Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 11 28, 23:17)
Kokią nemokamą programą parsisiųsti darbui su RAW?  4u.gif

jei perziurai, tai naudoju FastStone Image viewer 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 28, 23:40)
jei perziurai, tai naudoju FastStone Image viewer 4u.gif

Ne peržiūrai, noriu pabandyti nuotraukas patvarkyti, PS kažkodėl neatidaro g.gif
Atsakyti
Viktorijos konkursui Garsui (tikiuosi,kad ne vieną foto bus galima įdėti), nes reikalavimų nemačiau ax.gif
"Foje manęs neveža, o vat mama klausosi visu garsu..."
user posted image

ir pilkasis variantas biggrin.gif taip per pilka, bet nzn kodėl jis mane taip traukia doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 11 28, 15:06)
Man labai istrigo stai sis diptichu ciklas - Isolato. Idomu, ar dar kam nors patiks?  g.gif

Labai labai laaabai!
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 29, 00:09)
Viktorijos konkursui Garsui (tikiuosi,kad ne vieną foto bus galima įdėti), nes reikalavimų nemačiau ax.gif
"Foje manęs neveža, o vat mama klausosi visu garsu..."
[img]http://farm9.staticflickr.com/8066/8228397508_34d95a0152.jpg

ir pilkasis variantas biggrin.gif taip per pilka, bet nzn kodėl jis mane taip traukia doh.gif
[img]http://farm9.staticflickr.com/8201/8228397028_72e706f895.jpg

Man juodas labai, šaunuolė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 29, 01:09)
Viktorijos konkursui Garsui

As buciau uz pilka varianta... fantastika kaip graziai viska atlikai.
Atsakyti
Afre, tave lupti reikia, už nepasitikėjimą savo nuotraukomis, savimi smile.gif
Idėja faina, jb variantas puikus. Pilkas tai per pilkas tongue.gif Pavadinimas tik neįtikina.
Tau asm. reik daugiau konkursų biggrin.gif Geros foto tau gaunasi dalyvaujant.
Atsakyti
Laba, Afre...esu daugiau skaiyancioji, nu bet kaipman patink tavo foto, tokia,kur verta nusisypsoti, jau ta emocija-be galo atvira, puiki...as uz j/b, pilka man per pilka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 29, 00:09)

Man antroji 4u.gif
O reikalavimai tai tokie, kaip ir prieš tai konkursui "Žmogus" biggrin.gif
Galima ne po vieną 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms 4u.gif Kaip smagu, kad patinka blush2.gif Bet dar laukiu, kol kas nors paskalpuos ax.gif

Yvette, nelupk ir taip naktimis jau nemiegu, kai pradedu ką nors konkursams galvoti ir įgyvendinti doh.gif Kad mane jie veikia gera linkme, net pati pastebėjau, todėl ir nenoriu paleisti šios sektos smile.gif
Kodėl man pilkas, nes jis puikiai paslepia foto trūkumus, ką esu blogai padariusi, bet vat per pilka ir tas erzina mano akis doh.gif
Pavadinimas neįtikina g.gif Šiaip mūsų dukrai nesvarbu ką besiklausyčiau, bet jei decibelų per daug ir vsio. Toks vaizdelis ir būna su ja, užsikiša ausis ir rėkia: man per garsiai. O vakar man užteko pasijungti senas geras Foje dainas ir greit gavau vaizdelį biggrin.gif

O dabar kaip bus su pradžiamokslių konkursais? Vėl taip pat vertinsime ar Viktorija nuspręs kas laimi? g.gif

Šiandien reikia dar vieną įgyvendinti garsui, ale tikiuosi, kad pavyks, nors vizualiai galvoje nesusidėlioja mintį doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 29 lapkričio 2012 - 09:07
QUOTE(Suprem @ 2012 11 28, 23:46)
Ne peržiūrai, noriu pabandyti nuotraukas patvarkyti, PS kažkodėl neatidaro g.gif

prie ps būna camera RAW, parsisusk atskirai jei dabar nėra
Atsakyti
Afre, pirma thumbup.gif
Atsakyti