Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(bumbasi @ 2012 11 23, 07:25)
Pirkau neoriginalą čia . Veikia kuo puikiausiai, kol kas nesugedo. Ir kaina nedidelė, ir siuntimas nemokamas smile.gif

Ačiū, maniškiui tie už mažą kainą netinka g.gif Teks už 'didelę' kainą imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 23, 12:07)
nu tai kalk visada į kaktą (dauguma tie kurie lauke blykstę naudoja, būtent taip ir naudoja), ir nėra jokio ten mokslo žinok .. nusistatai visada vienodai, tiesiai į žmogų, blykstėj auto režimas, fotkini ir vargo nematai, visada šviesu, nieko nereik galvot  cool.gif

Vat ir nesupratau ar tu cia rimtai ar pasijuokdama cool.gif

Kalt i kakta galiu ir su integruota biggrin.gif
Atsakyti
Komercijai blykstė reikalinga, pirk ir nurimk. Viena ką turėsi padaryti, išmokti ja naudotis.

P.S Vienintele, o Tu moki su ja elgtis biggrin.gif važiuosiu į PS kursus, pasiimčiau parodytum, nes antri metai guli, dar nenaudota.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 23 lapkričio 2012 - 11:23
As esu uz didele kaina pulteli paemus, bet nesigailiu - zadu ateiti kaip trigeri blykstei naudoti. Be to, veikimo nuotolis 300 m. Gal kada pravers biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 23, 12:19)
Komercijai blykstė reikalinga, pirk ir nurimk. Viena ką turėsi padaryti, išmokti ja naudotis.

biggrin.gif
Aiskuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 11:11)
Vat ir nesupratau ar tu cia rimtai ar pasijuokdama  cool.gif

Kalt i kakta galiu ir su integruota  biggrin.gif

o tai kaip kieme fotografuot jei nera nei sienų , nei lubų? į dangų blykstę nukreipt?
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 23, 12:25)
o tai kaip kieme fotografuot jei nera nei sienų , nei lubų? į dangų blykstę nukreipt?

Nieko niekada nesidomejau del blykstes, tik labai istrigo ne karta, kad nekalt i kakta jos.
Nieko, issiaiskinsiu, gi ne lektuva sukonstruot.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 11:07)
Vienintele, o kokiom tom isskirtinem progom naudoji ?
Kas dar naudojat ir kada ax.gif ?

Eisiu pas kazka mokytis, o tai kol man dasus blondinei  biggrin.gif

tik neisižeisk bet man panašiai skabėtu klausimas, kada plauti mašina, nes vienam turi ji blizgeti kitam ir purvais apėjusi gera. Tai kad visi skirtingai jas naudoja, turi žinot kokio rez nori ir kaip to pasiekti. Kai pafotkinsi daugiau laiko suprasi ir tokių klausimų nekils mirksiukas.gif

Isora aš manau per daug stengies, daug kas turi natūraliai gautis, nespirgėk, nes jei ir su fotiku taip spirgi ... fotosesija neturi būt kažkoks geritukas, turi išanalizuoti situacija, šviesa, aplinka , pamatyti minusus ir pliusus, nebijotui modeliui pasakyt ka turi daryt, turi išmokt paskyt jei trugdo pagalvė ar fotelis ne vietoj ir dar daug dalykų. Tik po mano tokio parašymo engalvok kad reikia kaip flegmai vaikščiot žiūrinėt ir panašiai, manau supratai apie ka biggrin.gif
Atsakyti
Va taip ir dariau, isstumdžiau puse namų aš ten... lotuliukas.gif bet, namie taipppp tamsuuuu, visur.. plius sienos toookio ryškumo,oda iskart spalvuojasi... krc.. fsio, padesiu db fotika, nurimt reiks ir poto šviežia galva galvot..
Nes norisi, bet kai Š gaunas, geriau pailsėt vienam nuo kito... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2012 11 23, 12:34)
tik neisižeisk bet man panašiai skabėtu klausimas, kada plauti mašina, nes vienam turi ji blizgeti kitam ir purvais apėjusi gera. Tai kad visi skirtingai jas naudoja, turi žinot kokio rez nori ir kaip to pasiekti. Kai pafotkinsi daugiau laiko suprasi ir tokių klausimų nekils mirksiukas.gif

Gero rezultato noriu, "svarios masinos" biggrin.gif
Tai ir taip aisku, jei viska mokam, klausimu nera.
Jei norim ismokt, klausiam arba isvis geriau tegu nieks nieko neklausia, ieskom viska googlej, o cia dalinames nuotraukom konkursui.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 11:40)
Gero rezultato noriu, "svarios masinos"  biggrin.gif
Tai ir taip aisku, jei viska mokam, klausimu nera.
Jei norim ismokt, klausiam arba isvis geriau tegu nieks nieko neklausia, ieskom viska googlej, o cia dalinames nuotraukom konkursui.

sakei,kad nieko nesidomėjai apie blykstės.. siūlyčiau nors kiek pasidomėt apie jas, kažką paskaityt, kad atsirastų konkretūs klausimai.. nes ,kad dabar kažką pradėt aiškint, tai reiktų milijono klausimų tau užduot, kad žinot ką atsakyt. ką planuoji fotografuot? kodėl galvoji, kad tau blykstės reikia? kodėl integruotos blykstės neužtenka? kokiomis sąlygomis planuoji fotografuot?- dieną, naktį, patalpoj, kieme? juk dėl kažkokių priežasčių nusprendei,kad reikia blykstės, kažkokiomis sąlygomis tavęs netenkina fotografavimas be jos..

skaityk

http://www.efoto.lt/...lykste_issamiai
http://www.efoto.lt/...bininke_blykste
Atsakyti
Pas mus namie visos sienos ryskios, darem karta FS, gavosi g.gif Gal kai kur yra veidai ciut i geltonuma, tokios a la siltos foto biggrin.gif Vakar bandziau zaliai aprengta prie zalios sienos, pazaliavo pats biggrin.gif
Atsakyti