Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(isora @ 2012 11 21, 22:50)
Bandysiu sudėt dabar čia abi..  unsure.gif  Sakau, nusigrybauju jaučiu dar plius ir su PS`u... po galais...  doh.gif
Nėr didelio skirtumo.. O dariau viską vienas prie vieno, gal dėl to..  unsure.gif

Man zinok senas variantas labiau patiko smile.gif naujas tamsesnis ir seseliai ant kaklo astresni g.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 21, 22:03)
Man zinok senas variantas labiau patiko smile.gif naujas tamsesnis ir seseliai ant kaklo astresni g.gif

aha. kaklas tai tikrai nekaip atrodo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 11 21, 22:07)
aha. kaklas tai tikrai nekaip atrodo...  unsure.gif

tai va,o daryta tas pats... blink.gif db reiks susidraugaut su naujom spalvom.. biggrin.gif

Bet db man da blogiau.. lotuliukas.gif nes išvis nusigrybausiu.. lotuliukas.gif tuoj išjungsiu tą spaiderį... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 11 21, 20:38)

Labai įdomiai, taip Maggie'iškai ir kaip tik šiand skaičiau apie šita spėdkelnes biggrin.gif kad jos skirtos tik privatiem šokiam smile.gif

Isora -> O tu leliuko patvarkyk ir sudėk viena šalia kitos.

Mergaitės foto [su saldainiu ir žaliais tapetais] komentarų neturiu, viskas jau išsalyta smile.gif Tamsu, spalvos nederančios, t.y. per mirgų marga. Tikrai tamsu. Pritariu vienintelei. Ir jooo, nd darei? Kodėl diafragma tokia didelė, o juk foną norėjai suplauti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo noisy-B: 21 lapkričio 2012 - 22:17
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 22:17)
Mergaitės foto [su saldainiu ir žaliais tapetais] komentarų neturiu, viskas jau išsalyta smile.gif Tamsu, spalvos nederančios, t.y. per mirgų marga. Tikrai tamsu. Pritariu vienintelei. Ir jooo, nd darei? Kodėl diafragma tokia didelė, o juk foną norėjai suplauti? smile.gif

Dariau tuos ND biggrin.gif
Diafragma pas mane kintama, susukau iki 50 ir automatiškai padidėjo, tuo pačiu ir foto patamsėjo... Foną tokiais atstumais plauna tik iki galo suzuminus, bet tada išvis tamsu schmoll.gif Dėl mirgu margu jau matau, tą pataisyti kitąkart mokėsiu 4u.gif
O kaip foną išplauti niekas ir nepasakėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 21, 21:14)

Isora, dzin tos spalvos, gebėk kaklą . Baisiakiškai atrodo.
Atsakyti
Mano foto šokio konkursui blush2.gif niekaip nesugalvojau kurią dėt... [ne tik iš šių 4]

user posted image
Atsakyti
Balsuočiau už 4 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 22:34)
Mano foto šokio konkursui  blush2.gif  niekaip nesugalvojau kurią dėt... [ne tik iš šių 4]

kur likusios? isrinksiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss K @ 2012 11 21, 23:39)
kur likusios? isrinksiu  tongue.gif

cha cha biggrin.gif sukelsiu į flick smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 11 21, 09:09)
labai liuksinė tema  bigsmile.gif  man labai patiko. Turėjau tris ar keturias foto suruošus prieš porą metų  smile.gif

Pamenu tas foto, dar dabar girdžiu ir per kūną šiurpuliukai bėgioja.

QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 16:52)
Patarkit ka su banguotais tapetais-fonu daryti g.gif Bandau su bluru patrinti, bet net su 100 nieko nesulieja, ka netaip darau g.gif

Atitraukti kiek galima nuo fono. Kuo mažesnis f. Jei nėra galimybės, keisti objektyvą biggrin.gif arba lokacijos vietą.
Tokiom sąlygom fotografuojant gelbėtų raw.

O visumoj tai darant tokią nuotrauką tai reikėtų :
Sulaukti šviesesnės dienos.
Surasti vietą arčiausiai lango.
Sužiūrėti aprangos ir aplinkos spalvas.
P.S nors tos bangos tai mažiausiai kliūna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikamaja: 21 lapkričio 2012 - 22:51
QUOTE(noisy-B @ 2012 11 21, 22:42)
cha cha biggrin.gif sukelsiu į flick smile.gif

jaja, ir nuoroda prasom, bo kaimas neranda pats.

o is tu keturiu tai pastumdyciau-papjaustyciau ir tada imciau ta issizergusia pritupusia.
Atsakyti