Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Miss K @ 2012 11 21, 23:33)
sakyciau i lauka eit, ale ten medziai is galvu auga ir masinos i kadra lenda...

lotuliukas.gif
Šalta lauke, neišrengsi gi vaiko papozuoti tongue.gif
Labos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 23:25)
Jei suzoominu iki 105, tada biškį krust ir plaukia ne tik fonas...  biggrin.gif

nu tai tokiu atveju - fotika ant statyvo. jei tokio ner - tada ant kalno knygu.

kiekvienam pasiteisinimui ir atsakymas, net ir be melejono pinigu technikai.

pasake ji, ir nuejo toliau nefotografuoti lotuliukas.gif gausiu as itariu greit cia i dantis ir eisiu namu darbu daryt, kad tiek pliurpiu ir nieko nedarau lotuliukas.gif ateinu karta i 3 men, paloju paloju ir vel dingstu, o rezultatu nulis. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 11 22, 00:33)
jaja, as tai nuejau paprasciausiu keliu - nusipirkau objektyva sviesesni  tongue.gif tai kai pykstelejau karta savo tamsioj kamurkej, tai net isdege viskas nuo sviesumo  tongue.gif

Koki?

Sveikos, esat bande taip? :
http://www.flickr.co...plaat/10362363/

Noriu pabandyt, bet nezinau kur tokia dezute gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 23:27)
Ar gali parašyti šitos merginos ūgį? (maždaug)

Aiškuma. Tai pati būsi pritrumpinus jai kojas biggrin.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 21, 23:50)
Koki?

Noriu pabandyt, bet nezinau kur tokia dezute gaut  g.gif

Čia dėžutė nuo juostelės, tereikia pačiai išsipjauti.
Mūsų "juostelinės" tekilą iš tokių geria biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 22 lapkričio 2012 - 00:07
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 22, 01:03)
Čia dėžutė nuo juostelės, tereikia pačiai išsipjauti.

As zinau, kad nuo juosteles dezute, bet va nezinau kur man ja gaut ax.gif
Vienkartines stopkes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 22, 00:03)

nu nieko sau... hihihi.gif tipo jeigu dabar fotkinsiu su juosta jau kaip ir prie chebros būsiu biggrin.gif reiks pamėgint tokiu būdu atšvęst pirmos juostos išfotkinimą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 11 22, 00:08)
As zinau, kad nuo juosteles dezute, bet va nezinau kur man ja gaut  ax.gif
Vienkartines stopkes  biggrin.gif

Kuriam krašte esi? Išgersim tekilos, duosiu biggrin.gif turiu tokių iš praeities biggrin.gif
QUOTE(gotte @ 2012 11 22, 00:12)
nu nieko sau... hihihi.gif  tipo jeigu dabar fotkinsiu su juosta jau kaip ir prie chebros būsiu biggrin.gif reiks pamėgint tokiu būdu atšvęst pirmos juostos išfotkinimą biggrin.gif

alc.gif hihihi.gif sava būsi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 22 lapkričio 2012 - 00:35
Ėėėėėė,o kaip kaklą gelbėt.. išvis man ta Fs fuj... doh.gif unsure.gif

NOISY!!!!! Paskutinė lb super!!! wub.gif

YVETTE, gražuu.. wub.gif

Dėl stopkės, taj jau maž reiks 5dieni išgert.. biggrin.gif
Atsakyti
Man po tokiu prof. balerinu fs ir siaip graziu seksualiu moteru, nebesinori ir deti kazka. blink.gif Taciau kritikos labai norisi. biggrin.gif

Ar kas nors i tema??? Sokio temai tiktu??? blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Užpakaliukas OK, šiaip įdomu, tik gal kažkoks nesuderinamumas žmogaus su aplinka, bet įdomu nagrinėti. Paskutiniajame trio apdirbimas prašo maldauja kontrasto smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 22 lapkričio 2012 - 02:00
QUOTE(Miss K @ 2012 11 21, 23:42)
nu tai tokiu atveju - fotika ant statyvo. jei tokio ner - tada ant kalno knygu.

kiekvienam pasiteisinimui ir atsakymas, net ir be melejono pinigu technikai.
pasake ji, ir nuejo toliau nefotografuoti  lotuliukas.gif gausiu as itariu greit cia i dantis ir eisiu namu darbu daryt, kad tiek pliurpiu ir nieko nedarau  lotuliukas.gif ateinu karta i 3 men, paloju paloju ir vel dingstu, o rezultatu nulis.  lotuliukas.gif

greit ND daryt, pati prisiprašei, dantų neleisim smile.gif

QUOTE(isora @ 2012 11 22, 00:52)
Ėėėėėė,o kaip kaklą gelbėt.. išvis man ta Fs fuj... doh.gif  unsure.gif

kaklą gelbėk gelbėjimo būdu lotuliukas.gif

Noisy man paskutine tavo labai graži, turi trūkumu, bet užkabino ir nenoriu prie nieko kabinėtis
YVETTE patiko kur flickr įkėlej
kristukasspirmoji ir antra privertė stabtel panagrinėt, patiko. Koliažas man su apdirbimu šiek tiek perspausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 22 lapkričio 2012 - 04:27
Sveikinimai "Zmogaus" temos nugaletojams smile.gif

kristukass, man labiausiai patinka is tu triju vidurinioji, dar antroji idomi, remai gal nelabai limpa.

Maggie, smagiai tavo solis susiziurejo. Smagu, kai paziureta kitaip smile.gif Straipsnyje ir man pasirode pilkesne tavo foto. Siaip sveikinu smile.gif

noisy-B,kiek zmoniu - tiek nuomoniu smile.gif Is keturiu man apatine kairioji, nors kaip koliaziukas man irgi smagiai susiziuri, kojytes sukryziuotos ant laiptu irgi nice smile.gif Patiko gulinti ant laiptu sokeja, bet gal temos "Sokis" ji neatskleidzia... Sauniai padirbeta smile.gif

isora, man pirminis var labiau patinka, kaklas nekaip atrodo. antrame var labai numuilinai veida. Paakius tvarkant reikia atsargiai... Ten buvo seseliai, numuilinai, bet juoduma po akimis liko. Jei darai tai PS, paimk pipetuke spalva nuo skruosru ir naujame sluosnyje kazkur su 20 Opacity ir 20 Flow, pabraukyk teptuku po akimis, tada padaryk lengva sluosnio permatomuma pagal poreiki wink.gif Taip pat su kaklu gali pazaisti. Na taip as darau...

Savory, graziai padirbejai sventine tema smile.gif Smagiai smile.gif Pasiulyciau dar su labiau atverta diafragma paeksperimentuoti. Bent mane fone issilieje eglutes svieseles ir pan. veza smile.gif Dar kiek kliuvo landuotas su raudonom juostelem pledas, man lyg noretusi vienspalvio arba to balto, kur ant lovos buvo patiestas, ypac nuotraukoje su kojinemis smile.gif

gotte, uch karstai tu smile.gif

Vilnis, labai aciu uz "Dancers among us" nuoroda. Zaviuosi zmonemis, kurie tokius projetus sugeba kurti smile.gif

je t'aime dailu, jausminga ir tavo stiliuke smile.gif

Miss K, ciuciko foto is arciau labiau patiko: sviesa, spinduliukai fone, kreslas, ciucikas, antrojoje - man per daug jau visko smile.gif
Atsakyti