Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Afrė @ 2012 11 28, 22:09)
Viktorijos konkursui Garsui

Antroji faina smile.gif
Atsakyti
portretukas kritikai:

user posted image
http://www.flickr.co...in/photostream/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 29 lapkričio 2012 - 16:21
Noisy, gražu, ką galiu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 29, 16:21)
portretukas kritikai:

mam visai gražu smile.gif tik šviesos minkštesnės norėtųsi.. nzn ar čia postprocess'o metu taip nušviesinta, ar truputį pereksponuota g.gif
Atsakyti
Noisy-B, prisėdau prie destopo, tai visai kitaip matau spalvas jau, visgi ir man norisi vos minkščiau, nes veidas man vos pilkuoja atrodo. Ir bluras apačioje man nelabai ax.gif Šaunu, man nuostabu 4u.gif

Isora, kodėl nusprendei, kad ten action? Manau ir be jo galima taip padaryti ax.gif

Su dar kitomis idėjomis garso nepavyko doh.gif Kokį aštrų daiktą reik turėti, kad stiklą subraižyti? Ir su peiliu, ir su vyno atsuktuvo galu (kur smailut smailutėlis) ir nifiga nesiduoda įbrėžiamas stiklas doh.gif Tad idėja kam nors kitam, įgyvendinkit biggrin.gif Nes brėžiant su smailiu daiktu per stiklą, koks fainas garsas brrr....
Atsakyti
Peržiūrėjau visgi dar kartą savo garsą. Galutinis variantas visgi juodas. Pilkas man per pilkas... ir sutvarkiau trūkumus, kuriuos mačiau pažiūrėjus didelio formato.
Ir vis laukiau, kol užklius formatas, taip jis toks ir tik toks man žiūrisi, karpyk kaip nori, vis tiek ne, arba kolonėlės suspaustos, arba vaizdo man nėra ax.gif

Kažko labai jau vangiai vyksta žaidimai g.gif Išsisėmimas? Ar advento kalendoriui visos ruošiasi? Taip dauguma norėjo iš pradžiamokslių, o tyla vis... ar paskutinėmis dienomis su šedevrais atkeliausit? g.gif

Atsakyti
Arfe - eik stiklo braižyti, įdomu labai bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 30, 00:32)
Arfe - eik stiklo braižyti, įdomu labai  bigsmile.gif

neturiu su kuo, nebent ryt lėkt į senukus spec. pjaustiklį pirkti, bet jaučiu, kad tinginys mane nugalės biggrin.gif
Geriau jau prie advento kalendoriaus foto pasėdėsiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 30 lapkričio 2012 - 00:37
Adventas adventas, jo... smile.gif
Įdomu būtų, netingėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 30, 00:43)
Adventas adventas, jo...  smile.gif
Įdomu būtų, netingėk  mirksiukas.gif

Garsiai pasakiau idėją, tai ir tu gali imtis, o gal tu visai kitaip pateiktum tą rėžiantį garsą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 30 lapkričio 2012 - 00:46
QUOTE(Afrė @ 2012 11 30, 00:45)
Garsiai pasakiau idėją, tai ir tu gali imtis, o gal tu visai kitaip pateiktum tą rėžiantį garsą mirksiukas.gif

Negebu aš idėjų įgyvendinti, bet mielai žiūriu kitų darbus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 30, 00:49)
Negebu aš idėjų įgyvendinti, bet mielai žiūriu kitų darbus rolleyes.gif

Šitaip kalbėti ne valia wink.gif reikia judėti į priekį ir vizijas dėliokis visgi mirksiukas.gif
Atsakyti