QUOTE(Maggie @ 2012 11 19, 13:23)
labai laukiu, kai gausi veidrodinuka. kuri laika vis norejau pasakyti, kad jei kam jo reikia, tai tikrai tau.
kaledinis vaikas man nelabai. bet as alergishka velykiniam, kalediniam, helovinishkiem/ir t.t. vaikam, tai nuomone tokia gan subjektyvi. del spalvu - labai padetu RAW (ypac kai toks dirbtinis sudetingas apsvietimas, per RAW labai lengva pataisyt ir nustatyt teisinga WB). bet ar jis yra muilinese? as to nezinau.
Kaaaaip man geeeera girdėti
Čia toooks įvertinimas mano žaidimams ir mano potencialui... Aš labai noriu veidrodinuko. Fotografuodama ir pati kiek džiaugsmo apturiu, o jei dar kitus pradžiugint pavyksta, tai taip smagu viduj būna... Nerealiai. Ir apskritai, man patinka džiuginti žmones
O dėl tų kalėdinių vaikų - sutinku, čia nei didelio meno, nei originalumo ieškot nereikia, galima žiūrėt tik į techniką
Ir man aktualu buvo tos spalvos tose nuotraukose, ko pridėt, ko atimt, kuo paspalvint naudojant sluoksnius... Žinau, kad iš š. vaško neišspausi
, bet o gal... O paskui pergalvojau, kad laiko aš turiu nemažai, o ir vaikas niekur neprapuls, tad aš galiu kartot kartot kartot kartot kaaaartot kadrus iki kol bus taip, kad nieko geresnio fotoaparatas jau nebeišspaus...
O dėl RAW, tai mano lumixas jį turi. Telpa 10 nuotraukų, atrodo. Retkarčiais padarau vieną kitą kadrą šituo režimu, kai turiu laiko ir nereikia didesnio kiekio nuotraukų