QUOTE(Maggie @ 2012 11 21, 19:38)
oo. jauciu ir man reik. nors is jusu nusiskundimu del spalvu dar negirdejau. bet baisu, jei dirbu su pc ir esu "klaidoje"
ablomas bishki toks ;]
del mokslu - bet ji augina du vaikus. cia dar sunkiau manyciau
u jums neatrodo, kad kazkoks grybas su spalvom?!
Bliamba, ir aš kartais pagalvoju apie spalvas, ypač kai pavarau actionus, tai nu ką aš žinau, slidus reikalas, nes tarkim padarau spalvas tokias ant ribos (tarkim nusaltinu kadra labai labai, noredama kazkoki efekta isgauti) ir tada pagalvoju, o vdrug monitorius grybauja, tai ką tuomet kitas žmogus mato
išauš mano laikas, aš žinau...ir aš tikiu, ir aš eisiu pirmyn
man normaliai spalvos, labai patiko koliažas
megiškai taip pavarei, savam stiliuj
jėga žinok. Jeigu pakritikuot biškį, tai viršutinėj eilėj antra iš dešinės foto man nepatinka, nes proporcijos išsikraipė.
QUOTE(Vuniščia @ 2012 11 21, 20:22)
Nesąmonė yra lyginti šituos dalykus. Man pavyzdžiui ir mokytis, ir vaikus auginti yra malonumas, o kad ne dėl vaiko, o dėl mokslų neišsimiegu nuo pavasario ar B6 su kaliu ryju, nes širdis stoja, tai manau, kad tai tik laikina, jau toliau eiti neturiu kur, todėl reikia išnaudoti situaciją kiek begaliu. Nebegalėsiu sugrįžti atgal, kaip pasiklosiu, taip išmiegosiu.
Ir dar žinau, kad košę galiu virti ir užsimerkus, o rašyti nešviežia galva niekaip negaliu. Bet čia jau nesąmonė apie tai kalbėti, o užsiminiau apie mokslus, nes turėjau omenyje, kad turi sau daugiau laiko. Faktas tas, kad mama+dirbanti+studentė niekaip negali skirti sau laiko. Tik tiek, pasidžiaugti reikia, kai žmonės turi laiko pažaisti, kurti ir pan.
Kiekvienas pasirenkam savo kelius. Apžioti daugiau nei gali, o po to mirinėti, tai čia joks ne didvyriškumas, o kvailystė. Todėl ir nebefotkinu, o pavydžiu, kad kas sau gali leisti. Neturiu tam nė minutės, o jei nufotkinu ką, tai neįkeliu, taip ir stovi kortoj melejonas
Kalbu apie kadrus sau, tvarkymų turiu visiems šiems metams be jokios laisvos dienos.
Nu bet žinok svarbu sveikatos nepamest, o visa kita - sveikintina
Aš šiaip truputėlį dar turiu luktelėti, nes mano mažoji vos vienerių ir didžioji šiuo metu dar nelabai vaikšto po kojos lūžio (tiksliau nevaikšto praktiškai), darželis jos nutrauktas
biškį jau durnėju namuose iš tiesų su abiem, nes matau, kad didžiąjai labai reikia chebros, bendravimo, žodžiu - daržo. Dar durnystė ta, kad UK nuo 3 metukų į darželį priima tik po 3 nemokamas valandas per dieną, jei nori daugiau - mokėk, o suma tai tokia nemenka. Bet mąstau, kad kai jau ligos baigsis, tai bandysiu grūst ją ten pilnai dienai kažkokiu būdu. Tada bus galima šviesesnėmis akimis pažiūrėti į ateitį... Bet ir tai, kol mažylei nesueis 3 metukai nelabai man šviečiasi kažkas...nes nuuu...turi išties būti turčius piniguočius, kad leisti abu vaikus pilnai dienai į daržą ir dar už mokslus susimokėti. O mokytis dievaži aš norėčiau... Bet po tokių tiradų pagalvoju, kad kitas gal eitų ir darytų, ir siektų net esamomis sąlygom...nu bet bliamba, kaip galvą besuku - nu nesusidėlioja kol kas man viskas ...
sorry už OT
o siaubeli, pavariau postą pusiau švepluodama, pusiau LT