Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nebespejau i balsavima biggrin.gif sveikinu nugaletojas smile.gif
Atsakyti
Aš - prizininkė! Valio! Visoms po balioną ta proga! 4u.gif Ačiū!

QUOTE(Vilnis @ 2012 11 19, 16:42)
Voveraite - merginos jau išsakė savo nuomonę, pritariu joms. Beje priklausant nuo PS versijos, gali ir jpg atsidaryti kaip Raw. Aišku, tai nebus tikrasis Raw, bet gali pabandyt.

ačiū smile.gif Pamėginsiu. Dabar kovoju kovoju su tom spalvom,
user posted image
bet turbūt reik šviesos pirkt, niekur nedingsiu, nes noriu, kad būtų viskas gerai. Nors seneliai ir nepastebės skirtumo biggrin.gif

Atsakyti
voveraite1302 uzkankinai vaika, kodel nykstukas toks liudnas? smile.gif
Man vis vien matosi tas violetinis atspalvis.
Atsakyti
Nedalyvavau..nes planavau sestadieni kazka gero atnest...bet...

EM, tikiuosi basusti nereikes.. o kad bliaut moku, tai nesigincyju.. biggrin.gif
Atsakyti
Saunus konkursas. Spaudziu desine nugaletojoms smile.gif
Atsakyti
Ku-kū smile.gif

šimtą melejonų metų čia nebuvau, paskutinių dviejų temų nesekiau, tai toks atsilikęs padarėlis nuo fotografijos temos gyvenimo ir realijų esu biggrin.gif Jau ne tik paprastos dienos užimtos, bet ir penktadieniai šeštadieniai aukojami, o fotoaparatas dulka ir liūdi biggrin.gif Smagius konkursus organizuojatės, pavydu smile.gif

ooooo kad visai manęs nepamirštumėt, tai įmesiu archyvinį portrečiuką iš vasaros
user posted image

spalio auto
user posted image
ir vėl grimztu į pasyvų temos stebėjimą ir tylą biggrin.gif

linkėjimai smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai labai visoms, kurios atkreipė dėmesį į mano foto 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir už sveikinimus aciuks.gif
Tikrai labai pakėlėt nuotaiką po sunkios darbo dienos clap.gif clap.gif clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif sokiai.gif
Papildyta:
QUOTE(je t'aime @ 2012 11 19, 19:09)
spalio auto

Man tai labai labai, tokia švelni, moteriška ir trapi thumbup.gif
Atsakyti
O as ateinu su sestadienio foto smile.gif viena keliu cia, kitas prasau, jei nesunku, apziurekite ir ivertinkite flickr http://farm9.staticf...5a337194d_z.jpg

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Beponika @ 2012 11 19, 19:35)
voveraite1302 uzkankinai vaika, kodel nykstukas toks liudnas?  smile.gif
Man vis vien matosi tas violetinis atspalvis.

biggrin.gif
Nee, čia rimties sekundėlė, nes Madagaskaro pingvinus ėmė rodyti. smile.gif O taip tai jis nepasėda kvaksis smile.gif Bet neneigsiu, ta pintinė ir fotoaparatas baigia jam nusibosti. Kaip ir kepurė ant galvos biggrin.gif
O dėl to violetinio atspalvio... Kol kas dar nieeekaip negaliu jo nusikratyti, nes išeina taip, kad fonas arba melsvas, arba geltonas, arba rausvas... Bet čia bent šiek tiek geriau? Į tą pusę juk?
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 19, 16:20)
kažkur buvo rašyta, kad balsuojam šeštadienį sekmadienį tik neatrandu kur. Tad rezultatai tokie

Sveikinimai laimetojoms! 4u.gif Fainas konkursas, grazus rezultatai. Tai kaip, bus daugiau konkursu tik pradziamokslems? mirksiukas.gif
Papildyta:
ooooo kad visai manęs nepamirštumėt, tai įmesiu archyvinį portrečiuką iš vasaros

spalio auto

Grazu ir isimintina, kaip visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 11 19, 21:16)
Tai kaip, bus daugiau konkursu tik pradziamokslems? mirksiukas.gif
Papildyta:

Geras klausimukas. Jei pradžiamokslės nori, tai sekantį konkursą turėtų pirmos vetos laimėtoja skelbti bigsmile.gif

dovanojau šiandien kolegei foto lotuliukas.gif nepatiko. Prie žvilgsnio savo prikibo smile.gif Bet mačiau vistiek džiaugėsi, tai gal maži tie kabliukai tebuvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 19 lapkričio 2012 - 20:21

Tobula, kaip visada:)
Atsakyti