Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(neiste @ 2012 12 01, 17:36)
Cia Siauliuose  grazus, kitur kazin ar prisnige, Kedainiuose sake siandien pavasaris biggrin.gif

Tokia maza Lietuva, o orai kaip skiriasi ax.gif Bandziau sian saule apsalusiuose medziuose gaudyti... smile.gif

Gal kas dirbate su raw theraphee? Nerandu info kaip naudoti, gal pasidalintumete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 12 01, 22:06)
negalima vartot "aplamai" vietoj "apskritai"

Ačiū, brumbrumai 4u.gif
Atsakyti
O kada galima vartoti "aplamai"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 01, 22:39)

aukštaičiams ar kuriems ten, "aplamai" reiškia "paviršutiniškai"
Atsakyti
Jau vos atsiradusi Advento vainiko idėja turėjo grynai religinę užduotį: pranešti, ypač vaikams, kad artėja Kalėdos, pasiruošti joms, paskatinti bendrai maldai, priminti, kad Jėzus yra tikroji šviesa, kuri nugali tamsumas ir blogį. Neatsiejama Advento vainiko dalis – žvakių deginimas. Jos uždegamos vakarais, po darbų susirinkus visai šeimai. Žvakių liepsnos šiluma kuria ypatingą nuotaiką ir primena, kiek savaičių liko iki Kalėdų.

user posted image

Iki šv. Kalėdų liko 22 dienos
Atsakyti

QUOTE(vienintelė @ 2012 12 01, 20:18)
visiškai netiesa, galima isidėti Ram prašome nemeluoti smile.gif
Galima galima - mergos ir į laptopus dėjosi, ir į stacionarų viena mūsiškių.

QUOTE(Suprem @ 2012 12 01, 22:39)
http://www.vlkk.lt/lit/340
Atsakyti
Labas
Turiu NIKON D3100, dar nei savaitės nėra, mokausi fokusuoti, nufotografuoti tuos tris daiktus, na kažką darau ne taip 4u.gif
Gal galite nuorodą įmest, kaip pažingsniui tai padaryti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 12 01, 03:21)
Nepirkčiau Apple su Retina monitoriumi šiuo metu. Per dideli pinigai, kai nesisuki biznyje kuriam reikia tokio monitoriaus.
Žinoma, kai nesisuki, ir kai pinigais nelyja, užtenka ir paprasčiau. Yra tų variantų. Bet pigiai ir gerai šitoj vietoj nebus. Ne šiandien.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 01 gruodžio 2012 - 23:24
QUOTE(Gitusia @ 2012 12 01, 23:20)
Labas
Turiu NIKON D3100, dar nei savaitės nėra, mokausi fokusuoti, nufotografuoti tuos tris daiktus, na kažką darau ne taip 4u.gif
Gal galite nuorodą įmest, kaip pažingsniui tai padaryti? blush2.gif

Koks objektyvas?
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 01, 23:23)
Koks objektyvas?

18-55 VR
pasinaudojau nuoroda šita, lyg ir pavyko thumbup.gif
Ryt pasipraktikuosiu labiau
Tik idomu, fotografuojant daiktus, kurį rėžimą naudoti? Naudojau "portrait", o paskukus į kitą rėžimą, Meniu>Custom setting menu>Autofocus>AF-area mode ir ten pasirenkame "Single point". teko nustatyti iš naujo... (na pas mane truputį kitaip ten, bet esmė ta pati)...
Kaip darot jūs?
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2012 12 01, 23:44)
18-55 VR
pasinaudojau nuoroda šita, lyg ir pavyko  thumbup.gif
Ryt pasipraktikuosiu labiau
Tik idomu, fotografuojant daiktus, kurį rėžimą naudoti? Naudojau "portrait", o paskukus į kitą rėžimą, Meniu>Custom setting menu>Autofocus>AF-area mode ir ten pasirenkame "Single point". teko nustatyti iš naujo... (na pas mane truputį kitaip ten, bet esmė ta pati)...
Kaip darot jūs?

Pas mane 18-105, privargau su ND smile.gif Man geriausiai pavyko suzoominus iki galo, daiktus dėjau toliau vienas nuo kito, rinkausi M, ilginau išlaikymą, kad šviesiau būtų, f 3,5, berods tiek smile.gif
Papildyta:
user posted image

Nerealūs krūmai prieš saulutę, bet kaip juos gražiai pagauti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 12 01, 23:51)
Pas mane 18-105, privargau su ND  smile.gif Man geriausiai pavyko suzoominus iki galo, daiktus dėjau toliau vienas nuo kito, rinkausi M, ilginau išlaikymą, kad šviesiau būtų, f 3,5, berods tiek smile.gif

Ačiū, bandysiu smile.gif Man dar tiek reik išmokt!
Atsakyti