Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 11 24, 18:26)
A jei butelaičio? Tai tik išimtinais atvėjais,ne?  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Kad mudvi ir be butelaičio labai plepios, bijau, kad įkalus, gali būt visai prastai lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikinu laimėtojas 4u.gif

man sakyčiau favoritė buvo bizytės foto wub.gif bet konkursas apskritai puikus, pavykęs ir smagu buvo dalyvauti thumbup.gif

gavau juostelę šiandien cool.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 24, 18:30)
Kad mudvi ir be butelaičio labai plepios, bijau, kad įkalus, gali būt visai prastai lotuliukas.gif

Tai tada bus visai linksma, visa Ukm skambės nuo dviejų plepių.. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ką jau ką, bet Erikos konkurse mažiausiai tikėjausi laimėti, o dar kai paskutinę savaitę tokių šedevrų prinešė... wub.gif . Ačiū Erikai, Ačiū Visoms už sveikinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Tik vat, kaip dabar darysim? Kuri skelbsim konkursą - temą? g.gif

Man visgi atmintyje liko Noisy-B, Bizytės, Yvettes istorija šiltos, su jausmais nuotraukos wub.gif

LaToja, užskaitau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 24 lapkričio 2012 - 20:26
Sveikinimai konkurso laimetojoms 4u.gif Labai graziu foto pateikta buvo, smagu ziureti smile.gif

O as ateinu pasirodyti, kokia grozybe siandien nukoviau bigsmile.gif Buvau antikvariato mugej - ir ne siaip kokioj mizernoj mazytej, o didziulej (sako, didziausia Europoje, nezinau, ar tiket, bet didele, tikrai). Ir nepajegiau praeit stai pro sita elegantiska senoli... smile.gif

user posted image

Tik niekaip neissiaiskinu, koks konkreciai modelis... bet kuriuo atveju ketvirto desimtmecio gamybos. Kainavo 30 euru, tai daug galvos nesukau, veiks ar neveiks, pamaniau, jei ko, pasitarnaus tiesiog kaip kambario puosmena... na madinga gi dabar, o ir grazu man blush2.gif Bet atrodo, kad isvalius ir sutvarkius, turetu veikti - ir juosteles, pasirodo, dar imanoma rasti, tai gal ir ismeginsiu netrukus ax.gif

Tos pacios spontaniskos bangos nesama, veliau dar ir Lomo prigriebiau, bet Flickr kazkodel nenori foto ikelti, tai tiek to jau, nerodysiu... bet sitas tai tikrai veikiantis. Mat beciupinejant prisoko toks zilas dedule ir viska papasakojo ir parode, kaip ten ir kas su tuo Lomo. Maniau, jis - pardavejas, o pasirodo, ne, tiesiog pro sali ejo (buciau tiek daug neklausinejusi, jei buciau zinojus biggrin.gif), ir dar patare, kad prasoma kaina per didele smile.gif

Zodziu, jei kas gausis su kuriuo nors, tai parodysiu... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinu ir as laimetojas, smagu smile.gif

Jurzole-grazuolis koks bigsmile.gif

Kaip nuimti lempu atspindzius? Jauciu nera taip paprasta g.gif
Atsakyti
Jurzole , wow.. bigsmile.gif Aš vis vieną puslapiuką stebiu, nes kartą prašoviau, laukiu, gal netyčia papigiai igi vieną gražuolį rasi... thumbup.gif

gotte , kaip lauksim kadrų.. karsta.gif

Supreme , su lempom, man, tai ne kas.. oj ne kas... unsure.gif
Atsakyti
Isora-as Suprem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 24, 22:32)
Isora-as Suprem smile.gif

Atleisk, už klaidą...user posted image
Atsakyti
Sveikos

Sveikinu konkursu laimetojas ir dziaugiuosi,kad mano foto favorite,konkurse Sokis uzeme 1.aja vieta!!! smile.gif super

Rodausi,kad dar esu gyva,nors ir apiplekusi pelesiais ir kerpemis biggrin.gif
Kritika labai laukiama
user posted image
Atsakyti
Labas,

įkeliu dar vieną nuotraukytę, laukiu pastabų 4u.gif

http://www.flickr.co.../in/photostream
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 24, 00:00)
Sveikos,

parodau ir savo šokius pokius prie viryklės. Matau laaabai daug kabliukų ir klaidų  blink.gif ... Deja, deja - man kaip amžinam studentui yra dar kur tobulėt....

http://farm9.staticf..._d26d263562.jpg

Man patinka, JB toks maloniai žiūrisi, o prie ko tiksliai prikibti galima, patirtis ir akys neneša kol kas smile.gif

Įdomu, būna kur nors pirkti dangtelių objektyvams seniems? Heliosą gavau be apsauginio dangtelio, gaila kažkaip taip nešiotis...
Atsakyti