Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 24, 16:51)
Nenusimink, isora, nes as ir liudziu wink.gif sveikinimai laimetojams!

LaToja, vaizdas labai grazus smile.gif labai labai. Vien del to uzskaitau. Nors skirtumas tarp diafragmos labai nedidelis. Reikejo rinktis 1.4, 16 ir 22. Ar nera pas tave?

Aciu uz ivertinima! Deja, ant sito objektyvo didziausia reiksme F 11, reikejo matyt ja ir paimti... Dar turejau ir atsargini varianta, butu idomu, kuris geriau perteikia F pokycius :
user posted image

user posted image

user posted image

F1,4; F 4,5; F9
Atsakyti
Et, ir kaip čia nesijausi nevykėle.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(R.i.R. @ 2012 11 24, 16:51)
Nenusimink, isora, nes as ir liudziu wink.gif sveikinimai laimetojams!

Bet kas ta bizyte taip ir nesupratau sad.gif

Apsikabinkim... friends.gif lotuliukas.gif

Aha, aš ir nepažystu bizytės.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 24 lapkričio 2012 - 17:01
Sveikinimai ir nuo manęs. Tikrai daug gražių kadrų gimė. rolleyes.gif

O bizytė yra senbuvė, kuri čia jau senokai buvo matyta. Ji Luti flickr. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2012 11 24, 17:59)
F1,4; F 4,5; F9

labai grazus ND bigsmile.gif uzskaitau.

O konkurso nugaletojoms sveikinimai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikinimai laimėtojai (-oms)
Tikrai buvo daug gerų kadrų thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aaaaa, va, kas ta bizytė ... blush2.gif

Oj, ND praleidau. Ekskiuzmi... Pliusas ir iš manęs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinimai nugaletojoms! smile.gif labai daug graziu foto buvo!

LaToja, uzskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 24, 17:00)
Et, ir kaip čia nesijausi nevykėle..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neteisingas požiūris į save. Iš savęs mokėti pasijuokti yra puiku. Tačiau pastovus savęs nuvertnimas net ir juokais, veikia pasamonę, o tai blokuoja kelią į sėkmę.

Atsakyti
Sveikinimai, nugalėtojoms! smile.gif

Lauksim naujo konkurso ir naujos temos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 24, 18:04)
Neteisingas požiūris į save. Iš savęs mokėti pasijuokti yra puiku. Tačiau pastovus savęs nuvertnimas net ir juokais, veikia pasamonę, o tai blokuoja kelią į sėkmę.

Man ne blokuoja, db padarysiu GARSUI tokį triukšmą, kad ufff.. Mintį turiu.. ojjjjjjjjjjjjj.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif Man patinka pasijuok, patinka paverk, pasakyt, kad man dėmesio trūkumas, kad aš karpa temos ir t.t., bet nu kaifuoju aš nuo jūsų.... lotuliukas.gif Po galais... lotuliukas.gif

P.s. Jei senė- Nosiy, kuri gaus velnių, kai pagausiu, važiuos arbatos, ir aš važiuosiu.. didis.gif Aš karpa.. didis.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 24, 18:08)
Man ne blokuoja, db padarysiu GARSUI tokį triukšmą, kad ufff.. Mintį turiu.. ojjjjjjjjjjjjj..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Man patinka pasijuok, patinka paverk, pasakyt, kad man dėmesio trūkumas, kad aš karpa temos ir t.t., bet nu kaifuoju aš nuo jūsų.... lotuliukas.gif  Po galais...  lotuliukas.gif

P.s. Jei senė- Nosiy, kuri gaus velnių, kai pagausiu, važiuos arbatos, ir aš važiuosiu.. didis.gif Aš karpa.. didis.gif  lotuliukas.gif

Tada ok biggrin.gif karpuok, svarbu būtų gerai.
Arbatos - prašom, visada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 24 lapkričio 2012 - 18:25
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 24, 18:19)
Tada ok biggrin.gif  karpuok, svarbu būtų gerai.
Arbatos - prašom, visada smile.gif

A jei butelaičio? Tai tik išimtinais atvėjais,ne? biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti