Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Suprem @ 2012 11 22, 23:56)
Tikrai? Sakau jei savęs nepaveiksluočiau, tai kam man tie 30 m  g.gif Kaina skiriasi 10 svarų, mąstysiu iki rytojaus  smile.gif

Suprem, koks fotoaparatas? smile.gif Nikon(aš turiu nikon d90)? Jei taip, turiu hama pultelį be laido ir kuo puikiausiai veikia smile.gif. Kol kas dar nesiskundžiu (nereklama čia tongue.gif)....
Va kokį, gal ir tau tiks...

Vokieciu amazon

Pandre - patinka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 23 lapkričio 2012 - 00:23
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 23, 00:21)
Suprem, koks fotoaparatas? smile.gif Nikon(aš turiu nikon d90)? Jei taip, turiu hama pultelį be laido ir kuo puikiausiai veikia smile.gif. Kol kas dar nesiskundžiu (nereklama čia tongue.gif)....
Va kokį, gal ir tau tiks...

Vokieciu amazon

Kiek suprantu 3100D netinka g.gif Pažiūrėsiu pas vokiečius, gal eurais pigiau bus 4u.gif
Atsakyti
pandre gražu, tikrai spėjai:)

QUOTE(Suprem @ 2012 11 22, 23:56)
Tikrai? Sakau jei savęs nepaveiksluočiau, tai kam man tie 30 m  g.gif Kaina skiriasi 10 svarų, mąstysiu iki rytojaus  smile.gif

aš su laidu nepirkčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 22, 22:53)
Super bigsmile.gif

Pažiūrėjau distancinius ebay, kainų visokių, pagal ką rinktis? Turbūt reikia wireless, nes laido ilgis metras g.gif

Pirkau neoriginalą čia . Veikia kuo puikiausiai, kol kas nesugedo. Ir kaina nedidelė, ir siuntimas nemokamas smile.gif
Atsakyti
Ryto žiūriniai: Noell S. Oszvald
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 23, 09:12)

Ačiū, patiko smile.gif
Atsakyti
Labas rytas... as siandien bandysiu foto ikelt temai....privalau....
Per nakt puodelius dauziau- nifiga toks sokis neisejo...siandien meginsiu kita minti. verysad.gif
Atsakyti
...Aciu dideliausias Vilnis! Pavyko ikelti i konkurso puslapi!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 23 lapkričio 2012 - 09:02
noisy, palikau flickre po viena foto ilgą komentarą visai serijai. gal neįsižeisi, bet nepagyriau. bet Tavo atkaklumas, darbštumas mane žavi smile.gif
Atsakyti
Kada startas balsuoti už "Šokį"? Laukiu, merginos tikrai gerai padirbėjo!

Atnešu lapkritinį šerkšną smile.gif Iš tikrųjų tai ne šerkšnas, bet man labai panašu pasirodė...

user posted image
Atsakyti
dainuojamoji poezija

user posted image
Papildyta:
Ačiū už komentarus mano foto.

Pandre, žavinga tavo mergaitė. Ir foto.
Atsakyti
As vel pameciau Dainos tema flickr puslapy. unsure.gif
Atsakyti