Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2012 11 25, 19:17)
Įdomu, būna kur nors pirkti dangtelių objektyvams seniems? Heliosą gavau be apsauginio dangtelio, gaila kažkaip taip nešiotis...

dangteliu objektyvams yra pirkti visose foto prekiu pardese. tik zinok, kiek mm tau reik.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif Parsirandu po atostogu pasiilgus jusu visu. Visu pirma noriu padekoti visoms balsavusioms uz mano nuotrauka 'Zmogus' temai. Net raudonis zandus ismuse, kai pamaciau kiek balsu atiduota. Aciu labai 4u.gif Na ir kas be ko sveikinu pirmos vietos laimetoja 4u.gif Taip pat smagu buvo pamatyti tiek idomiu nuotrauku sokio temai, gaila man pritruko laiko ispildyti sumanyma ir sudalyvauti smile.gif

Kad neateiti tusciomis, atnesu viena foto skirta zaidimui tema 'Nuobodulys' smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 25, 20:32)

Kad neateiti tusciomis, atnesu viena foto skirta zaidimui tema 'Nuobodulys'  smile.gif

po KAD bendratis nevartojama biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 25, 19:38)
po KAD bendratis nevartojama biggrin.gif

Muchas gracias senorita hihihi.gif
Atsakyti
Koks mielas nuobodulys smile.gif Sveika sugrizusi mirksiukas.gif

Dangteli parsiunciau is ebay, savo funkcija atlieka, kainuoja 10 k maziau nei pas mus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 25, 21:32)

Kad neateiti tusciomis, atnesu viena foto skirta zaidimui tema 'Nuobodulys'  smile.gif

eik tu sau koks grazuolis bigsmile.gif labai grazi nuotrauka mirksiukas.gif saunuole smile.gif

o as po ilgo ilgo maisto nefotografavimo laiko vel pajauciau malonuma ji fotografuojant rolleyes.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(lunameja @ 2012 11 25, 18:05)

Rodausi,kad dar esu gyva,nors ir apiplekusi pelesiais ir kerpemis  biggrin.gif
Kritika labai laukiama

labai kliuva tas laidas einantis virsuje. Salink ji ir jis nebeblaskys demesio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 11 25, 21:01)
dangteliu objektyvams yra pirkti visose foto prekiu pardese. tik zinok, kiek mm tau reik.

Liuks, reiks paieškot tinkamo 58 mm.
Atsakyti
Konkursas baigtas, lauksim kito... tikiuosi ikvepimo... pykstu ant saves... siame gyvenimo periode zveriskai daug visko noriu... o norai juda labai letai unsure.gif nepavydziu tiems kurie nieko nenori, bet noreti irgi yra blogai lotuliukas.gif
Sveikinu nugaletoja!!!
Atsakyti
wow, koks fainas tas padariukas biggrin.gif

susiai irgi niam atrodo smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms pakomentavusioms nuotrauka 4u.gif Ilgai sukinejausi as prie to zveriuko, kol, matyt, jam pasidare nuobodu tiketis is manes kokio skanesto biggrin.gif

Zirze, man labai patinka maisto nuotraukos, gal todel, kad as labai megstu daug ir skaniai pavalgyti blush2.gif O su sushiais mane nuzudei, taip noreciau dabar rolleyes.gif

Dinceli, balionas uz tuos norus 4u.gif Pamazu linkiu visus juos pasiekti/igyvendinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peonyblossom @ 2012 11 25, 21:32)

Nu koks fainas bigsmile.gif

QUOTE(Zirzė @ 2012 11 25, 22:03)
o as po ilgo ilgo maisto nefotografavimo laiko vel pajauciau malonuma ji fotografuojant rolleyes.gif

Labai skaniai atrodo rolleyes.gif mmm kaip dabar noreciau rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Labai patiko lunamejos ir peony foto. Tik peony zveriukas man neatrodo nuobodziaujantis, toks zveriukas tokiom zvitriom akytem man apskritai neatrodo galintis nuobodziauti smile.gif man labiau si nuotrauka asociuotusi su nekantrumu smile.gif kaip ir lunamejos su ilgesiu smile.gif
Atsakyti