Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 11 19, 21:57)
Alio alio juostos mylėtojoms

Nusipirkau eBay zenitą, kokią juostą man pirkti pirmiems bandymams? Į ka atkreipti dėmesį? Jamčiau į eBay turbūt g.gif ar kitur rekomenduojat žiūrėti??? g.gif

bet kokią. visų pirma išsiaiškink ne apie juostas, o ką lengviausia būtų išsiryškint ir nuskenuot aplink Tave smile.gif paprastai tai - paprastos spalvotos juostos. su rankiniu būdu ryškinamomis jb sunkiau. jei užsikabinsi, geriausia bus ryškinti namie pačiai. o kol kas su spalvotom pažaisk. bet kokiom - fuji, kodak ir pan., gal nebandyk tik Tudor, nusivilt gali biggrin.gif
Atsakyti
http://fotokudra.lt/...p...632&d=21731
kažkas ND ne vietoje įdėjo smile.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 20, 09:03)

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 20, 08:11)

nu.. pamačiau ir nusijuokiau.. tik eiliškumas ne toks, kaip pas mus paprastai dedama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 19, 20:53)
O as ateinu su sestadienio foto smile.gif viena keliu cia, kitas prasau, jei nesunku, apziurekite ir ivertinkite flickr [

O ką norėjai parodyti šiomis foto? Man prima mintis buvo, kad megztas kojines, bet tuomet nesimato jų iš arčiau... Šiaip pačioje foto man per daug visko: čiužinys, ryškus dekis, kojinės, galų gale dar džinsų kraštukai matosi...
Atsakyti
Gotte, faina tavo foto konkursui.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 19, 22:57)
Alio alio juostos mylėtojoms

Pirma juosta tai paprasta spalvota jaučiu geriausia išbandymui smile.gif nors aš pradėjau tai su pasibaigusio galiojimo nespalvota... doh.gif biggrin.gif sėkmės su zenitu draugaujant mirksiukas.gif

kažkas ND ne vietoje įdėjo smile.gif cool.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2012 11 20, 10:30)
Pirma juosta tai paprasta spalvota jaučiu geriausia išbandymui  smile.gif nors aš pradėjau tai su pasibaigusio galiojimo nespalvota..

imciau bet kokia spalvota - kodak, fuji, tudor. jei noreciau ishpyshkint viska greitai lauke, tada iso 200. jei bandyciau namie, kur sviesu, imciau iso 400.
Atsakyti
Sveikinu ir as konkurso nugaletojas 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2012 11 20, 03:06)
"Aistros šokis"

Labai faina smile.gif Pas mane irgi visokiu panasiu minciu buvo, bet jos ir liko tik mintim blush2.gif gal kada nors... ax.gif

QUOTE(Rittule @ 2012 11 20, 03:23)
Merginos, neišimkit taip greit foto, kad ir pavėluotai, bet temą seku ..ir matyt daugiau tokių yra  4u.gif

drinks_cheers.gif Tikrai labai berysio skaityti komentarus apie nuotraukas, kuriu nematai ir nesupranti kas apie ka cia sneka. Jau buvo daug kartu apie tai sneketa...
Atsakyti
je t'aime, labai grazu 4u.gif

idejo pasitikrint ar fokusas vietoj, greit ikels ir cia biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas..

SAY , pas mane TUDORAS.. ir pirma ir va antra, kitas ebay žiūrėsiu pirkt.. ax.gif

gotte , ot blyn.. va laukiau laukiau ir pramovėi palei nosi, turėjau ir aš Šokio temai idėją "aistros šokis".. doh.gif lotuliukas.gif Nu db ką, toliau suksiu galvą.. lotuliukas.gif Tavoji šauni... thumbup.gif

Dėl foto išėmimo,o kas išima?? g.gif Pvz maniškes mato, tik as Flickre drauguose... g.gif

Šiaip dėl to " šokio" konkurso, man visad širdis šoka į vaiką žiūrint.. wub.gif Bet turi būt orginalu, tai vis dar suku galvą, va, buvau susukus, bet db susuksiu kažką iš naujo... Man su ta tema, pagrinde vien balerinos galvoj... lotuliukas.gif

Dėl ND, tai jooo, kažkas sumaišė vietas.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

O kur skaitiniai?? Noriu paskaityyt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 20, 09:20)
O ką norėjai parodyti šiomis foto? Man prima mintis buvo, kad megztas kojines, bet tuomet nesimato jų iš arčiau... Šiaip pačioje foto man per daug visko: čiužinys, ryškus dekis, kojinės, galų gale dar džinsų kraštukai matosi...

Na siaip ne tik sita foto norejau parodyt, idejau flickr nuoroda, kur ju daugiau, tiesiog si buvo kaip ivadine...
va kitos: http://www.flickr.co...s/84069431@N04/

o del foto isemimo, Ritulle, gal tu nesi drauguose? nors kartais, kaip isoros atveju, man flickr rodo foto, o cia nerode g.gif

sayonara, grazus namu darbai biggrin.gif uzskaityciau biggrin.gif

gotte, super ideja thumbup.gif

Atsakyti