Man ir pirma.
Del camera raw man buvo lengviau susirast naujesne ps versija, kuri jau buvo su camera raw.
Afre, liuks, antroji ypač. Tik nuotraukos formatas nepatinka..
sveikos, tikiuosi autorius nesupyks uz pasikolinta jo foto
bet iskilo man toks kklausimelis, kaip yra isgaunams toks rudumo efektas, turiu omenyje pacios foto, ar su fotoshopu ar tiesiog ant objektyvo dedama kazkoks filtras???
QUOTE(Afrė @ 2012 11 29, 00:09)
Viktorijos konkursui Garsui (tikiuosi,kad ne vieną foto bus galima įdėti), nes reikalavimų nemačiau
"Foje manęs neveža, o vat mama klausosi visu garsu..."
"Foje manęs neveža, o vat mama klausosi visu garsu..."
Saunuole Afre, vis nustebini! As sikart buciau uz pilkaji varianta, nors siaip pilko j/b nemegstu, bet cia kazkas yra, kas mane traukia labiau negu kontrastingesnis j/b pirmojoj foto.
QUOTE(Afrė @ 2012 11 29, 01:09)
Viktorijos konkursui Garsui (tikiuosi,kad ne vieną foto bus galima įdėti), nes reikalavimų nemačiau
man patiko, norisi pačiai ausis užsidengti, emocija jaučiasi tikra
neapsisprendžiu ir aš, kuri man labiau patinka, gal aš prie pilkos likčiau
Afre , cool tikrai gerai varai... Aš irgi už pilką, galėtu kiek mažiau būt pilka, bet už pilką...
Tomawru , actionas uždėtas ir viskas...
RIR , man truputi niūrokos foto lyg ir..ir tas betonas aš pradžioj tik gale lb užmačiau, prieki nea, tai, bet šiaip, šaunuolė, stengies, judi ir tas yra laaaabai gerai..
RIR , man truputi niūrokos foto lyg ir..ir tas betonas aš pradžioj tik gale lb užmačiau, prieki nea, tai, bet šiaip, šaunuolė, stengies, judi ir tas yra laaaabai gerai..
o cia tas "acionas" uzdedamas kokia nors programele?
QUOTE(isora @ 2012 11 29, 12:57)
Afre , cool tikrai gerai varai... Aš irgi už pilką, galėtu kiek mažiau būt pilka, bet už pilką...
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 29, 14:02)
o cia tas "acionas" uzdedamas kokia nors programele?
fotošopu
aciukas, sorry uz durnus klausimus, nes noriu graziu foto, o visiskai zalia esu
QUOTE(Tomawru @ 2012 11 29, 14:13)
aciukas, sorry uz durnus klausimus, nes noriu graziu foto, o visiskai zalia esu
kad gražias foto išgauti, ne nuo actionų reiktų pradėti
junkis su namų darbais (pirmame temos psl) ir judėk kartu su mumis į priekį gražių foto link
QUOTE(gotte @ 2012 11 29, 14:14)
kad gražias foto išgauti, ne nuo actionų reiktų pradėti
junkis su namų darbais (pirmame temos psl) ir judėk kartu su mumis į priekį gražių foto link
Afre, patiko