Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Žydraakė @ 2012 11 21, 15:14)
hihihi.gif Man irgi taip buvo...

Bet, tai visai kitos spalvos atrodo, žiūriu savo foto ir galvoju, wtf? blink.gif Pilki veidai kažkokie, pvz sesės akys,kaip iklijuotos ir t.t. doh.gif

Džyzis Krais.. unsure.gif

Net verkt norisi.. biggrin.gif

OOOOOoooooo, Maggie , foto... thumbup.gif
Atsakyti
Patarkit ka su banguotais tapetais-fonu daryti g.gif Bandau su bluru patrinti, bet net su 100 nieko nesulieja, ka netaip darau g.gif
Atsakyti
isora smile.gif rodyk sutvarkyta fotke tada įvertisnim ar gerai sukalibravo smile.gif

Suprem turbūt kažka ne taip darai ax.gif o patarti negalim kol nematėm:)

maggie super
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 21, 09:14)
Taigis  ax.gif , kad jau atėjo raginimas skelbiu pradžiamokslėms temą... Tema - Garsas. Nuotraukytes dėkite ir čia, ir Flickr iki 2012-12-07 24.00 val. biggrin.gif
Tik galvoju, kad gal kiekvienam konkursėliui reiktų Flickr naują temutę užvesti, kad nesimakaliuotų nuotraukos?  g.gif  Kaip manot?
Tema, manau, labai plati, tik fantaziją reikia įsijungti  blush2.gif

Aciu uz tokia tema bigsmile.gif kol kas 0 ideju, bet kaip nors gal atsiras kokia, jei saule pagaliau pasirodys doh.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2012 11 21, 17:06)
Aciu uz tokia tema bigsmile.gif kol kas 0 ideju, bet kaip nors gal atsiras kokia, jei saule pagaliau pasirodys doh.gif  smile.gif

Man tai tema super sudetinga pasirode doh.gif bandysiu ka nors sugalvot, kol kas absoliuciai tuscia galvoj...

Suprem, aha, rodyk, man irgi idomu, kaip reiktu fona suliet su PS, gal kas kokiu patarimu pazertu biggrin.gif
Atsakyti
Būtinai parodysiu, bet nu taip sunku,kai vaikas ant galvos lipa, nznau kaip kitos spėjat visur. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 21, 17:36)
Būtinai parodysiu, bet nu taip sunku,kai vaikas ant galvos lipa, nznau kaip kitos spėjat visur. verysad.gif

Nesiparink, aš irgi nieko nespėju, dar kai abu serga doh.gif

Įkeliu, gal rodys g.gif

Čia

Toliau atitraukti negaliu, taip nesulieja tų bangų, galvoju gal kaip nors su PS patvarkyčiau, nors vieną foto metukų proga turėčiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 21 lapkričio 2012 - 17:45
na, jei nekomentuot nieko kito tik bangas, tai man jos visai cia tinka smile.gif tik kiek sviesesnes foto noretusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savory @ 2012 11 21, 17:47)
na, jei nekomentuot nieko kito tik bangas, tai man jos visai cia tinka smile.gif tik kiek sviesesnes foto noretusi smile.gif

Žinau, čia vidury dienos su visomis lempomis unsure.gif Ir ISO 800, lenda grūdas schmoll.gif Pakomentuok ką matai jei nesunku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 17:51)
Žinau, čia vidury dienos su visomis lempomis  unsure.gif Ir ISO 800, lenda grūdas  schmoll.gif Pakomentuok ką matai jei nesunku  smile.gif

Man tai nesunku biggrin.gif tik nezinia, kiek verti tie mano komentarai biggrin.gif kliuna rankyte nukirsta desinej, truksta apacios, nors kaip supratau, nebebuvo kur trauktis...nors kai tokia maza lelyte, tai gal kur nors kitur ja reikejo sodint g.gif kad su lempom, irgi matosi, jei cia raw, gal galima butu kaip nors spalvas pakoreguot, seseli ant veiduko g.gif o siaip labai grazi mergyte, akytes kaip sagytes wub.gif
Atsakyti
Va radau su daugiau rankytės

čia

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 21 lapkričio 2012 - 18:17
QUOTE(Suprem @ 2012 11 21, 18:00)
Va radau su daugiau rankytės

čia

Ačiū smile.gif

si kur kas geresne 4u.gif ir ne tik del rankytes 4u.gif
Atsakyti