Sveikos,
nezinau ar kalbejot ka, gal praleidau, bet kokio dydzio turi buti Kalediniu mainu nuotrauka?
stebiu patyliukais kaip graziai fotografuojat, kaip fainai zaidimai rutuliojasi, nors paskutines temos gan vangokai, bet matyt visi priessventinej busenoj pati deja nieko rodyt neturiu, mazai fotografuoju, mintys visai isgarave is galvos
QUOTE(ich @ 2012 12 04, 11:00)
Kaip miela, cia Maggie mergyte, ane?
Ar yra jau issiuntusiu mainu foto? galvoju gal jau sia/kita savaite reiktu
Ar yra jau issiuntusiu mainu foto? galvoju gal jau sia/kita savaite reiktu
taip.
Aš šiandien išsiųsiu mainų foto.
Ainoa, dėl formato. Sprendžiam pačios. Tik gal siunčiam kiek didesnę nei 10x15
Sveiki
Aš jau vakar nunešiau mainų nuotrauką į paštą Turėtų per savaitę nukeliaut.
Nemeluok
Aš jau vakar nunešiau mainų nuotrauką į paštą Turėtų per savaitę nukeliaut.
QUOTE(Yvette @ 2012 12 04, 10:23)
gal neatsiejama, bet žiauriai nuobodu skaityti. Aš technikoje apskritai akmens amžiuje gyvenu, tad jūsų pokalbiai man it užsienio kalba
Nemeluok
QUOTE(Yvette @ 2012 12 04, 10:05)
Ainoa, dėl formato. Sprendžiam pačios. Tik gal siunčiam kiek didesnę nei 10x15
aciu
as irgi mastau, kad sia ar kita savaite jau butinai reikia siusti
o merginos, kurios jau ne pirma karta dalyvaujat, gal zinot koki gera buda, kaip ipakuot, kad apsaugoti nuotrauka, nes kiek atsimenu daznai nuotraukos pagadintos pasiekdavo gavejus ir lyg esat minejusios, kad nedet su stikliniu remeliu
QUOTE(Ainoa @ 2012 12 04, 11:40)
aciu
o merginos, kurios jau ne pirma karta dalyvaujat, gal zinot koki gera buda, kaip ipakuot, kad apsaugoti nuotrauka, nes kiek atsimenu daznai nuotraukos pagadintos pasiekdavo gavejus ir lyg esat minejusios, kad nedet su stikliniu remeliu
stiklo tikrai nedėk. Gali kokią seną dėžę kartono sukarpyti ir tarp tų lapų foto įdėti, tuomet į voką. Bus standus ir negalės perlenkti.
QUOTE(Yvette @ 2012 12 04, 10:46)
stiklo tikrai nedėk. Gali kokią seną dėžę kartono sukarpyti ir tarp tų lapų foto įdėti, tuomet į voką. Bus standus ir negalės perlenkti.
liuks, labai aciu
QUOTE(Ainoa @ 2012 12 04, 10:02)
stebiu patyliukais kaip graziai fotografuojat, kaip fainai zaidimai rutuliojasi, nors paskutines temos gan vangokai, bet matyt visi priessventinej busenoj pati deja nieko rodyt neturiu, mazai fotografuoju, mintys visai isgarave is galvos
ir man tas pats...
labas