Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 27, 13:42)
Ciut sviesiau noretusi, bet ND grozis! Saunuole, uzskaitymas su dideliu pliusu  4u.gif

Sakyčiau čiut tamsiau jau norisi. biggrin.gif Bet užskaitau.
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2012 11 27, 14:30)
Sveikos, na galu gale radau laiko padaryti pirmuosius ND, keliu cia (nes neradau atskiros temos ND flickr.com  g.gif ) laukiu jusu pastabu  blush2.gif

Užskaitau smile.gif
Atsakyti
Užskaityta!
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2012 11 27, 14:30)
Sveikos, na galu gale radau laiko padaryti pirmuosius ND, keliu cia (nes neradau atskiros temos ND flickr.com  g.gif ) laukiu jusu pastabu  blush2.gif vi.jpg[/img]

labai grazus nd. Nesinori nei sviesiau nei tamsiau. Tik tiesiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2012 11 27, 14:55)
Sakyčiau čiut tamsiau jau norisi.  biggrin.gif Bet užskaitau.

drinks_cheers.gif
QUOTE(Zirzė @ 2012 11 25, 22:03)
o as po ilgo ilgo maisto nefotografavimo laiko vel pajauciau malonuma ji fotografuojant rolleyes.gif

as megstu ir pasiilgstu tavo maisto foto, man patiko, galbut del to, jog dazniausiai cia fotografuojama zmones, vaikus.

sioje foto viskas shvaru ir grazu, bet man erdves truksta, kompozicija nelabai.
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 26, 10:55)
Tik peony zveriukas man neatrodo nuobodziaujantis, toks zveriukas tokiom zvitriom akytem man apskritai neatrodo galintis nuobodziauti

drinks_cheers.gif
QUOTE(Suprem @ 2012 11 24, 23:32)
Isora-as Suprem smile.gif

o ka reiskia siaip tavo nick'as?
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 24, 17:51)
LaToja, vaizdas labai grazus smile.gif labai labai. Vien del to uzskaitau. Nors skirtumas tarp diafragmos labai nedidelis. Reikejo rinktis 1.4, 16 ir 22. Ar nera pas tave?

vien del to? kad grazus? o as matau puikiai skirtuma, ir tikrai nera jis toks vos izvelgiamas, ypac kai nuotraukos technishkai yra sviesios ir svarios.
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 23, 13:49)
nebent gal naujesniuose fotikuose yra integruotos blykstės sinchronizavimas pagal antrą užuolaidėlę.. jei nėra, tai tada nakčiai tikrai reiktų išorinės blykstės, nes tam ,kad matytųsi tarkim tolumoj miesto apsvietimas, tai reikia iso pakelt, išlaikymą ilgesnį parinkt, ir sinchronizuot blykstę pagal antrą užuolaidėlę, tam, kad išeksponavus kadrą blykstė po to apšviestų pirmą planą.. tada matysis ir miestas, ir žmogus apšviestas ir nesusiliejęs bus

as sunkiai supratau sia pastraipa, tikrai nemanau, kad RK got it biggrin.gif
QUOTE(gotte @ 2012 11 26, 19:43)
klausiu juostinukių

vaje. reiktu sulaukt rezultatu. gerai darei, kad pabandei ta pati objekta su skirtingu f fotografuot. bet kaip kazkada man pasake, kad su juosta bishki kitaip, retai "sudegini kadra", tai ne taip lengva kaip su skaitmena. ir is tikruju, bent jau man, 80% budavo nedaexponuotu, labai nedazhnau perexponuoju.
o exponometras? pamirsk ji ax.gif juk turi nemazai patirties, zinai +- kokiai diafragmai koks ishlaikymas, tai nera sudetinga, ypac kai juostuose nekinta iso. matuojant su skaitmena man retai gaudavosi geri kadrai su juosta. tie geriausi visada iseidavo is pajautimo ir tik tada, kai nustojau stresuoti kaip tu.
QUOTE(brumbrumai @ 2012 11 26, 20:26)
ale tu ir itampoj su ta juosta biggrin.gif atsipalaiduok ir eksperimentuok be tu eksponometru smile.gif cia gi ne egzaminas. as viska darau is akies ir man jokio nervo del to nekyla smile.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(gotte @ 2012 11 26, 21:39)
kai buvau moksleivė ir pradėjau fotkint su zenitu tai nė nesusimąstydavau, kad kas nepavyks, pasiskaičiau, kaip nustatinėt viską (kažkokioj tarybinėj knygoj) nu ir fotkinau, be jokių parkių...ir labai labai retai nusigrybaudavau su ekspozicija.

vat gal nereiketu lygint. skirtingi etapai. cia kaip dabartini vyra su ex'u. nelyginkim. bus lengviau ;] ir tikrai - kitaip.

Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2012 11 24, 21:07)

as taip ir maniau, kad laimetoja busi tu 4u.gif saunuole.
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 24, 14:01)
Maggie koliažas, toks Magiškas, įdomiai susižiūrėjo. Keisčiau kai ką, tačiau visumoj patiko.

et. Maggishka. kaip nemegstu kai Maggishkos foto maggishkai komentuojamos lotuliukas.gif
QUOTE(Jurzole @ 2012 11 24, 21:28)
O as ateinu pasirodyti, kokia grozybe siandien nukoviau 

kaip faina, laukiu kadru!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 27 lapkričio 2012 - 15:31
Maggie-Suprem tiesiog nikas, o Supreme turi reiksme ax.gif

Atsakyti
ND paruošti gražiai, bet kaip ir Zirzė sako,kad norisi tiesiau. Užskaitymų sočiai smile.gif

Maggie, ačiū 4u.gif širdis dar tebesidžiaugia biggrin.gif

Šiandien buvau pas draugę, ale bandžiau temai garsui išspausti ką nors, bet deja... reikia pas ją savaitgalį dienos metu važiuoti, kai jos vyras yra ir kai jis gali pacypinti gitarą, tiek technikos muzikai turi, kad tik ir dėliojau eskizus galvoje biggrin.gif Bet kai Jų kiemas taip gražiai papuoštas, tai turiu jau foto advento kalendoriui smile.gif Tikiuosi, kad nepasikeis mano vizija iki tos dienos, ar nešaus kitų minčių daugiau biggrin.gif
Atsakyti
o aš dar be foto advento kalendoriui.
Mintį lig ir turiu, tokią paprastą ir neoriginalią. Jei nieko kito nesumąstysiu iki to laiko tai pirmą mintį teks įgyvendinti ax.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif Visada žavėjo fotografija, gimus vaikeliui pradėjau ''darbuotis'' su muilinė smile.gif Prieš š men. paemiau į rankas profesonalams skirta fotoaparata... Jau nebeužtenka spaudyti miktuka. Noriu prisidėti prie jūsų būrėlio... reikia kitos nuomonės, patarimu ir pamokymų ax.gif
Prisistatau su paskutiniu kadru...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vlymae @ 2012 11 27, 18:30)

Kiek žinau net medžiotojai voverių nešaudo, o Tu džir ir nupjovei jai kojas.
Reiks ND daryt smile.gif , jie pirmamame puslapyje.

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 11 27, 14:20)
labai grazus nd. Nesinori nei sviesiau nei tamsiau. Tik tiesiau biggrin.gif

Aha as irgi dabar paziurejau, kad sociai sviesos. Galet, pirmai akyse pas many rukas buvo lotuliukas.gif
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 27, 17:38)
Kiek žinau net medžiotojai voverių nešaudo, o Tu džir ir nupjovei jai kojas.
Reiks ND daryt smile.gif , jie pirmamame puslapyje.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 11 27, 16:31)
drinks_cheers.gif

as megstu ir pasiilgstu tavo maisto foto, man patiko, galbut del to, jog dazniausiai cia fotografuojama zmones, vaikus. sioje foto viskas shvaru ir grazu, bet man erdves truksta, kompozicija nelabai.

dekui rolleyes.gif aha - su kompozicija man vis dar ne kas
Atsakyti