Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(gotte @ 2012 11 23, 19:31)
Bože moj...nieko nekertu aš tame Zenite, skaitau angl instrukciją...krč... doh.gif  Say, gal nori į UK prilėkt biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man, paaiškino, tai kažkaip db moku nupyškint tikra to žodžio prasme... lotuliukas.gif
Atsakyti
ich-su ISO 1600 pas mane namie liejasi g.gif geriau su vaiku rezimu ir ISO 400 g.gif Dar i kompa sukelusi perziuresiu, na kaip nors smile.gif Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 23, 20:50)
ich-su ISO 1600 pas mane namie liejasi g.gif geriau su vaiku rezimu ir ISO 400 g.gif Dar i kompa sukelusi perziuresiu, na kaip nors smile.gif Aciu smile.gif

Kas cia per vaiku rezimas?
Atsakyti
Ant ratuko vaikas nupiestas biggrin.gif Ant A kazkaip idomiai blykste veikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 23, 20:50)

Kas liejasi ant ISO 1600? blink.gif pas mane triuksmai atsiranda dideli, bet bent jau sviesesnes foto buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 23, 19:31)
Bože moj...nieko nekertu aš tame Zenite, skaitau angl instrukciją...krč... doh.gif  Say, gal nori į UK prilėkt biggrin.gif

jei karališkai priimsi, laisvai biggrin.gif
o Tu rusiškai neskaitai? man aiškesnė instrukcija originalo kalba. nes zenitu naudotis gana lengva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 23, 20:36)
Kas liejasi ant ISO 1600? blink.gif pas mane triuksmai atsiranda dideli, bet bent jau sviesesnes foto buna smile.gif

Vaikas mano biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 23, 19:50)

tai pažiūrėk kokius nustatymus fotikas parenka įjungus vaikų režimą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 23 lapkričio 2012 - 20:44
susidubliavo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 lapkričio 2012 - 20:45
QUOTE(sayonara @ 2012 11 23, 20:38)
jei karališkai priimsi, laisvai biggrin.gif

o Tu rusiškai neskaitai? man aiškesnė instrukcija originalo kalba. nes zenitu naudotis gana lengva smile.gif

priimsiu ir džekdanielsu iš naujos čierkutės/fotojuostos dėžutės užvaišinsiu biggrin.gif

man rusiškai sunku jau...jei ką, tai reikės parsisiųsti ir rusišką instrukciją, tada duot MB skaityt ir verst g.gif išsinagrinėjau ISO lentelę dabar internete, pasižiūrėjau eksponometro batarkė kur randasi biggrin.gif
einu skaityt dar kartą apie diafragmą, nes nelabai kertu kaip ten jinai reguliuojasi g.gif

dar neatėjo mano juosta, tai neįdomu net.
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 23, 20:44)
tai pažiūrėk kokius nustatymus fotikas parenka įjungus vaikų režimą smile.gif

Kad viskas auto, bet galima pasireguliuoti smile.gif

Atsakyti
Seniau su Zenitu iš akies nusistatydavau išlaikymą..primeti ir viskas...o dabar božito...nieko nepamenu, nebemoku, bet patinka man ta nauja bala į kurią įsibridau...vežž ax.gif ir uostau tą Zenitą...kvepia oda...kvepia paauglyste man cool.gif
Atsakyti