Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Piešiau piešiau visą rytą, bet pavertus JB nelabai matos, kad ten tų spalvų yra, bet... Man gražiau, taip žiūrėjosi...

Mano Meilės šokis

user posted image

http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isora: 23 lapkričio 2012 - 12:18
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 23, 13:07)
sakei,kad nieko nesidomėjai apie blykstės.. siūlyčiau nors kiek pasidomėt apie jas, kažką paskaityt, kad atsirastų konkretūs klausimai.. nes ,kad dabar kažką pradėt aiškint, tai reiktų milijono klausimų tau užduot, kad žinot ką atsakyt. ką planuoji fotografuot? kodėl galvoji, kad tau blykstės reikia? kodėl integruotos blykstės neužtenka? kokiomis sąlygomis planuoji fotografuot?- dieną, naktį, patalpoj, kieme? juk dėl kažkokių priežasčių nusprendei,kad reikia blykstės, kažkokiomis sąlygomis tavęs netenkina fotografavimas be jos..

skaityk

http://www.efoto.lt/...lykste_issamiai
http://www.efoto.lt/...bininke_blykste

Tiksliau skaiciau kazka, bet dorai nesupratau biggrin.gif
Integruota kartais naudoju, bet visos saukia, kad ji baisuma g.gif .
Fotografuot patalpoj prastai apsviestoj reiktu, noreciau nakti mieste tarkim.
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2012 11 23, 08:54)
...Aciu dideliausias Vilnis! Pavyko ikelti i konkurso puslapi!!! 4u.gif

thumbup.gif Prašom wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 12:33)
Aciu.

Rytine Kava, matosi, kad daug laiko turi, jei nieko nesakančias žinutes rašinėji. Internetas platus - informacijos begalė, rašė juk merginos - kad nelabai naudoja. Jei norisi pasiskaityk ir pasidomėk internete.
Aš ir norėčiau, kad man susakytų kada kokius nustatymus nustatyt ir pasirinkt, kaip nuotrauką fs metu kadruot. Reikia eit bandyt ir daryt, klyst, klupt ir bandyt.

Beje man iš mano vestuvių, fotkės visos su blykste darytos - nepatiko tongue.gif.

Vat neturiu minčių šokio konkursui, tiksliau turiu bet reikia min. dviejų pagalbininkų kad ją įgyvendinčiau.... Mažoji miega, gal užsiimt ir bandyt išsiverst be tų dviejų pagalbininkų. g.gif

isora - man tavo mintis patiko, bet norėtųsi ir spalvotą variantą pamatyt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 23 lapkričio 2012 - 12:50
Tiksliau skaiciau kazka, bet dorai nesupratau  biggrin.gif
Integruota kartais naudoju, bet visos saukia, kad ji baisuma  g.gif .
Aciu.

jeigu tau nebaisuma tai ir fotkink sau ramiai su integruota, nes jei pati nesidomėsi nesimokinsi, neskaitinesi neeksperimentuosi su papildomai uždėta blyste gausi toki pat rezultata

Erika, kažka moku, jei nori gali prigriebt, bet nepažadu stebuklu smile.gif

gero jums savaitgalio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 23 lapkričio 2012 - 12:50
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 11:40)

Padorią blykstę gali nusipirkt apie tūkstantį pinigų išleidus, po poros nenaudojimo metų parduosi už pusę kainos. Būsi už 500 ramybę nusipirkus. Galvoju sveikata svarbiausia biggrin.gif O gal kaip tik, išmoksi, naudosi, Tau jos reiks, tai būsi tada teisingai 1000 investavus .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 23 lapkričio 2012 - 12:49

Aciu.

tu pasibandyk, gal tau integruotos užteks? aš turiu nusipirkus blykstę, bet jos nenaudoju, kai jau mirtinai reikia, tai integruotą panaudoju, greit baltą lapą kokį susirandu, pridengiu , kad išsklaidytų šviesą ir gerai būna.. aišku ne menams, bet tiesiog asmeniniui albumui, tai čia išsigelbėjimas.. ar tu komercijai nori naudot?

o naktį mieste net nežinau, baisu bus su integruota.. bus viskas juoda, ir tik žmogus matysis apšviestas.. nebent gal naujesniuose fotikuose yra integruotos blykstės sinchronizavimas pagal antrą užuolaidėlę.. jei nėra, tai tada nakčiai tikrai reiktų išorinės blykstės, nes tam ,kad matytųsi tarkim tolumoj miesto apsvietimas, tai reikia iso pakelt, išlaikymą ilgesnį parinkt, ir sinchronizuot blykstę pagal antrą užuolaidėlę, tam, kad išeksponavus kadrą blykstė po to apšviestų pirmą planą.. tada matysis ir miestas, ir žmogus apšviestas ir nesusiliejęs bus
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 23, 13:47)
Vat neturiu minčių šokio konkursui, tiksliau turiu bet reikia min. dviejų pagalbininkų kad ją įgyvendinčiau.... Mažoji miega, gal užsiimt ir bandyt išsiverst be tų dviejų pagalbininkų.  g.gif

sekmadieni anksti ryte atsikelk, atlek pas mus ir padėsim biggrin.gif aš nuo prmos dirbu

p.s. kelk tą idėją kur vakar minėjai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 lapkričio 2012 - 12:51
QUOTE(Yvette @ 2012 11 23, 12:50)
sekmadieni anksti ryte atsikelk, atlek pas mus ir padėsim  biggrin.gif  aš nuo prmos dirbu

p.s. kelk tą idėją kur vakar minėjai  smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif bus per vėlu jau. oki kelsiu kur vakar minėjau, bet reik tik pabaigt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 23, 12:48)
jeigu tau nebaisuma tai ir fotkink sau ramiai su integruota, nes jei pati nesidomėsi nesimokinsi, neskaitinesi neeksperimentuosi su papildomai uždėta blyste gausi toki pat rezultata

Erika, kažka moku, jei nori gali prigriebt, bet nepažadu stebuklu smile.gif

gero jums savaitgalio mirksiukas.gif

Mane, kad ant kelio užvestum, paskui jau pasieškosiu . Žinai, kai kartą metusoe reika biggrin.gif tai kažkaip ir prisiverst sunku. Gal parduot rytinei kavai už pusę kainos biggrin.gif ir ramu bus.

Pirkau prieš du metus, mažosios šventę darže nufotografavau, nevykusiai tiesa biggrin.gif Dar tokio lietuviečio gimtadienį vasario 16d. tema biggrin.gif iR vsio biggrin.gif
Atsakyti
Popietės pasiskaitymui GMB Akash
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 23 lapkričio 2012 - 13:42
Grazu

labai
labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 23 lapkričio 2012 - 13:57
Sveikos, niekaip neatlieku antruju ND, nes lauke vis lyja pas mus ( siuo metu randuosi Norvegijoje laikinai), o namie kaip s.... tamsu. Tad tik skaitau...straipsnius, patarimus, instrukcija. Bet, tiesa sakant, matyt ne veltui blondine esu, nelabai man ten aisku, kas parasyta fotiko naudojimo vadove. Tad nepasikuklinsiu ir paklausiu nikonisciu, ar galit man kas praktiskai pasakyt, kada koki ekspozicijos matavim geriau naudoti? Kuriam is: 3D color matrix II; center weighted ar spot jus teikiat pirmenybe? Na, atsiprasau, kad klausiu tokiu neidomiu ir techniniu dalyku, bet kiek ieskojau info, nelabai radau, tad galvoju, gal praktiskai kas paaiskins... blush2.gif
P.S. Labai patiko tiek ideja, tiek nuotrauka su segtuku sokio temai bigsmile.gif
Atsakyti