Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2012 12 03, 14:27)
ka zinau. tikrai ne del konkurso keliavau, jeigu to reikejo smile.gif

svarbu tame konkurso laikotarpyje foto padaryta mirksiukas.gif Juk suprantu, kad dėl to specialiai į Paryžių neskridai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2012 12 03, 11:53)
Tik aš, net legaliai juos nusipirkus, turėjau sugrįžt prie septintų  doh.gif  Nes kažkas susigliukino su hardais ir windowsais, striginėjo exploeyris, visokių nesąmonių buvo, tai teko rinktis - ar vėl tuos pačius perrašyt, ar dirbt su ankstesniais. Kadangi laiko neturiu labai aiškintis, tiksliau, kad vyras aiškintųsi,  tai grįžau prie septintų, ai ne bėda, gal kada gyvenime.
Bet, kad greičiau win8 tai faktas, ir įsijungia greičiau, ten kažkaip sakė jis realiai neužmiega ar kas ten biggrin.gif

maniškis irgi praleido tam tikrą laisvalaikio dalį prie win8 ir pakėlė užmarštin nugrimzdusius necenzūrinius žodžius, bet dabar tai visai patenkintas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 12 03, 14:45)
svarbu tame konkurso laikotarpyje foto padaryta mirksiukas.gif Juk suprantu, kad dėl to specialiai į Paryžių neskridai mirksiukas.gif

gal ir ne tam, gal tik juostas ryskinau tam laikotapy, nzn smile.gif teks nusipirkt pirstines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 12 03, 14:53)
gal ir ne tam, gal tik juostas ryskinau tam laikotapy, nzn smile.gif teks nusipirkt pirstines biggrin.gif

Tai dar laiko yra, palik tas foto, padaryk naujas dar mirksiukas.gif juk kiekis nenurodytas kiek foto galima sukelti ax.gif
Bet visoms paskelbtoms temoms būtent ir buvo reikalavimas - foto padarytam tikslui smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
noriu priminti, kad vyksta pradžiamokslių konkursėlis "Garsas", kuriam galima kelti foto iki 2012-12-07 24.00 val. (t.y. iki šio penktadienio) biggrin.gif
Kažkaip mažoka ten nuotraukų g.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 12 03, 16:08)
Sveikos  4u.gif
noriu priminti, kad vyksta pradžiamokslių konkursėlis "Garsas", kuriam galima kelti foto iki 2012-12-07 24.00 val. (t.y. iki šio penktadienio) biggrin.gif
Kažkaip mažoka ten nuotraukų  g.gif

Lauk penktadienio, sukels visos biggrin.gif
O tu rinksi foto ar vėl taip pat balsavimo būdu?
Paklausiau mat doh.gif Kai pati foto įdėjusi esi mirksiukas.gif Supratau,kad visgi balsavimas smile.gif

S.B.M, pamačiau foto FB su pačiūžomis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 03 gruodžio 2012 - 16:47
Labas,
Su namų darbais sunkiai man sekasi. Arba laiko nėra, arba mažius šalia zylioja ir trukdo, arba dar kažkas. O gal tiesiog užsispyrimo trūksta. Keliu trečia savo pirmų nd mėginimą.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lina1985 @ 2012 12 03, 16:48)
Labas,
Su namų darbais sunkiai man sekasi. Arba laiko nėra, arba mažius šalia zylioja ir trukdo, arba dar kažkas. O gal tiesiog užsispyrimo trūksta. Keliu trečia savo pirmų nd mėginimą.

Atleisk, neužskaitau. Ir ne dėl kokio nors fokuso. Daryk viską, kad su ND nereiktų Photoshopo ar pan. redaktoriaus (spalvos nenatūralios, per ryškios, sintetinės).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 03 gruodžio 2012 - 17:18
Man labai įdomu kaip toks jb?
user posted image
Jis su tokiu šiltesniu atspalvių, pas mane lyg gerai rodo... Ar labai lėvai atrodo?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(maija @ 2012 12 01, 11:52)
Sveikos, pagaliau sulaukėme žiemos ir jau galime skaičiuoti dieneles iki Kalėdų  smile.gif  Pradedu mūsų naują advento kalendorių  smile.gif

Labai grazu 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 12 03, 11:19)
nematau, kad kas dalyvautų kelionių konkurse, tai dalyvauju aš smile.gif ba labai reik pirštinių smile.gif

Patiko man tavo visa si serija rolleyes.gif

QUOTE(Yvette @ 2012 12 03, 14:27)
Kelionių konkursui. Su muiline Nikon fotografuota, tad labai nebarkit.
"Dviese smagiau"

Nepasakyciau, kad su muiline, spalvos grazios, man patiko 4u.gif

QUOTE(viktorija09 @ 2012 12 03, 17:08)
Kažkaip mažoka ten nuotraukų  g.gif

As vis dar nieko nesugalvoju konkursui g.gif

QUOTE(noisy-B @ 2012 12 03, 19:57)
Man labai įdomu kaip toks jb?
Jis su tokiu šiltesniu atspalvių, pas mane lyg gerai rodo... Ar labai lėvai atrodo?

Man patinka toks, tinka cia 4u.gif

As is keliones, bet be nuotrauku doh.gif galvojau oro uoste ka nors pafotografuosiu, bet teko paskui vaika lakstyt tik doh.gif
Atsakyti
Lina1985 lenda nuotraukose triukšmai, per arti priėjai fotografuodama, todėl antroje ir trečioje foto priekyje gaunasi labai negražūs sulieti "blynai", spalvos negražios, neskanios, dirbtinė eglutė iš arti labai "nefotogeniška"... mintis pati gera, nes šventės artėja, dovanėlės ir kt...bet išsinešus tris žaisliukus į lauką ir pakabinus juos ant tikros eglutės, būtų estetiškiau ir nereiktų šviesinti nuotraukos..

Tad aš kol kas irgi neužskaitau
Atsakyti
SM pasikeitė? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smalsi_: 03 gruodžio 2012 - 20:08