Aš - prizininkė! Valio! Visoms po balioną ta proga! Ačiū!
ačiū Pamėginsiu. Dabar kovoju kovoju su tom spalvom,
bet turbūt reik šviesos pirkt, niekur nedingsiu, nes noriu, kad būtų viskas gerai. Nors seneliai ir nepastebės skirtumo
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 19, 16:42)
Voveraite - merginos jau išsakė savo nuomonę, pritariu joms. Beje priklausant nuo PS versijos, gali ir jpg atsidaryti kaip Raw. Aišku, tai nebus tikrasis Raw, bet gali pabandyt.
ačiū Pamėginsiu. Dabar kovoju kovoju su tom spalvom,
bet turbūt reik šviesos pirkt, niekur nedingsiu, nes noriu, kad būtų viskas gerai. Nors seneliai ir nepastebės skirtumo
voveraite1302 uzkankinai vaika, kodel nykstukas toks liudnas?
Man vis vien matosi tas violetinis atspalvis.
Nedalyvavau..nes planavau sestadieni kazka gero atnest...bet...
EM, tikiuosi basusti nereikes.. o kad bliaut moku, tai nesigincyju..
EM, tikiuosi basusti nereikes.. o kad bliaut moku, tai nesigincyju..
Ku-kū
šimtą melejonų metų čia nebuvau, paskutinių dviejų temų nesekiau, tai toks atsilikęs padarėlis nuo fotografijos temos gyvenimo ir realijų esu Jau ne tik paprastos dienos užimtos, bet ir penktadieniai šeštadieniai aukojami, o fotoaparatas dulka ir liūdi Smagius konkursus organizuojatės, pavydu
ooooo kad visai manęs nepamirštumėt, tai įmesiu archyvinį portrečiuką iš vasaros
spalio auto
ir vėl grimztu į pasyvų temos stebėjimą ir tylą
linkėjimai
šimtą melejonų metų čia nebuvau, paskutinių dviejų temų nesekiau, tai toks atsilikęs padarėlis nuo fotografijos temos gyvenimo ir realijų esu Jau ne tik paprastos dienos užimtos, bet ir penktadieniai šeštadieniai aukojami, o fotoaparatas dulka ir liūdi Smagius konkursus organizuojatės, pavydu
ooooo kad visai manęs nepamirštumėt, tai įmesiu archyvinį portrečiuką iš vasaros
spalio auto
ir vėl grimztu į pasyvų temos stebėjimą ir tylą
linkėjimai
Ačiū labai labai visoms, kurios atkreipė dėmesį į mano foto ir už sveikinimus
Tikrai labai pakėlėt nuotaiką po sunkios darbo dienos
Papildyta:
Man tai labai labai, tokia švelni, moteriška ir trapi
Tikrai labai pakėlėt nuotaiką po sunkios darbo dienos
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2012 11 19, 19:09)
spalio auto
Man tai labai labai, tokia švelni, moteriška ir trapi
O as ateinu su sestadienio foto viena keliu cia, kitas prasau, jei nesunku, apziurekite ir ivertinkite flickr http://farm9.staticf...5a337194d_z.jpg
QUOTE(Beponika @ 2012 11 19, 19:35)
voveraite1302 uzkankinai vaika, kodel nykstukas toks liudnas?
Nee, čia rimties sekundėlė, nes Madagaskaro pingvinus ėmė rodyti. O taip tai jis nepasėda kvaksis Bet neneigsiu, ta pintinė ir fotoaparatas baigia jam nusibosti. Kaip ir kepurė ant galvos
O dėl to violetinio atspalvio... Kol kas dar nieeekaip negaliu jo nusikratyti, nes išeina taip, kad fonas arba melsvas, arba geltonas, arba rausvas... Bet čia bent šiek tiek geriau? Į tą pusę juk?
QUOTE(Yvette @ 2012 11 19, 16:20)
kažkur buvo rašyta, kad balsuojam šeštadienį sekmadienį tik neatrandu kur. Tad rezultatai tokie
Sveikinimai laimetojoms! Fainas konkursas, grazus rezultatai. Tai kaip, bus daugiau konkursu tik pradziamokslems?
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2012 11 19, 19:09)
spalio auto
spalio auto
Grazu ir isimintina, kaip visada
QUOTE(Jurzole @ 2012 11 19, 21:16)
Tai kaip, bus daugiau konkursu tik pradziamokslems?
Papildyta:
Papildyta:
Geras klausimukas. Jei pradžiamokslės nori, tai sekantį konkursą turėtų pirmos vetos laimėtoja skelbti
dovanojau šiandien kolegei foto nepatiko. Prie žvilgsnio savo prikibo Bet mačiau vistiek džiaugėsi, tai gal maži tie kabliukai tebuvo..