Sveikinimai "Zmogaus" temos nugaletojams
kristukass, man labiausiai patinka is tu triju vidurinioji, dar antroji idomi, remai gal nelabai limpa.
Maggie, smagiai tavo solis susiziurejo. Smagu, kai paziureta kitaip
Straipsnyje ir man pasirode pilkesne tavo foto. Siaip sveikinu
noisy-B,kiek zmoniu - tiek nuomoniu
Is keturiu man apatine kairioji, nors kaip koliaziukas man irgi smagiai susiziuri, kojytes sukryziuotos ant laiptu irgi nice
Patiko gulinti ant laiptu sokeja, bet gal temos "Sokis" ji neatskleidzia... Sauniai padirbeta
isora, man pirminis var labiau patinka, kaklas nekaip atrodo. antrame var labai numuilinai veida. Paakius tvarkant reikia atsargiai... Ten buvo seseliai, numuilinai, bet juoduma po akimis liko. Jei darai tai PS, paimk pipetuke spalva nuo skruosru ir naujame sluosnyje kazkur su 20 Opacity ir 20 Flow, pabraukyk teptuku po akimis, tada padaryk lengva sluosnio permatomuma pagal poreiki
Taip pat su kaklu gali pazaisti. Na taip as darau...
Savory, graziai padirbejai sventine tema
Smagiai
Pasiulyciau dar su labiau atverta diafragma paeksperimentuoti. Bent mane fone issilieje eglutes svieseles ir pan. veza
Dar kiek kliuvo landuotas su raudonom juostelem pledas, man lyg noretusi vienspalvio arba to balto, kur ant lovos buvo patiestas, ypac nuotraukoje su kojinemis
gotte, uch karstai tu
Vilnis, labai aciu uz "Dancers among us" nuoroda. Zaviuosi zmonemis, kurie tokius projetus sugeba kurti
je t'aime dailu, jausminga ir tavo stiliuke
Miss K, ciuciko foto is arciau labiau patiko: sviesa, spinduliukai fone, kreslas, ciucikas, antrojoje - man per daug jau visko