Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(pandre @ 2012 11 23, 00:50)
atnesu ir as i tema..gal jau ir nespeju, o maz yra vilties cool.gif
i flickr tema neikeliu, neiseina, kad ir kiek bandyciau...ir tuos skliaustus naudoju ir visa kita, bet kazkas ni to  doh.gif  et, ilgo sviesaus plauko istorija, k'sakant,ane?

http://farm9.staticf..._e34a53e078.jpg

Labai patiko foto smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2012 11 23, 10:12)
noisy, palikau flickre po viena foto ilgą komentarą visai serijai. gal neįsižeisi, bet nepagyriau. bet Tavo atkaklumas, darbštumas mane žavi smile.gif

Ačiū labai, nea, neįsižeidžiau, dažniau taip smile.gif

Peonyblossom -> Ba, koks juokingas tavo "nuobodulys" biggrin.gif kietas.

Zirzė -> Pamačiau tavo sushi'us ir skrandis sulipo, kaip aš jų NORIU!

Vis dar skraidau padebesiais, kai pamačiau, kad laimėjau, kaip tik buvo svečiuose ukmergiškiai draugai, tai jie dar labiau džiaugėsi, kad atvažiuosiu į ukmergę ir pas juos biggrin.gif Ačiū tau, Erika, tikrai nuoširdžiai nesitikėjau laimėti, o širdis iki dbr dainuoja wub.gif

Kaip suprantu, dbr turiu sugalvoti temą ir prizą, reikia pamąstyti, paruošti prizą ir tada paskelbsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 26, 14:17)
Kaip suprantu, dbr turiu sugalvoti temą ir prizą, reikia pamąstyti, paruošti prizą ir tada paskelbsiu smile.gif

Sveikinu 4u.gif
Tai vat, kaip galvosim? Klausiau, ar tu, ar aš? Nes ir aš turiu temą ir prizą, bet galiu ir po Tavęs mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 26 lapkričio 2012 - 14:22
Peonyblosom žvėriukas man atrodė toks susidomėjęs, kaip "ant palaukimo", kol, įsižiūrėjus gerai, pasimatė, kad žiovauja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 11 26, 17:47)
Peonyblosom žvėriukas man atrodė toks susidomėjęs, kaip "ant palaukimo", kol, įsižiūrėjus gerai, pasimatė, kad žiovauja  doh.gif

Tiksliai doh.gif gerulis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2012 11 26, 15:22)
Sveikinu 4u.gif
Tai vat, kaip galvosim? Klausiau, ar tu, ar aš? Nes ir aš turiu temą ir prizą, bet galiu ir po Tavęs mirksiukas.gif

Tai kartu gal išrenkam vieną prizą ir dvi dovanas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 26, 18:18)
Tai kartu gal išrenkam vieną prizą ir dvi dovanas? smile.gif

Tikriausiai norėjai pasakyti "vieną temą ir dvi dovanas"? biggrin.gif
Atsakyti
Pasitarėm ir nusprendėm su Noisy-B, kad konkurso tema - KELIONĖ (-ĖS) (vyksta 2012-11-27 iki 2012-12-17). Prizai rankų darbo auskariukai ir raštuotos pirštinaitės. Bus renkamos dvi foto, o gal ir trys ax.gif

Taisyklės - reikalavimai:
1. Iš archyvų foto nedalyvauja konkurse;
2. Kokį jausmą jums sukelia kelionė (-ės);
3. Gali būti kelionė į rojų (pragarą, sapnus, darbą...), kas Jums yra ta kelionė, kokios emocijos kelionei;
4. Kompozicija;
5. Šviesa;
6. Dalyvauti gali visi;
7. Galima kelti ir kelias nuotraukas;
8. Nuotraukas rodome čia SM ir dedam į Flickr grupę (ČIA).
Sėkmės 4u.gif

Ačiū Zirzei, kad priminė 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 26 lapkričio 2012 - 18:37
QUOTE(Afrė @ 2012 11 26, 19:00)
Pasitarėm ir nusprendėm su Noisy-B, kad konkurso tema - KELIONĖ (-ĖS) (vyksta 2012-11-27 iki 2012-12-17). Prizai rankų darbo auskariukai ir raštuotos pirštinaitės. Bus renkamos dvi foto, o gal ir trys biggrin.gif
Nuotraukas rodome čia ir dedam į Flickr (ČIA). Sėkmės 4u.gif

surasykite temoje konkurso taisykles. na kad is archyvu negalima ir pan rolleyes.gif
Atsakyti
dėkui už naują temą thumbup.gif 4u.gif

klausiu juostinukių
šiandien padariau pirmus kadrus juostinius...išvarėm per lietų pasivaikščiot su vaikais ir šunėku (tas dar purvo vonias priėmė), žodž linksma biggrin.gif bet aš ne apie tai....mano eksponometras neveikia, skaitmeninį tingėjau per lietų temptis su savim, tai su savuoju zenitu variau viską iš akies doh.gif cool.gif padariau 4 kadrus.. Tai vot: juosta pas mane spalvota kodak max, pasibaigęs galiojimas 2006 metais, ISO 400. Diena gerokai apniukusi buvo. Vienam kadre nustačiau diafragmą 2,8, išlaikymą 250. Kitam paeksperimentavau ir padariau išlaikymą 500 (diafragma ta pati). Abiem atvejais augaliukus iš arti pasibandžiau fotkinti. Kitus kadrus dar pakeitaliojau diagfragmą (nuo 4 iki 5,6), palikau išlaikymą 250. Ką manot? g.gif g.gif g.gif nes vis tiek, čia gi juosta...tai galiu gi nusigrybaut.. g.gif nebūtų super linksma jei nei vieno kadro normalesnio iš 24 neišgaučiau. Jeigu tarkim diena diena apsiniaukusi gerokai, tai prie 400 ISO kokį plius minus išlaikymą rekomenduotumėt...aš myliu atvirą diafragmą, tad vis tiek fotografuočiau su maždaug 5.6-2.8 g.gif
Atsakyti
Super tema! Jau mintys sukasi galvoj wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 26 lapkričio 2012 - 18:52
Mano angeliukas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 26, 18:43)
dėkui už naują temą thumbup.gif  4u.gif

klausiu juostinukių
šiandien padariau pirmus kadrus juostinius...išvarėm per lietų pasivaikščiot su vaikais ir šunėku (tas dar purvo vonias priėmė), žodž linksma biggrin.gif bet aš ne apie tai....mano eksponometras neveikia, skaitmeninį tingėjau per lietų temptis su savim, tai su savuoju zenitu variau viską iš akies doh.gif  cool.gif padariau 4 kadrus.. Tai vot: juosta pas mane spalvota kodak max, pasibaigęs galiojimas 2006 metais, ISO 400. Diena gerokai apniukusi buvo. Vienam kadre nustačiau diafragmą 2,8, išlaikymą 250. Kitam paeksperimentavau ir padariau išlaikymą 500 (diafragma ta pati). Abiem atvejais augaliukus iš arti pasibandžiau fotkinti. Kitus kadrus dar pakeitaliojau diagfragmą (nuo 4 iki 5,6), palikau išlaikymą 250. Ką manot?  g.gif  g.gif  g.gif nes vis tiek, čia gi juosta...tai galiu gi nusigrybaut.. g.gif nebūtų super linksma jei nei vieno kadro normalesnio iš 24 neišgaučiau. Jeigu tarkim diena diena apsiniaukusi gerokai, tai prie 400 ISO kokį plius minus išlaikymą rekomenduotumėt...aš myliu atvirą diafragmą, tad vis tiek fotografuočiau su maždaug 5.6-2.8 g.gif

ale tu ir itampoj su ta juosta biggrin.gif atsipalaiduok ir eksperimentuok be tu eksponometru smile.gif cia gi ne egzaminas. as viska darau is akies ir man jokio nervo del to nekyla smile.gif
Atsakyti