Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Man ir pirma.

Del camera raw man buvo lengviau susirast naujesne ps versija, kuri jau buvo su camera raw.
Atsakyti
Afre, liuks, antroji ypač. Tik nuotraukos formatas nepatinka.. ax.gif
Atsakyti
user posted image

sveikos, tikiuosi autorius nesupyks uz pasikolinta jo foto
bet iskilo man toks kklausimelis, kaip yra isgaunams toks rudumo efektas, turiu omenyje pacios foto, ar su fotoshopu ar tiesiog ant objektyvo dedama kazkoks filtras???
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 29, 00:09)
Viktorijos konkursui Garsui (tikiuosi,kad ne vieną foto bus galima įdėti), nes reikalavimų nemačiau ax.gif
"Foje manęs neveža, o vat mama klausosi visu garsu..."

Saunuole Afre, vis nustebini! bigsmile.gif As sikart buciau uz pilkaji varianta, nors siaip pilko j/b nemegstu, bet cia kazkas yra, kas mane traukia labiau negu kontrastingesnis j/b pirmojoj foto.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 29, 01:09)
Viktorijos konkursui Garsui (tikiuosi,kad ne vieną foto bus galima įdėti), nes reikalavimų nemačiau ax.gif

man patiko, norisi pačiai ausis užsidengti, emocija jaučiasi tikra smile.gif
neapsisprendžiu ir aš, kuri man labiau patinka, gal aš prie pilkos likčiau smile.gif
Atsakyti
Afre , cool tikrai gerai varai... thumbup.gif Aš irgi už pilką, galėtu kiek mažiau būt pilka, bet už pilką... ax.gif

Tomawru , actionas uždėtas ir viskas... mirksiukas.gif

RIR , man truputi niūrokos foto lyg ir..ir tas betonas aš pradžioj tik gale lb užmačiau, prieki nea, tai, bet šiaip, šaunuolė, stengies, judi ir tas yra laaaabai gerai.. thumbup.gif
Atsakyti
Parsiunčiau raw therapee vakar pasiskaitinėjusi, bandysiu žiūrėti g.gif Ar verčiau ieškoti PS? Pagal aprašus nebloga ta terapija g.gif
Atsakyti
o cia tas "acionas" uzdedamas kokia nors programele?

QUOTE(isora @ 2012 11 29, 12:57)
Afre , cool tikrai gerai varai... thumbup.gif  Aš irgi už pilką, galėtu kiek mažiau būt pilka, bet už pilką... ax.gif

Tomawru , actionas uždėtas ir viskas...  mirksiukas.gif

RIR , man truputi niūrokos foto lyg ir..ir tas betonas aš pradžioj tik gale lb užmačiau, prieki nea, tai, bet šiaip, šaunuolė, stengies, judi ir tas yra laaaabai gerai.. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 29, 14:02)
o cia tas  "acionas" uzdedamas kokia nors programele?

fotošopu mirksiukas.gif
Atsakyti
aciukas, sorry uz durnus klausimus, nes noriu graziu foto, o visiskai zalia esu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 29, 14:13)
aciukas, sorry uz durnus klausimus, nes noriu graziu foto, o visiskai zalia esu 4u.gif

kad gražias foto išgauti, ne nuo actionų reiktų pradėti 4u.gif

junkis su namų darbais (pirmame temos psl) ir judėk kartu su mumis į priekį gražių foto link mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 29, 14:14)
kad gražias foto išgauti, ne nuo actionų reiktų pradėti  4u.gif

junkis su namų darbais (pirmame temos psl) ir judėk kartu su mumis į priekį gražių foto link mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif

Afre, patiko 4u.gif
Atsakyti