Prie pradziamokslio konkursu
Visos foto labai! Tiesiog pasikroviau siandiena graziu vaizdu ir turiningu emociju
Yvete, nuostabu. Baigiat uzkresti mane juosta. Nors, speju, kol kas dar suvargciau, juk kol gaunasi kazkas idomesnio padariau melejona kadru ir galiu paziureti, ar gavosi siekiamas rezultatas. O juostos tai nieka nepamatysiu dar kol kas bijau
QUOTE(sayonara @ 2012 11 23, 09:12)
Dekui Labai patiko
Tikiuosi ŠOKIS, vakare baigsis, stengiuos iš Š vašką spaust, net piešiu atsisėdus...
Dzenkuje, už žiūrinius...
Dzenkuje, už žiūrinius...
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 10:33)
O man reik per kelias dienas apsisprest ar imt blykste.
Negi ten labai didelis mokslas su ja ?
O baznyciose LT leidzia naudot blykste?
Didelis... Blykste pati turi prisijaukint ir poto dar kartu su fotiku sujungt, kad darytu tą ką turi daryt, bažnyčioj lubos aukštos, neatsimuš gerai...
Vakar draugę fotkinau Na ko man taip nesiseka paskutiniu metu išvis, nu senia grybą pjoviau bet db atrodo spec., kas pagalius į ratus kaišo.... Bet nesiplėsiu ir neverkšlensiu,ns ir taip isterikės verksnės vaizdą sudarius..
Aš noriu visas pagirt, šaunuolė, kad stengiatės... ŠAUNUOLĖS..
Palaukit su sokio konkursu iki 6 ok? Nebalsuokit dar iki 6 val.
QUOTE(Yvette @ 2012 11 23, 10:56)
Su kokiu fotiku fotkinta?
QUOTE(isora @ 2012 11 23, 11:36)
Didelis... Blykste pati turi prisijaukint ir poto dar kartu su fotiku sujungt, kad darytu tą ką turi daryt, bažnyčioj lubos aukštos, neatsimuš gerai...
Lauke irgi nera lubu, bet ji naudojama
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 10:33)
O man reik per kelias dienas apsisprest ar imt blykste.
aš pasakysiu tik tiek, turiu labai išskirtinėm progom naudoju, bet parktiškai dar nesu gavusi su ja kadru kurie man patiktu, taip ji pagerina rezultata, komercijai manau būtinas priedas, kad būtum pasiruošęs bet kokiom sąlygom, bet o tačiau...
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 23, 10:57)
Lauke irgi nera lubu, bet ji naudojama
nu tai kalk visada į kaktą (dauguma tie kurie lauke blykstę naudoja, būtent taip ir naudoja), ir nėra jokio ten mokslo žinok .. nusistatai visada vienodai, tiesiai į žmogų, blykstėj auto režimas, fotkini ir vargo nematai, visada šviesu, nieko nereik galvot