Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 28, 19:38)
kam tas cementas šioj foto?

kuris? iš kairės ar iš dešinės? ar abu?
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 28, 18:44)
kuris? iš kairės ar iš dešinės? ar abu?

abu smile.gif tokia graži aplinka jei ne šie trūkdžiai, būtų šauni foto
Atsakyti
RiR, sioj tavo fs pasigedau idomesnio zaismo su sviesa. siuo atveju sviesa tiesmuka/plokscia.galejai pagaudyti seselius, ar svelnesne sviesa.nesupratau fs tikslo,kokiu tikslu fotografavai?is siu foto 5 patrauke aki, bet truksta spalvingumo.gal tik mano monitorius grybauja.
pirmoj foto merginos kairioji ranka lyg nepatogiai padeta, nerandu rysio tarp desines rankos.bet patiko sviesa ir seseliukai sklindantys i ta betona, uz jos nurgaros biggrin.gif treciojoj sviesa kaip ir nieko butu, bet kompozicija slubuoja. 4-oji savo kompozicija primine jau kazkur kazkada matyta kadra.veido ir ranku spalva skiriasi.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

man vestuvių foto patiko, nes atrodė natūralu ir nedirbtina. smile.gif Nemanau, kad kiekvienas fotografas sugebėtų taip nufotografuot.... Suvaldyti tokią žmonių minią nuotraukoje, vykstant veiksmui. Yra ką veikti.

Na buvau Gillian Wearing parodoj - nepatinka man tokia fotografija ir toks menas... Pavyzdžiui, video instaliacija - prisigėręs žmogus guli savo šlapimo baloj... Na suprantu, nori parodyti žmonių elgesį identitetą ir t.t. Na bet per daug tiesmukai jau, nesuprantu aš tokio meno.
Tik porą geresnių nuotraukų pamačiau, o daugiau tai pffff......

paluri - sveikinimai, gėrėjausi jau ta nuotrauka flickr puslapyje wink.gif.
Atsakyti
Lunameja, sviesos grazios ta diena nebuvo... Kaip ir paskutinis kelis menesius beveik sad.gif patalpoj galima zaist sviesa, o lauke esant tokiom salygom nemoku.
Mhm. Mano monitorius nerodo zalsvo atspalvio. Net telefonas, net tas rodo. Idomu, yra naudos is laptopo kalibravimo? Imanoma namie susikalibruoti? Maciau kazkur nuorodu i programeles. Duociau vyrui darbo.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 28, 20:12)
Lunameja, sviesos grazios ta diena nebuvo... Kaip ir paskutinis kelis menesius beveik sad.gif patalpoj galima zaist sviesa, o lauke esant tokiom salygom nemoku.
Mhm. Mano monitorius nerodo zalsvo atspalvio. Net telefonas, net tas rodo. Idomu, yra naudos is laptopo kalibravimo? Imanoma namie susikalibruoti? Maciau kazkur nuorodu i programeles. Duociau vyrui darbo.

Nu žalsvas, gelsvas, kažkoks pan. biggrin.gif Ypač antroj ir ketvirtoj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 28 lapkričio 2012 - 20:16
QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 28, 21:16)
Nu žalsvas, gelsvas, kažkoks pan.  biggrin.gif Ypač antroj ir ketvirtoj.

jo jo, ir gelsva kazkokia kitokia biggrin.gif ne tokia, kokia as matau doh.gif dar vyro kompa isijungiau - tas dar vienus grybus rodo doh.gif o kai bandau nustatyti wb savajame tai taip nugelsvina doh.gif dabar kilo mintis nustacius wb savajame sumazint temperatura. Gal jau naturaliau butu g.gif bet kazka kalibruot reiks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 28 lapkričio 2012 - 20:43
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 28, 20:12)

reikia įrengini turėti, kuris kalibruoja, pritariu visų komentarams ir logo nu nepyk bet žiauriai nepatiko, geriau manau nedėk( bet čia tik mano nuomonėbiggrin.gif ) Šiaip tai smagu kad judi pirmyn. Kažkurioj nuotraujoj ranka per tamsi lyginant su veidu, kai šviesiini veidą ir rankų nepraleisk
Atsakyti
Vienintele, o man jis labai patiko... Taip buvau ji isimylejusi - bet jis tik pries kelias dienas gimes, tai gali but, kad po kiek laiko negalesiu ne paziuret biggrin.gif na, reiks ieskot toliau.
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 28, 20:56)
Vienintele, o man jis labai patiko... Taip buvau ji isimylejusi - bet jis tik pries kelias dienas gimes, tai gali but, kad po kiek laiko negalesiu ne paziuret biggrin.gif na, reiks ieskot toliau.

Antrinu biggrin.gif Tikrai gali geriau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 28 lapkričio 2012 - 21:16
RiR, del spalvu uzklausiau, nes ir mano du kompiuteriai skirtingai rodo smile.gif reik kalibruoti irgi manuosius
Atsakyti
Kokią nemokamą programą parsisiųsti darbui su RAW? 4u.gif
Atsakyti