Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tas ištampymas davė savo žavesio, bet truputį buvo per daug. Gražus šiaip darbas, patinka apdirbimas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2012 11 22, 15:17)
man tai 1 variantas zymiai geresnis. gal kazkaip kudint koja..?

Gal tiesiog mažint patampymą 50 proc ir žiūrėt, koja man normaliai. Bet iš esmės pritariu tau, tas patampymas davė kažkokį gilumo įspūdį, nemoku paaiškint
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 11 22, 15:17)
man tai 1 variantas zymiai geresnis. gal kazkaip kudint koja..?

tai tą koją iš nepratampytos fotkės įdėt ir visks..
Papildyta:
kur tas efektas randasi? bandau padaryt tą koją, bet reikia vėl efektą tą uždėt..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 22, 16:33)
tai tą koją iš nepratampytos fotkės įdėt ir visks..
Papildyta:
kur tas efektas randasi? bandau padaryt tą koją, bet reikia vėl efektą tą uždėt..

Filter-Lens correktion
Atsakyti
nu va koja smile.gif tik per layerius reiktų vėl tą suoliuką sutvarkyt, kad išlenktas būtų, bet aš nežinau kur to efekto ieškot koks uždėtas buvo..

user posted image
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 15:41)
Filter-Lens correktion

o parametrai kokie?

nu žodž, pratrink sluoksnį ,"pasiimk" tą koją pratrindama nuotraukos apačią iš pirmos foto, ir vėl dėk sluoksnį suoliukui išlenkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 22, 16:44)
nu va koja smile.gif  tik per layerius reiktų vėl tą suoliuką sutvarkyt, kad išlenktas būtų, bet aš nežinau kur to efekto ieškot koks uždėtas buvo..

user posted image
Papildyta:
o parametrai kokie?

nu žodž, pratrink sluoksnį ,"pasiimk" tą koją pratrindama nuotraukos apačią iš pirmos foto, ir vėl dėk sluoksnį suoliukui išlenkt smile.gif

Aha aciu. biggrin.gif Tipo supratau. biggrin.gif cool.gif As dar tokiu fokusu nemoku daryti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 22, 16:44)

o parametrai kokie?

15 mm f2,8 Fisheye
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 15:48)
Aha aciu.  biggrin.gif Tipo supratau.  biggrin.gif  cool.gif  As dar tokiu fokusu nemoku daryti.  smile.gif
Papildyta:

15 mm f2,8 Fisheye

nerandu vapšė aš tokio, pas mane lens correction visai kitus dalykus rodo biggrin.gif

tai nesudėtinga, pasiim,kad background būtų neiškraipyta fotkė, o antras layeris ta iškraipyta. Ir tam antram layeriu nutrink nuotraukos apačią.
Tada flatten image pasidarai, pasidarai du vienodus layerius. ir tada dedi tą savo efektą su visais tais pačiais iškraipytais nustatymais ant pirmo apatinio layerio. ir tada paspaudus ant viršutinio layerio, nutrini tą suoliuką, ir jis išlenktas "išlys" iš apačios, nežinau ar supratai biggrin.gif
Atsakyti
Su Photoshop liquify galima lengvai sutvarkyt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 22, 15:53)
Su Photoshop liquify galima lengvai sutvarkyt

o nu, va, rimtai, dar tiesesnis kelias biggrin.gif mano variantas per aplinkui gaunas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 11 22, 15:57)
o nu, va, rimtai, dar tiesesnis kelias biggrin.gif mano variantas per aplinkui gaunas  biggrin.gif

jo, neapsimoka kūno proporcijų su layeriais tvarkyt, vien ką zonų pažymėjimas duoda, nu tas raudonas daiktas, kur neleidžia liest ko nereik
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 22 lapkričio 2012 - 15:59
QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 22, 15:59)
jo, neapsimoka kūno proporcijų su layeriais tvarkyt, vien ką zonų pažymėjimas duoda, nu tas raudonas daiktas, kur neleidžia liest ko nereik

nu ne, aš ne taip darau, nu nesvarbu smile.gif kad gaut tą patį rezulatą gaut daug būdų yra
Atsakyti
Ohohooo, kiek foto, kristukass, šaunuolė, kad taip sugebi auto varyt.. thumbup.gif mirksiukas.gif

Dėl kalibravimo, tai joo, spalvos tokios šaltos pasidarė.. unsure.gif čia reik priprast,ane? biggrin.gif nes man išvis db negražu... lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristukass, patiko man tavo foto, visos idomios smile.gif ypac patiko paskutine 4u.gif
Isora, tu jau turi FB savo puslapi bigsmile.gif tapau siandien tavo gerbeja biggrin.gif
Atsakyti