Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Gitusia @ 2012 12 01, 23:54)
Ačiū, bandysiu smile.gif Man dar tiek reik išmokt!

Patikėk žinau smile.gif Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
Nemoku įkelti nuotraukos į flikr doh.gif
Atsakyti
Pykstu, kad kazkur praziopsojau advento kaliandoriu...neteks sudalyvauti tokiame smagume!
Bet atnesu viena kadra, nes labai jau tylu cia... smile.gif
Visi daigtai turi prasme - pasakoja kaip zmogus atsikele po skaudziu gyvenimo smugiu! Noras vel buti "gyvai".

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 02 gruodžio 2012 - 00:41
QUOTE(Suprem @ 2012 12 01, 23:10)
Iki šv. Kalėdų liko  22 dienos

4u.gif

Jei galima pakritikuosiu blush2.gif - norėtųsi šiek tiek labiau sulieto fono (plačiau pravertos diafragmos) ir gali staltiesės nebūt. Kartais natūralus medis ir gražiai atrodo, jei aišku stalas yra geros būklės. 4u.gif

QUOTE(Vuniščia @ 2012 12 01, 23:17)
Galima galima - mergos ir į laptopus dėjosi, ir į stacionarų viena mūsiškių.

Na taip klydau, nes kalbėdama apie Apple kompiuterį - turėjau omenyje vieną naujausių jų gaminių (žr. anksčiau pridėtą nuorodą). Kompaktiškumas tikriausiai reikalauja to. Tikrai neturėjau omenyje stacionarių ir "senųjų" nešiojamų kompiuterių.

Kad nebūtų vien diskutuojama:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 12 02, 01:24)
4u.gif

Jei galima pakritikuosiu  blush2.gif - norėtųsi šiek tiek labiau sulieto fono (plačiau pravertos diafragmos) ir gali staltiesės nebūt. Kartais natūralus medis ir gražiai atrodo, jei aišku stalas yra geros būklės.  4u.gif 
Na taip klydau, nes kalbėdama apie Apple kompiuterį - turėjau omenyje vieną naujausių jų gaminių (žr. anksčiau pridėtą nuorodą). Kompaktiškumas tikriausiai reikalauja to. Tikrai neturėjau omenyje stacionarių ir "senųjų" nešiojamų kompiuterių. 
http://farm9.staticf..._b93bcff4ba.jpg

Gražu. wub.gif

Va ir susimąsčiau apie naujausias technologijas. Juk dabar ir win ultrabookų idėja yra tokia - sugedus arba keičia garantinis, arba meti lauk. Skaičiau ne kartą. Net ir telefonų, pvz. nexus 4, stiklinė dalis nepakeičiama (nugarėlė), jei sudužo - atia biggrin.gif O išperka iš google per pora valandų partiją. Jau net įdomu - ar LT prigis ta idėja (pigesnis, bet nepataisomas (nors pigiau tik iš google, LG darys brangiau).

Taigi, yra tokia kažkokia nauja kryptis, nauja technotendencija, - nekeisti detalių, o pirkti tai, kas naujausia.

P.S. Aš techno maniakė, tai radau pašnekovę lotuliukas.gif O tai tik su vyru apie tai diskutuojam ir svaigstam biggrin.gif

Gar reiks ND kokius atlikt ar ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 02 gruodžio 2012 - 02:18
QUOTE(Vilnis @ 2012 12 02, 02:24)

ir aš tokią pat turiu bigsmile.gif
Manęs kai kas klausė, kada mes fotografavom ir ko ta porelė apsinuoginusi per tokius šalčius biggrin.gif
Atsakyti
Vilnis-aciu smile.gif Reikejo toliau nuo sienos traukti, bet vaikai taikesi pagauti biggrin.gif O stalas pilkas, dejau ir servetele, bet sis variantas geresnis, turbut reikejo deti kur maziau staltiese matosi, bet issirinkau si doh.gif

Atsakyti
Suprem, o tas meškiukas veltas? Dėl ko klausiu... blush2.gif Kai prieš N metų buvo manija mokintis velti vilną su adatėle, visos draugės pradėjo nuo meškiukų, tik man bulvonas gavosi...svajonių vyru pavadinau lotuliukas.gif
Vilnis, gražu 4u.gif
Atsakyti
Veltas, bet dovanotas, man turbut irgi balvonas gautusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 02, 12:03)
Veltas, bet dovanotas, man turbut irgi balvonas gautusi biggrin.gif

Tyliai tyliai pasirodau svajonių vyras
Ankščiau, kad pafotografuoti, norėjosi saulėtos dienos, paskutiniu metu - ''sausos'' tongue.gif Kadangi nelyja, einu pasivaikščioti su fotiku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 29, 17:21)
portretukas kritikai:

graziai seselis po krutine gula smile.gif
QUOTE(Dincelis @ 2012 12 02, 01:39)
Pykstu, kad kazkur praziopsojau advento kaliandoriu...neteks sudalyvauti tokiame smagume!
Bet atnesu viena kadra, nes labai jau tylu cia...  smile.gif 
Visi daigtai turi prasme - pasakoja kaip zmogus atsikele po skaudziu gyvenimo smugiu! Noras vel buti "gyvai".

kazkas labai negerai su apdirbimu. Paziurek kaip konturai koju ir viso kito atrodo, nzn ar tamsinti bandei ar ka, bet tikrai pegerai gavosi.
Atsakyti
QUOTE(Dincelis @ 2012 12 02, 01:39)
Bet atnesu viena kadra, nes labai jau tylu cia...  smile.gif 
http://farm9.staticf...22490273a_z.jpg[/img]

Oj, kaip man trūksta čia pėdučių... smile.gif Ir labai jau geltonai oranžinė - nipatinka smile.gif Ai ir dar, man čia tas aprašas kažkaip netinka šiai foto smile.gif

pandre -> Ačiū smile.gif

Dėl Apple, tai mano vyras jų nemėgsta ir specealiai prieš tai stoja, kai visi dbr pamišę, jam kažkokia atvirkštinė reakcija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 12 02, 14:05)
Dėl Apple, tai mano vyras jų nemėgsta ir specealiai prieš tai stoja, kai visi dbr pamišę, jam kažkokia atvirkštinė reakcija smile.gif

geriausia šiauštis turint argumentų, o ne todėl, kad visi pamišę smile.gif
Atsakyti