Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 21, 21:40)
Aš manau, kad vaikus išauginsi ir galėsi galvot. Gaila, kad man neiišėjo iškart vaikučių, bet nėra čia ko gailėtis iš tikrųjų.

Tai jau kiekvienam savas kelias.

Aš kai pagalvoju, tai manau viskas vietoj ir laiku, gražiai gyvenimas teka, teka taip, kaip matyt ir turi tekėti, ir aš jį myliu tokį.

isora, man abiejų apdirbimas nepatinka schmoll.gif ir dėl kaklo pritariu 4u.gif

noisy-B, o kaip spalvotos atrodo? norėtųsi pamatyt ax.gif man ketvirtoji labiausiai, tik centravimas gal nelabai, visose foto norėtųsi įdomesnio kadravimo. O šiaip šaunuolė 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 23:34)
Mano foto šokio konkursui  blush2.gif  niekaip nesugalvojau kurią dėt...

man trečioji labai patinka.

O čia mano foto konkursui.
Verčiau jb, nes spalvotoje batukai tarp visko pasimetė.
Tik sutariam, nesakykit gali geriau. Būčiau galėjusi, būčiau padariusi smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sudėjau daugiau baletinos foto čia, dar nejudesy fotografavau, paskui sumesiu, jei kam smalsu:
http://www.flickr.co...otos/noisyhome/

Baaa, gal galima dar šitą dėt konkursui?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 23:51)
Baaa, gal galima dar šitą dėt konkursui?

O man sita labiausiai patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 21, 23:50)

noisy-B, o kaip spalvotos atrodo? norėtųsi pamatyt ax.gif man ketvirtoji labiausiai, tik centravimas gal nelabai, visose foto norėtųsi įdomesnio kadravimo. O šiaip šaunuolė 4u.gif

nėra spalvotų, kur sudėtos į vieną keturios... smile.gif
wa, įmečiau vienątą ketvirtą: http://www.flickr.co.../in/photostream
ačiū smile.gif baaa, biški sušąlom, aš tai aš, bet modeliukas... Turiu kelias idėjas, jau susitariau su ja, pavasarį susitiksime vėl smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 22:51)

Ar gali parašyti šitos merginos ūgį? (maždaug)
Atsakyti
QUOTE(erikamaja @ 2012 11 21, 22:44)
Atitraukti kiek galima nuo fono. Kuo mažesnis f.  Jei nėra galimybės, keisti objektyvą biggrin.gif  arba lokacijos vietą. 
Tokiom sąlygom fotografuojant gelbėtų  raw. 

O visumoj tai darant tokią nuotrauką tai reikėtų :
Sulaukti šviesesnės dienos.
Surasti vietą arčiausiai lango.
Sužiūrėti aprangos ir aplinkos spalvas.
P.S nors tos bangos tai mažiausiai kliūna.

Dėkinga. Vadinasi be objektyvo nieko nebus, nes tai šviesiausia vieta tokiu tamsiu metu g.gif Spalvas sužiūrėsiu, dabar jau pati matau. Kol kas išmėginsiu raw, bus ką veikti ax.gif

Tos kojos geriausios ax.gif

Yvette-galima tuos batukus kitaip padėti? Turėjau pati tokią mintį, tik batukų ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 22:51)
Sudėjau daugiau baletinos foto čia, dar nejudesy fotografavau, paskui sumesiu, jei kam smalsu:
http://www.flickr.co...otos/noisyhome/

sitaaaaaa

arba sita - va.

o tas keturias padeciau i archyva.

pasisakiau va savo nuomone tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 22:56)
Dėkinga. Vadinasi be objektyvo nieko nebus, nes tai šviesiausia vieta tokiu tamsiu metu  g.gif Spalvas sužiūrėsiu, dabar jau pati matau. Kol kas išmėginsiu raw, bus ką veikti  ax.gif

bus. lempa staline is sono pasistatyk, is kito sono - reflektoriu (balta lapa) ir bus.

o del fono 'plovimo', tai kokiu atstumu vaikas nuo tos sienos buvo? 1m? puse m? 2m?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miss K: 21 lapkričio 2012 - 23:01
QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 23:56)
Yvette-galima tuos batukus kitaip padėti? Turėjau pati tokią mintį, tik batukų ne smile.gif

deja, negaliu. Ne namuose fotografuota.
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 11 21, 23:00)
bus. lempa staline is sono pasistatyk, is kito sono - reflektoriu (balta lapa) ir bus.

Va šian vyrui sakiau, kad reikia stovo su aukštyn-žemyn stumdoma lempa, kažin labai į pievas nuvažiavau? Tiktų paprasta lempa su gaubtu? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Miss K @ 2012 11 21, 23:00)
o del fono 'plovimo', tai kokiu atstumu vaikas nuo tos sienos buvo? 1m? puse m? 2m?

Metras koks g.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 23:42)
cha cha biggrin.gif sukelsiu į flick smile.gif

eii, taip negalima. "teisingos fotkes" parinkimas - part of the process/success.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 22:56)
Dėkinga. Vadinasi be objektyvo nieko nebus, nes tai šviesiausia vieta tokiu tamsiu metu  g.gif Spalvas sužiūrėsiu, dabar jau pati matau. Kol kas išmėginsiu raw, bus ką veikti  ax.gif

Sakyk, o kokiu atstumu nuo lango čia?
Kodėl nesukai veiduku į langą?/ o rikaisi dirbtinį apšvietimą?
Jei dėl fono, tai jį galima susikurti.
Žinau, mūsų dienos tamsios šiuo metu, bet gerai paieškojus net ir prie 3.5 f galima surasti šviesos.
Mano galva pasirinkai netinkamą fotografavimui vietą.
Paieškok namuose šviesaus kampo, pasek laiką, pastebėk kada būna šviesiausia tam tikrose vietose ir tikrai manau išsiversi be elektros lemputės.
Atsakyti