Savory, pats geriausias modelis pati sau. Sunku su drasiais ir viskam pasirasanciais modeliais. As nebijau nei salcio nei ledinio vejo nei sniego nei krusos. Tad sau puikiai tinku. Tik kad baisiai jau sunku save fotkint.
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 11:55)
Savory, pats geriausias modelis pati sau. Sunku su drasiais ir viskam pasirasanciais modeliais. As nebijau nei salcio nei ledinio vejo nei sniego nei krusos. Tad sau puikiai tinku. Tik kad baisiai jau sunku save fotkint.
Super! O dar kai modelis toks grazus ir figuringas, isvis paprasta
Pamirsau pagirti maggie, idomus sprendimas, labai netiketas tokia nedidele istorija is visu nuotrauku
QUOTE(sayonara @ 2012 11 22, 08:40)
jo jo, anksčiau,kai fotografai dar fotkino su juostiniais fotoaparatais, jie nešiodavo specialias medžiotojų liemenes. medžiotojai į mažas kišenikes susidėdavo šovinius, o fotografai - juosteles. ne kartą esu mačius, kaip žiemą kokiam renginy išsitraukia juostelės konteinerį ir išgeria jo turinį, pasišildo, tskant aš tai mašinoje tuščius konteinerius vežiojuos, mažu prireiks.. išgerti
jooo...
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 22, 10:02)
O visumoj tai fainai, daug turėčiau ką pasakyt, nežinau tik ar mokėsiu užrašyt
bet būtų tikrai smagu, kad pakomentuotum konkursines foto
QUOTE(gotte @ 2012 11 22, 12:36)
hehehe pati niekada negeriu, jei vairuoju, bet nu mažu striokas kam bus
Man vienas dalykas krenta i akis sioje nuotraukoje. Idomu kaip kitiems?
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 14:28)
veidas kažkaip ištemptas
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 15:28)
man labai patiko sis kadras, toks "tempiantis i vidu". kliuna koja, didele, masyvi, neproporcinga.
QUOTE(Maggie @ 2012 11 22, 14:34)
man labai patiko sis kadras, toks "tempiantis i vidu". kliuna koja, didele, masyvi, neproporcinga.
man irgi smagus kadras
dėl kojos, tai ji dėl to, kad ištiesta, atrodo didelė ir po to kadangi valties pagalys ją dalina į dvi dalis ties keliu, koja nuo kelio atrodo stora, nes kaip tik ten blauzdos pati storiausia vieta pasimato.
Na stai be jokiu "istampymu"
Man pirmas variantas idomesnis. Tik peda ta milziniska nepatinka.
Man pirmas variantas idomesnis. Tik peda ta milziniska nepatinka.
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 14:28)
be korekcijų fainesnė, o šitos veidas kaip su volu pervažiuotas .. tokios drąstiškos korekcijos portretams kažkaip nea... IMHO
QUOTE(gotte @ 2012 11 22, 15:46)
liuks
man tai 1 variantas zymiai geresnis. gal kazkaip kudint koja..?