Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(viktorija09 @ 2012 11 21, 09:14)
Taigis  ax.gif , kad jau atėjo raginimas skelbiu pradžiamokslėms temą... Tema - Garsas. Nuotraukytes dėkite ir čia, ir Flickr iki 2012-12-07 24.00 val. biggrin.gif
Tik galvoju, kad gal kiekvienam konkursėliui reiktų Flickr naują temutę užvesti, kad nesimakaliuotų nuotraukos?  g.gif  Kaip manot?
Tema, manau, labai plati, tik fantaziją reikia įsijungti  blush2.gif

labai liuksinė tema bigsmile.gif man labai patiko. Turėjau tris ar keturias foto suruošus prieš porą metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 20, 21:09)
noisy-B, aš pati irgi norėčiau savo tokios fotkės su vyru ..buvo planuose auto, bet kad mažumėlę sudėtinga tokį padaryt...ypač kai su fotiku sunkiai tilpau į tą mažulytį kambarėlį. Gal ir gerai...maž jokio seksualumo nebūtume išspaudę biggrin.gif

aaaa, net susijuokiau balsu biggrin.gif lotuliukas.gif flicke man ta kur ant tubziko sėdi ji faina, tokia trauma, parkė, o jis toks aršus, gąsdinantis, šiaip iš sudėjimo, toks tvirtas. Ooo, kad pas mane būtų šviesiau namuose... bet jo, auto pavaryt taip sudėtinga ir vyrui atsibostų po 1 kadro biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena. Ar galite padėti neišmanėlei? blush2.gif Kaip nustatyti fotoaparatą, jei noriu fotografuoti save (berods, tai vadinama auto portretu), kaip ten su tuo fokusavimu viskas vyksta, jei pati negaliu žiūrėti per langelį?
Atsakyti
Sveikos,

na pagaliau normaliai prisėdau, kol vaikas miega ax.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 11 19, 19:09)

Patiko, ypač antroji! Baltai pavydžiu tiems, kurie savitą stilių atradę turi 4u.gif

QUOTE(gotte @ 2012 11 20, 02:06)
"Aistros šokis"

gotte, man ir patiko lotuliukas.gif Na tik vyriškis labai jau agresyviai tą aistrą demonstruoja biggrin.gif, norėtųsi švelnesnio 4u.gif Ir apdirbimas man nelabai kaip žiūrisi(rėmelis), na bet čia jau skonio reikalas.

QUOTE(Eleya @ 2012 11 21, 12:53)
Laba diena. Ar galite padėti neišmanėlei?

Berods praeitoj temoj(ar dar praeitoj) Yvette aiškino kaip tai padaryt 4u.gif Jei perbėgtum akimis - rastum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 21 lapkričio 2012 - 13:13
Dėkuj, radau 4u.gif Gal tada galite patvirtinti ar teisingai supratau? Dedu aparata ant vietos, iš kurios fotografuosiu, sufokusuoju žaislą, tada bėgu į jo vietą, jį trenkiu šalin ir ... viskas? Aparatas išlaikys fokusą net tada, kai įvyks judesys prieš jį? Ir, tikriausiai, čia selftimeriu viskas daroma?
O kas ten per pultelis blush2.gif
Atsakyti
Jėėėė!!! Atkeliavo mano Zenitas šiandien thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dabar sulaukiu juostos ir kvit, galiu kažką bandyt bigsmile.gif

Ačiū dar kartą už patarimus ir kritiką, vat dėl ko esu tikra dėl paskutinės porelės fs - tai būtent toks JB apdirbimas ir būtent tas rėmas... Daug kam rėmas nepatiko, aš nesiginčysiu, man jis dabar patinka, bet reikės grįžti po kiek laiko pažiūrėti į tas foto. Tada ir pati galėsiu tiksliai pasakyt, reikia to rėmo, ar iš tiesų jis ten maišo. Nes man būna po fs praėjus kiek laiko ir perskaičius dar kartą kritiką, kažkaip arba kritika pasitvirtina arba mano pačios nuomonė. Žodžiu, laiko klausimas.
Atsakyti
Jėėėėz Maaarija.....

Sukalibravo monitoriu... Esu šoke, tikra to žodžio prasme... mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleya @ 2012 11 21, 13:38)
Dėkuj, radau 4u.gif  Gal tada galite patvirtinti ar teisingai supratau? Dedu aparata ant vietos, iš kurios fotografuosiu, sufokusuoju žaislą, tada bėgu į jo vietą, jį trenkiu šalin ir ... viskas? Aparatas išlaikys fokusą net tada, kai įvyks judesys prieš jį? Ir, tikriausiai, čia selftimeriu viskas daroma?
O kas ten per pultelis blush2.gif

Automatinį fokusavimą galima išjungti, sufokusuoji žaislą rankiniu būdu ir jau fotoaparatas su fokusu nieko nebedarys. Nusistatai taimerį(kad padarytų kadrą po tam tikro laiko) arba turi pultelį rankose... smile.gif
Pulteliai būna įvairūs ir priklauso nuo fotoaparato modelio, gali juos rasti tiek internete, tiek technikos parduotuvėse(nesu tikra ar LT būna). Vat. 4u.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti
isora, tai davai suretusuok kokia nors jau mums rodyta foto, kur spalvos grybavo ir sudėk du variantus pasižiūrėti, labai smalsu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2012 11 21, 14:40)
isora, tai davai suretusuok kokia nors jau mums rodyta foto, kur spalvos grybavo ir sudėk du variantus pasižiūrėti, labai smalsu ax.gif

ok, bandysiu truputi veliau,db einu vaikui daryt pietu ir poto prisesiu.. karsta.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(isora @ 2012 11 21, 15:13)
Jėėėėz Maaarija.....

Sukalibravo monitoriu... Esu šoke, tikra to žodžio prasme... mega_shok.gif

hihihi.gif Man irgi taip buvo...
Atsakyti
http://www.15min.lt/...ffiti-36-281160
radau pažįstamą foto smile.gif Smagu biggrin.gif
Atsakyti