Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Savory @ 2012 11 21, 18:24)
si kur kas geresne 4u.gif ir ne tik del rankytes 4u.gif

Man sita irgi labiau smile.gif Jei dar kas del fono patars, tai bus visai liux smile.gif
Atsakyti
Tai gal fona bandei lieti jau pasviedinus ar dar ka? Jei taip, tai del to neleidzia. (man taip buvo pradzioj smile.gif ) pacioj foto man labiausiai kliuna spalvu balansas ir seseliai - veidukas raudonuoja, o zalias fonas labai netinka prie situ spalvu. Versciau i jb arba bandyciau mazint raudonuma.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 18:30)
Man sita irgi labiau smile.gif Jei dar kas del fono patars, tai bus visai liux smile.gif

aš parašysiu taip, jeigu matai kad tamsu ir neišeina nufotkint kad nuotrauka būtu švieisi, tai tempk vaika prie lango, f5.6 kam tokia didele? jei kitinis objektyvas vistiek prie vieno zoomo galo yra f3.5 tai tokia ir naudok, išloši šviesos. Ir šiaip suprantu kad savas vaikas pats mieliausiais bet spalvos man labai nedera, žali tapetai ir zužavas sijonas. Tapetų bangavimas man čia mažiausiia trugdo. Siūlau daugiau ekperimentuot kad supratsum kaip išnaudot esančią namuose šviesą. Ir aš čia nepiktai, bet reik kažkur išsireikšt kai kalbėt negali biggrin.gif
Atsakyti
Nedera ta siena, sakau jei sulieti ja ir nuimti zalumo truputi, tai gal butu geriau g.gif Vaikas kaip vaikas, mociutems tiks, sau noriu geriau, todel kalbek kiek norisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 21, 15:13)
Jėėėėz Maaarija.....

Sukalibravo monitoriu... Esu šoke, tikra to žodžio prasme... mega_shok.gif

oo. jauciu ir man reik. nors is jusu nusiskundimu del spalvu dar negirdejau. bet baisu, jei dirbu su pc ir esu "klaidoje" biggrin.gif ablomas bishki toks ;]
laukiu skirtumu foto.
QUOTE(Vilnis @ 2012 11 21, 15:25)
Pulteliai būna įvairūs ir priklauso nuo fotoaparato modelio, gali juos rasti tiek internete, tiek technikos parduotuvėse(nesu tikra ar LT būna). Vat.  4u.gif Sekmės  4u.gif

yra, tik jie kainuoja 60-80lt blink.gif as pirkau uz tokia kaina kadaise. bet jei zinociau, kad ebay galima uz 5 baksus paimt..
QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 20, 20:33)
Neišpildei šį kart idėjos, mano nuomone. Nepatinka kampas, neseksualus vyras, nedega manyje niekas žiūrint į nuotrauką.  Bet esi didelė šaunuolė ir tai ne koks tai torto gabaliukas situacijos pašvelninimui tie komplimentai, nes  fotkė nepatiko. Tiesiog labai daug bandai, darai, kaip viską spėji? biggrin.gif Ai, nors taip, nesimokai biggrin.gif Vis vien šaunuolis esi 

drinks_cheers.gif
del mokslu - bet ji augina du vaikus. cia dar sunkiau manyciau mirksiukas.gif
QUOTE(smalsi_ @ 2012 11 21, 17:38)
radau pažįstamą foto  smile.gif Smagu  biggrin.gif

u jums neatrodo, kad kazkoks grybas su spalvom?! blink.gif niekas lyg ir nieko nedare su mano foto (as pasakiau, kad jokiu budu neretusuotu savaip ir t.t.), nu bet skyriasi kaip diena ir naktis (yra flickr, galite pacios palyginti).

Sokis (spejau??), tuo paciu ir 47/52 (visai numire projektelis..). Privatus sokis mielieji biggrin.gif
Lap dance, for you, honey.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 11 21, 19:38)
drinks_cheers.gif
del mokslu - bet ji augina du vaikus. cia dar sunkiau manyciau  mirksiukas.gif

Nesąmonė yra lyginti šituos dalykus. Man pavyzdžiui ir mokytis, ir vaikus auginti yra malonumas, o kad ne dėl vaiko, o dėl mokslų neišsimiegu nuo pavasario ar B6 su kaliu ryju, nes širdis stoja, tai manau, kad tai tik laikina, jau toliau eiti neturiu kur, todėl reikia išnaudoti situaciją kiek begaliu. Nebegalėsiu sugrįžti atgal, kaip pasiklosiu, taip išmiegosiu.

Ir dar žinau, kad košę galiu virti ir užsimerkus, o rašyti nešviežia galva niekaip negaliu. Bet čia jau nesąmonė apie tai kalbėti, o užsiminiau apie mokslus, nes turėjau omenyje, kad turi sau daugiau laiko. Faktas tas, kad mama+dirbanti+studentė niekaip negali skirti sau laiko. Tik tiek, pasidžiaugti reikia, kai žmonės turi laiko pažaisti, kurti ir pan. smile.gif Kiekvienas pasirenkam savo kelius. Apžioti daugiau nei gali, o po to mirinėti, tai čia joks ne didvyriškumas, o kvailystė. Todėl ir nebefotkinu, o pavydžiu, kad kas sau gali leisti. Neturiu tam nė minutės, o jei nufotkinu ką, tai neįkeliu, taip ir stovi kortoj melejonas biggrin.gif Kalbu apie kadrus sau, tvarkymų turiu visiems šiems metams be jokios laisvos dienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vuniščia: 21 lapkričio 2012 - 20:23
Baikit gasdint su tais monikais...

Magie, man patiko. Ideja paprasta, bet net nesusimasciau, kad sokis gali buti ir toks. Patiko ispildymas ir apdirbimas.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 11 21, 19:38)
oo. jauciu ir man reik. nors is jusu nusiskundimu del spalvu dar negirdejau. bet baisu, jei dirbu su pc ir esu "klaidoje" biggrin.gif ablomas bishki toks ;]

del mokslu - bet ji augina du vaikus. cia dar sunkiau manyciau  mirksiukas.gif

u jums neatrodo, kad kazkoks grybas su spalvom?!

Bliamba, ir aš kartais pagalvoju apie spalvas, ypač kai pavarau actionus, tai nu ką aš žinau, slidus reikalas, nes tarkim padarau spalvas tokias ant ribos (tarkim nusaltinu kadra labai labai, noredama kazkoki efekta isgauti) ir tada pagalvoju, o vdrug monitorius grybauja, tai ką tuomet kitas žmogus mato g.gif

išauš mano laikas, aš žinau...ir aš tikiu, ir aš eisiu pirmyn cool.gif

man normaliai spalvos, labai patiko koliažas wub.gif megiškai taip pavarei, savam stiliuj bigsmile.gif jėga žinok. Jeigu pakritikuot biškį, tai viršutinėj eilėj antra iš dešinės foto man nepatinka, nes proporcijos išsikraipė.

QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 21, 20:22)
Nesąmonė yra lyginti šituos dalykus. Man pavyzdžiui ir  mokytis, ir vaikus auginti yra malonumas, o kad ne dėl vaiko, o dėl mokslų neišsimiegu nuo pavasario ar B6 su kaliu ryju, nes širdis stoja, tai manau, kad tai tik laikina, jau toliau eiti neturiu kur, todėl reikia išnaudoti situaciją kiek begaliu. Nebegalėsiu sugrįžti atgal, kaip pasiklosiu, taip išmiegosiu.

Ir dar žinau, kad košę galiu virti ir užsimerkus, o rašyti nešviežia galva niekaip negaliu. Bet čia jau nesąmonė apie tai kalbėti, o užsiminiau apie mokslus, nes turėjau omenyje, kad turi sau daugiau laiko. Faktas tas, kad mama+dirbanti+studentė niekaip negali skirti sau laiko.  Tik tiek, pasidžiaugti reikia, kai žmonės turi laiko pažaisti, kurti ir pan. smile.gif Kiekvienas pasirenkam savo kelius. Apžioti daugiau nei gali, o po to mirinėti, tai čia joks ne didvyriškumas, o kvailystė. Todėl ir nebefotkinu, o pavydžiu, kad kas sau gali leisti. Neturiu tam nė minutės, o jei nufotkinu ką, tai neįkeliu, taip ir stovi kortoj melejonas  biggrin.gif  Kalbu apie kadrus sau, tvarkymų turiu visiems šiems metams be jokios laisvos dienos.

Nu bet žinok svarbu sveikatos nepamest, o visa kita - sveikintina 4u.gif

Aš šiaip truputėlį dar turiu luktelėti, nes mano mažoji vos vienerių ir didžioji šiuo metu dar nelabai vaikšto po kojos lūžio (tiksliau nevaikšto praktiškai), darželis jos nutrauktas unsure.gif biškį jau durnėju namuose iš tiesų su abiem, nes matau, kad didžiąjai labai reikia chebros, bendravimo, žodžiu - daržo. Dar durnystė ta, kad UK nuo 3 metukų į darželį priima tik po 3 nemokamas valandas per dieną, jei nori daugiau - mokėk, o suma tai tokia nemenka. Bet mąstau, kad kai jau ligos baigsis, tai bandysiu grūst ją ten pilnai dienai kažkokiu būdu. Tada bus galima šviesesnėmis akimis pažiūrėti į ateitį... Bet ir tai, kol mažylei nesueis 3 metukai nelabai man šviečiasi kažkas...nes nuuu...turi išties būti turčius piniguočius, kad leisti abu vaikus pilnai dienai į daržą ir dar už mokslus susimokėti. O mokytis dievaži aš norėčiau... Bet po tokių tiradų pagalvoju, kad kitas gal eitų ir darytų, ir siektų net esamomis sąlygom...nu bet bliamba, kaip galvą besuku - nu nesusidėlioja kol kas man viskas ...

sorry už OT blush2.gif

o siaubeli, pavariau postą pusiau švepluodama, pusiau LT doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 21 lapkričio 2012 - 20:57
Hmmm...... Žinot, man rods gal ir pati kiek da nugrybauju su spalvom.. Na šiaip skirtumus aš ant kaikurių lb matau ant kai kurių nea.... Dėl actionu matyt... g.gif

Matyta visom, kaip šita? Spalvos ta prasme...

user posted image
Atsakyti
isora, nematau jokio didelio skirtumo tarp šitos ir anksčiau rodytų, būtent retušavimo prasme g.gif gal tas skirtumas būtų akivaizdesnis, jeigu sudėtum šalia abi foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 21, 20:56)

sorry už OT blush2.gif

o siaubeli, pavariau postą pusiau švepluodama, pusiau LT doh.gif  doh.gif  doh.gif

Aš manau, kad vaikus išauginsi ir galėsi galvot. Gaila, kad man neiišėjo iškart vaikučių, bet nėra čia ko gailėtis iš tikrųjų.
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 21, 21:33)
isora, nematau jokio didelio skirtumo tarp šitos ir anksčiau rodytų, būtent retušavimo prasme g.gif gal tas skirtumas būtų akivaizdesnis, jeigu sudėtum šalia abi foto mirksiukas.gif

Bandysiu sudėt dabar čia abi.. unsure.gif Sakau, nusigrybauju jaučiu dar plius ir su PS`u... po galais... doh.gif

user posted image

user posted image

Nėr didelio skirtumo.. O dariau viską vienas prie vieno, gal dėl to.. unsure.gif

Atsakyti