Man labai grazios foto su istorija.
Paluri sveikinimai
QUOTE(ich @ 2012 11 28, 11:00)
Paluri sveikinimai
Kokia proga?
Papildyta:
Pas mane tokia ilga pertrauka fotografavime, kad net nezinau, laikinai cia, ar jau nebe... tos nelemtos spurgines irgi niekaip nenufotkinu, nors prisizadejusi esu Tiksliau, bandziau porakart kazka isgaut, bet sh... gaunasi, nei rodyt nesinori
Is paskutiniu poros menesiu foto kelias esu idejus i Flickr, bet komentaru minimaliai buvo... nezinau, ar foto visai nevertos komentaru, ar manes niekas Flickre nemato, tai imetu ir cia, patarkuokit, jei yra ka...
QUOTE(Jurzole @ 2012 11 28, 12:15)
Kokia proga?
Laimejo jos nuotrauka cia
Tavo man trecia patiko, toks sustabdytas filmo kadras
QUOTE(ich @ 2012 11 28, 11:30)
* O, smagu paluri, sveikinimai ir nuo manes Maciau ta nuotrauka FB, man ji patinka.
** Aciu
QUOTE(kristalines @ 2012 11 27, 21:28)
bet nera jau taip blogai, jei ir supreme butum )))))
Butu labai gerai, bet
Paluri, sveikinu o koks prizas?
Jurzole, pirmą sykį tas foto matau, nes flickr peržiūriu kasdien net po kelis sykius. Paskutinė man labiausiai, turi nuotaiką, gražūs planai atsiskleidžia. Gal JB norėtųsi kontrastingesnio kai kuriose vietose, tai aš bandyčiau su atskirais sluoksniais pažaisti - pvz po kėdžių apačia, kad šlapios plytelės labiau išryškėtų, kėdžių kojų atspindžiai.
pasakykit, kaip spalvos ir šiaip laukiami komentai flickr: čia
Jurzole, pirmą sykį tas foto matau, nes flickr peržiūriu kasdien net po kelis sykius. Paskutinė man labiausiai, turi nuotaiką, gražūs planai atsiskleidžia. Gal JB norėtųsi kontrastingesnio kai kuriose vietose, tai aš bandyčiau su atskirais sluoksniais pažaisti - pvz po kėdžių apačia, kad šlapios plytelės labiau išryškėtų, kėdžių kojų atspindžiai.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 28, 10:37)
aš turbūt nieko nesuprantu, nes man tai tos nuotraukos baisios suknia graži, aplinka supa graži, žmonės įdomūs, bet fotografo indelio aš nematau... jei tas pats atvažiuotų lietuviškos baliūškos pafotkint, būtų prastai.. IMHO
aš tai nesupratau, kodėl visi aikčioja dėl tų indiškų vestuvių foto, galvoju - gal čia aš ko nors nesuprantu??? Nei suknia kažkokia ypatinga.. nežinau. Man tik dvi foto patiko, kur gamta daugiausiai matėsi.
gotte -> man kažkaip per rūūūūžavai nors mano nekalibruotas
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 28, 13:04)
aš tai nesupratau, kodėl visi aikčioja dėl tų indiškų vestuvių foto, galvoju - gal čia aš ko nors nesuprantu??? Nei suknia kažkokia ypatinga.. nežinau. Man tik dvi foto patiko, kur gamta daugiausiai matėsi.
suknia nedadaryta , netvarkinga labai, bet idėja gera
gotte, ir man šiek tiek per daug riužava
nu čia dėta specialiai truputį to efekto... tokio persikinio nu bet pas mane nerodo rūžavai gali būti į gelsvumą, bet ne rūžavumą...aaa....nervuojaaaaa kai spalvas matau kitaip nei kiti
šį kartą labai sunkiai apdirbau vaiko odą, pirmą kartą taip sunku buvo, nes vienoj vietoj ji buvo mėlyna, čia pat plėmas geltonas, o čia pat raudonas ar baltas , o JB užmušk šioje foto nenorėjau, nes ji tiesiog privalo būt spalvota...galvojau per naktį pailsėsiu nuo šios foto ir ryte jau žinosiu, ar kas blogai...bet va vis tiek nežinau
QUOTE(gotte @ 2012 11 28, 12:30)
Aciu Keista, kad nematei Flickre tu foto... o gal matei, ir tiesiog praslydo zvilgsnis. Su sluoksniais as vis dar nemoku zaisti, bet reiketu ismokti gal
Tavo foto man irgi kiek per ruzava. O siaip tai niekad nezinau, kaip leliuku foto komentuoti...
O as tai zinok nesuprantu tokio tipo komentaru - "nesupratau, kodel visi aikcioja" Nes nu ne visi aikcioja Ir cia juk ne visoms patiko. O man patiko tuo, kad yra istorija, kad nuotraukos gyvos, tikros, su emocija, net atrodo, kad su kvapais ir garsais. Apie nuotrauku profesionaluma nesiimu spresti, bet man jos akies nerezia, malonu ziureti. Ir pati vestuviu ideja man patinka, kad viskas taip naturaliai vyksta (nors bala zino, kiek reikejo planuoti ir organizuoti, kad toki ispudi isgauti), ir taip organiskai dera su gamta, aplinka ir vietinem tradicijom. Beje, vestuves tik pusiau indiskos, veiksmas siaip jau Balyje vyksta
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 28, 13:19)
suknia nedadaryta , netvarkinga labai, bet idėja gera
O man butent tuo ir patiko, kad namudine ta suknia, akivaizdu, kad vietiniu ir vietoj daryta, ir labai puikiai su aplinka dera. Ir dzin, kad netvarkinga
QUOTE(Jurzole @ 2012 11 28, 13:43)
O man butent tuo ir patiko, kad namudine ta suknia, akivaizdu, kad vietiniu ir vietoj daryta, ir labai puikiai su aplinka dera. Ir dzin, kad netvarkinga
kiek žmonių, tiek nuomonių
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 28, 13:54)
kiek žmonių, tiek nuomonių
Tai be abejo
Man va del to ir keista, kai zmones sako "nesuprantu, kodel jums patinka/nepatinka, man tai va visai atvirksciai". Nes nu ko cia nesuprasti? Skoniai skiriasi, ir tiek
Kalbant apie skirtingus skonius - pries kuri laika buvau tokioj mazutej foto parodoj Aix-en-Provence (ejom i Gobelenu muzieju sleptis nuo lietaus, o ten dar ir foto paroda radom ) Man labai istrigo stai sis diptichu ciklas - Isolato. Idomu, ar dar kam nors patiks?