Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Savory, pats geriausias modelis pati sau. biggrin.gif Sunku su drasiais ir viskam pasirasanciais modeliais. As nebijau nei salcio nei ledinio vejo nei sniego nei krusos. biggrin.gif Tad sau puikiai tinku. Tik kad baisiai jau sunku save fotkint. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 11:55)
Savory, pats geriausias modelis pati sau.  biggrin.gif Sunku su drasiais ir viskam pasirasanciais modeliais. As nebijau nei salcio nei ledinio vejo nei sniego nei krusos.  biggrin.gif Tad sau puikiai tinku. Tik kad baisiai jau sunku save fotkint.  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Super! bigsmile.gif O dar kai modelis toks grazus ir figuringas, isvis paprasta thumbup.gif

Pamirsau pagirti maggie, idomus sprendimas, labai netiketas smile.gif tokia nedidele istorija is visu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 11 22, 08:40)
jo jo, anksčiau,kai fotografai dar fotkino su juostiniais fotoaparatais, jie nešiodavo specialias medžiotojų liemenes. medžiotojai į mažas kišenikes susidėdavo šovinius, o fotografai - juosteles. ne kartą esu mačius, kaip žiemą kokiam renginy išsitraukia juostelės konteinerį ir išgeria jo turinį, pasišildo, tskant aš tai mašinoje tuščius konteinerius vežiojuos, mažu prireiks.. išgerti biggrin.gif

lotuliukas.gif jooo...

QUOTE(erikamaja @ 2012 11 22, 10:02)
O visumoj tai fainai, daug turėčiau ką pasakyt, nežinau tik ar mokėsiu užrašyt smile.gif

bet būtų tikrai smagu, kad pakomentuotum konkursines foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 22, 12:36)
lotuliukas.gif jooo...
bet būtų tikrai smagu, kad pakomentuotum konkursines foto 4u.gif

hehehe pati niekada negeriu, jei vairuoju, bet nu mažu striokas kam bus biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

Man vienas dalykas krenta i akis sioje nuotraukoje. Idomu kaip kitiems? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 14:28)
Man vienas dalykas krenta i akis sioje nuotraukoje. Idomu kaip kitiems?  blush2.gif  smile.gif

veidas kažkaip ištemptas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 22 lapkričio 2012 - 14:33
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 15:28)
Man vienas dalykas krenta i akis sioje nuotraukoje. Idomu kaip kitiems?  blush2.gif  smile.gif

man labai patiko sis kadras, toks "tempiantis i vidu". kliuna koja, didele, masyvi, neproporcinga.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 11 22, 14:34)
man labai patiko sis kadras, toks "tempiantis i vidu". kliuna koja, didele, masyvi, neproporcinga.

man irgi smagus kadras drinks_cheers.gif

dėl kojos, tai ji dėl to, kad ištiesta, atrodo didelė ir po to kadangi valties pagalys ją dalina į dvi dalis ties keliu, koja nuo kelio atrodo stora, nes kaip tik ten blauzdos pati storiausia vieta pasimato.
Atsakyti
Na stai be jokiu "istampymu" smile.gif

user posted image

Man pirmas variantas idomesnis. Tik peda ta milziniska nepatinka. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 lapkričio 2012 - 14:46
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 14:45)
Na stai be jokiu "istampymu"  smile.gif

liuks drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2012 11 22, 14:28)

be korekcijų fainesnė, o šitos veidas kaip su volu pervažiuotas .. tokios drąstiškos korekcijos portretams kažkaip nea... IMHO tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 22, 15:46)

man tai 1 variantas zymiai geresnis. gal kazkaip kudint koja..?
Atsakyti