiek info, fotografuot dar to nesiruosiu, bet is smalsumo.,. Ateiciai  tongue.gif  na, kaip pavyzdys, pirma foto, kuria dabar radau : http://www.efoto.lt/node/886543

Tai ne nuo technikos priklauso, o nuo apsvietimo. Tie ruozai gaunasi, kai saules sviesa randa 'skyle' ir praslysta keli spinduliai (ty sviesos ruozai), pvz tarp debesu pries audra ar tarp medziu miske.

peveze:
user posted image
nors cia ne spindulius gaudziau.

Labas 4u.gif

Papildyta:
O cia ta pati scena is toliau:
user posted image

Matai, yra debesis? Pro ji lenda saule. Tai vat ta saule ir gaudai.
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2012 11 20, 16:13)
Įdedu savo žaliaakę, gal kas užmatys  ax.gif

jaja, matom. Labai norisi tai akiai padaryti 'vietos', ty pastumti per pora cm plaukus ir ta veduokle. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 11 20, 16:40)

aha... g.gif dekui, supratau. Bet vis tiek, o kaip islaikymas...turetu buti ilgesnis, ar trumpesnis, ar jis cia visai ne prie ko, tiesiog reguliuoji, kad pati foto ekspozicija butu gera?
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2012 11 20, 16:53)
aha...  g.gif dekui, supratau. Bet vis tiek, o kaip islaikymas...turetu buti ilgesnis, ar trumpesnis, ar jis cia visai ne prie ko, tiesiog reguliuoji, kad pati foto ekspozicija butu gera?

Sakyciau ne prie ko. Priklausomai nuo situacijos bendros.
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 11 20, 17:00)
Sakyciau ne prie ko. Priklausomai nuo situacijos bendros.

Susidejau galvon. Dekui. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 11 20, 16:40)
jaja, matom. Labai norisi tai akiai padaryti 'vietos', ty pastumti per pora cm plaukus ir ta veduokle.  4u.gif

Dekinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 20, 14:40)
tai gal ne nuotrauka matyta, o idėja biggrin.gif

šiaip aš pati nemačius konkrečiai va tokio bučinio po vandeniu, bet tikiu, kad yra daug panašių foto, gal man galvoje kažkas yra užsifiksavęs tik nepamenu.. žodžiu, norėjau pabandyt tai įgyvendinti, įgyvendinau... čia turbūt kažkas panašaus, kaip nėštukė su rankom ant pilvo... biggrin.gif

Neišpildei šį kart idėjos, mano nuomone. Nepatinka kampas, neseksualus vyras, nedega manyje niekas žiūrint į nuotrauką. Bet esi didelė šaunuolė ir tai ne koks tai torto gabaliukas situacijos pašvelninimui tie komplimentai, nes fotkė nepatiko. Tiesiog labai daug bandai, darai, kaip viską spėji? biggrin.gif Ai, nors taip, nesimokai biggrin.gif Vis vien šaunuolis esi rolleyes.gif 4u.gif

Laaabas, Miss K rolleyes.gif melejonas metų, kaip tavo paspirtukas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 20 lapkričio 2012 - 19:36
QUOTE(gotte @ 2012 11 20, 15:40)
tai gal ne nuotrauka matyta, o idėja biggrin.gif

šiaip aš pati nemačius konkrečiai va tokio bučinio po vandeniu, bet tikiu, kad yra daug panašių foto, gal man galvoje kažkas yra užsifiksavęs tik nepamenu.. žodžiu, norėjau pabandyt tai įgyvendinti, įgyvendinau... čia turbūt kažkas panašaus, kaip nėštukė su rankom ant pilvo... biggrin.gif

Jo, aš irgi tokios savo foto su savo vyru norėčiau ax.gif

Suprem -> man tai ne žalios jos akys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 20, 19:33)
Neišpildei šį kart idėjos, mano nuomone. Nepatinka kampas, neseksualus vyras, nedega manyje niekas žiūrint į nuotrauką.  Bet esi didelė šaunuolė ir tai ne koks tai torto gabaliukas situacijos pašvelninimui tie komplimentai, nes  fotkė nepatiko. Tiesiog labai daug bandai, darai, kaip viską spėji? biggrin.gif Ai, nors taip, nesimokai biggrin.gif Vis vien šaunuolis esi   rolleyes.gif  4u.gif

Laaabas, Miss K  rolleyes.gif melejonas metų, kaip tavo paspirtukas? biggrin.gif

biggrin.gif galvoju kas čia per malalietka kritikuot bando lotuliukas.gif paskui prisiminiau kas per asaba lotuliukas.gif

dėkui už kritiką 4u.gif nesiteisinu, neliūdžiu...kol kas pati nežinau, kaip vertinti, todėl nepulsiu aršiai ginti ar teisintis, tuo labiau raudoti į kamputį. Esamom sąlygom neišspaudžiau maksimumo šiuo atveju, manau. Bet man patiko bet kuriuo atveju bandyt, toks žaidimas ir tiek. Tuo labiau, kad tą dieną nuplaukė viena fs ir staigiai kitą susiorganizavau, tai likau smagiai išsikrovus.

jo...nesimokau, esu užkietėjus namų šeimininkė...žiauru kai pagalvoji...kai negalvoji tai visai gerai biggrin.gif o jei daugiau pagalvočiau, gal ir mokyčiaus g.gif norėč jei po teisybei blush2.gif

noisy-B, aš pati irgi norėčiau savo tokios fotkės su vyru ..buvo planuose auto, bet kad mažumėlę sudėtinga tokį padaryt...ypač kai su fotiku sunkiai tilpau į tą mažulytį kambarėlį. Gal ir gerai...maž jokio seksualumo nebūtume išspaudę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 20 lapkričio 2012 - 20:17