Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 11 23, 22:47)
Kad viskas auto, bet galima pasireguliuoti smile.gif

Padaryk foto ir paziurek kokius nustatymus parinko tau tas auto smile.gif
Atsakyti
Nu ką, viską išsiaiškinau, dabar belieka praktiškai išsibandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 23, 21:47)
Kad viskas auto, bet galima pasireguliuoti smile.gif

aš suprantu , kad auto, bet tas auto režimas nustatymus turi, nufotkini, ir pažiūrii nuotraukos exif, tada maždaug galėsi įsivaizduoti kokius nustatymus +/- rinktis tokiomis apšvietimo sąlygomis (aš apie išlaikymą, diafragmą, iso kalbu)
Atsakyti
Sveikos,

parodau ir savo šokius pokius prie viryklės. Matau laaabai daug kabliukų ir klaidų blink.gif ... Deja, deja - man kaip amžinam studentui yra dar kur tobulėt....

user posted image
Atsakyti
gotte , nu laikikis, db man aiškinsi, nes aš tik f ir fokusą nustatinėju... lotuliukas.gif

Vilnis , na jei tu amina studentė, tai aš būsiu darželinukė amžina...
Man labai gražu... ax.gif matau aš kelias detales, bet anos man kažkaip nemaišo, kai tą gražuolę su papustuku pamatau.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 23 lapkričio 2012 - 23:47
QUOTE(gotte @ 2012 11 23, 23:31)
Nu ką, viską išsiaiškinau, dabar belieka praktiškai išsibandyt bigsmile.gif

Lauksiu rezultato biggrin.gif

QUOTE(Vilnis @ 2012 11 24, 00:00)
Sveikos,

parodau ir savo šokius pokius prie viryklės. Matau laaabai daug kabliukų ir klaidų  blink.gif ... Deja, deja - man kaip amžinam studentui yra dar kur tobulėt....

Man gražu smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos.
Didelis ačiū visoms už nuotraukas.
Jei kalbėt apie konkursines foto , labiausiai patiko bizytės ( Dievinu tokias foto), kristuko kvadratas, O Yvettės nuotrauką - įstoriją, įsimylėjau iš kart, nuostabi foto, galėčiau žiūrėt ir žiūrėt, kas kart sukurdama vis kitą pasakojimą.
Labai pasigedau tokių foto kaip Žydraakės. Vienintelės lapelių šokis iš rudeninio konkurso būtų nuostabiai tikęs.
Foto su vaikais.Galima nesunkiai nuspėti, kad tai mano silpnybė, jos visos nuostabios, išties.
Maggie koliažas, toks Magiškas, įdomiai susižiūrėjo. Keisčiau kai ką, tačiau visumoj patiko.
Gottėsfoto, sunkiausia man ją buvo vertinti, daug prieštaravimų sukėlė viduje. Tarsi patinka. Yra aistra, yra šokis, tačiau žiūriu į tą foto ir matau Gottę su fotiku. Nesakau, kad grupinis blogai biggrin.gif , tiesiog tokioje nuotraukoje norisi juos palikt dviese. To man labaiusia trūko šioje foto.

Ir laimėtojos...
Naujokės- Afrė, nuotrauka išties patinka. Kirpčiau kvadratu kaip Yvetė pažymėjo.
Jai atitenka knygos skirtukas ir Kalėdomis kvepiantys meduoliai smile.gif
Ačiū labai už dalyvavimą.

Senės biggrin.gif - noisy-B. Už konkurso įvydymo sąlygas ," kad širdis dainuotų". Nežinau kiek širdis dainavo fotografuojant, manyčiau perdegė šiek tiek anksčiau, bet už šitokias pastangas, už didelį norą, ieškojimus.
Jai atitenka meduoliai ir kai kas asmeniško nuo manęs biggrin.gif Lauksiu atvykstančios arbatai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 24 lapkričio 2012 - 13:14
Sveikinimai smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Na, Jūsų teismui, antrieji namų darbai:
F1,4
user posted image
F4
user posted image
F9
user posted image
Atsakyti
ziuriu, kad ir vel tamsokos, tad gal geriau sios trys> f1,4 F4 F8

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 24, 13:01)
Sveikos visos.
Ir laimėtojos...
Naujokės- Afrė, nuotrauka išties patinka. Kirpčiau kvadratu kaip Yvetė pažymėjo.
Jai atitenka knygos skirtukas ir Kalėdomis kvepiantys meduoliai smile.gif
Ačiū labai už dalyvavimą.

Senės biggrin.gif  - noisy-B. Už konkurso įvydymo sąlygas ," kad širdis dainuotų". Nežinau kiek širdis dainavo fotografuojant, manyčiau perdegė šiek tiek anksčiau, bet už šitokias pastangas, už didelį norą, ieškojimus.
Jai atitenka meduoliai ir kai kas asmeniško nuo manęs biggrin.gif Lauksiu atvykstančios arbatai .

Sveikinu... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 24 lapkričio 2012 - 16:49
Nenusimink, isora, nes as ir liudziu wink.gif sveikinimai laimetojams!

LaToja, vaizdas labai grazus smile.gif labai labai. Vien del to uzskaitau. Nors skirtumas tarp diafragmos labai nedidelis. Reikejo rinktis 1.4, 16 ir 22. Ar nera pas tave?

Bet kas ta bizyte taip ir nesupratau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.i.R.: 24 lapkričio 2012 - 16:55