Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 154 tema

QUOTE(norala @ 2012 11 22, 14:05)
Noriu patarimo : Per kiek laiko grazinami rezervuoti pinigai i saskaita? Mokėta buvo per Paypal, uzsakymas nepavyko, o tie pinigeliai jau 10 d.. kaip rezervuoti g.gif
gal reikia rasyt ka nors ? ar jie automatiskai sugrizta i saskaita ?

Manau, po 14 dienų turėtų grįžti, čia standartinis terminas 4u.gif Man irgi kaba, jei per tiek negrįš, kreipsiuos į banką , kad nuimtų rezervą..
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2012 11 21, 16:27)
Zinokit as turiu tas mazesnes sukas, tikrai veikia, pakelia oda ir jauniau tada atrodo veidas, tik daznai neprisiruosiu masazuotis biggrin.gif



imk paprastas sukas - efektas bus tas pats.. Juokina tokie lengvatikiai.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vasile @ 2012 11 22, 14:06)
gal kas gali man pagelbeti smile.gif is strawberrynet.com vakar pirkau kvepalus ir atsiunti va ka, tai man jiems reikia ka nusiusti? uz komunalines kazkokius cekius? gal kam buvo taip, prasau parasykite smile.gif
Thank you for your order.Please be advised that your order is currently on hold as part of a routine security check in order to verify you are the authorized cardholder. To release your order, please kindly e-mail a copy of a utility bill (such as electricity, telephone or gas bill) in recent 3 months so we can verify your identity and that your billing address is valid.

You can email us a copy at securitycentre@Strawberrynet.com or by replying to this email.

Please understand that this information is needed to confirm that you are the correct cardholder. By helping us confirm this you will help ensure our credit card system stays secure for you and other users.

Please note that if no reply is received within 7 calendar days from the date of your order the charge to your account for this order will be reversed and your order cancelled.

o geras, nors mano pirkimai internete dar palyginus menki, bet sitas atvejis tai ypatingai prajuokino lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2012 11 22, 15:11)
o geras, nors mano pirkimai internete dar palyginus menki, bet sitas atvejis tai ypatingai prajuokino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ka man jiems parasyti? isidirbineja! smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
gal yra renkančių e5p?
Atsakyti
QUOTE(Liepsa @ 2012 11 21, 17:29)
O kur pirkot jei nepaslaptis? smile.gif

Tai nusipirkite tokį volelį, efektas taip pat bus ir kur kas pigiau smile.gif
Taškinis volelis
Atsakyti
QUOTE(Jurga B. @ 2012 11 22, 12:55)
Užsisakiau iš mangooutlet , ...

oi, kokia nedraugiska. jau visa savaite sukauju, kad is mangooutlet perka?
ir dar viena mergiote iesko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 11 21, 21:06)
mangooutlet? ir as stebiu  lens.gif gal kas rinks smile.gif
mano preke labai mini, tai noriu prisiglaust prie ko nors.

Norėjau prieš kelias dienas kelių prekių, bet šian neturiu laiko žiūrinėt. Jei ryt bus kas gero, bandysiu mažą siuntinuką rinkti. Vilnius.
Atsakyti
QUOTE(Crazy Daisy @ 2012 11 22, 12:01)
Čia kažkas PSP ieškojo, tai bus šiandien, už 45 minučių Black Friday's lightning deal amazon.co.uk

aš ieškojau biggrin.gif peržiūrėjau - nemačiau nei vykstančių, nei būsimų pasiūlymų tokių... ech... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta1985 @ 2012 11 22, 15:11)
o geras, nors mano pirkimai internete dar palyginus menki, bet sitas atvejis tai ypatingai prajuokino  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif


QUOTE(vasile @ 2012 11 22, 15:20)
tai ka man jiems parasyti? isidirbineja! smile.gif


Chm, nelabai cia juokinga biggrin.gif
Uk ir JAV yra priimta, kad viskas yra registruojama ant zmogaus. Ne, ant buto/namo, o ant zmogaus. Taigi, savo vardu ir tam tikru adresu zmogus turi: banko isklotine, elektros/duju saskaitas, telefono saskaitas.
Cia jusu to ir praso, kad jus irodytumete, kad jus gyvenate tuo adresu, jums reikia atsiusti jusu adreso patvirtinima, utility bill (duju arba elekros) arba pvz council tax (savivaldybes mokesciu) saskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 22 lapkričio 2012 - 14:42
QUOTE(vasile @ 2012 11 22, 15:20)
tai ka man jiems parasyti? isidirbineja! smile.gif


pirkau as is www.escentual.com, tai irgi paprase atsiusti saskaita, kurioje matosi pirkejo vardas/pavarde ir adresas, atseit kadangi perkate uz didele suma (80£), norejo isitikinti. tai gaunu kauno vandenu saskaita internetu ta ir nusiunciau, tada praleido. na cia kaip kai kurie skambina isitikinti, kiti papraso saskaitos uz komunalines.
Atsakyti
Man tai tikrai juokinga, nes jokiu saskaitu uz nieka negaunu, telefonas vyro vardu, vanduo nemokamai - grezinys, sildymas vietinis, name gyvenam, elektros skaitiklius perduodam internetu jokiu saskaitu niekas nesiuncia, tai ka tokiu atveju man daryt reiketu - negaleciau nusipirkt kvepalu biggrin.gif.
Atsakyti